این فایل در قالب ورد و قابل ویرایش در 100 صفحه می باشد.
فهرست
عنوان صفحه
تاریخچه ارزش اقتصادى و غذایى انگور 1
گیاه شناسى انگور 10
ساختار اندام هاى مو 14
روشهاى تکثیر مو 31
انواع مختلف قلمه مو 36
طرز تهیه قلمه 40
کاشت قلمه 45
گزینش پیوندک 52
پیوندک انگیلیسى یا نیمانیم 56
آماده سازى پایه 57
شیوه اجراى پیوند ترصیعى 63
تأثیر پیوند بر تولید و کیفیت میوه 76
توافق پایه و انواع مختلف خاک 78
گزارش کار 80
شرح کار 80
جداول 87
نتیجه گیرى 96
منابع 97