فهرست مطالب:
تکنولوژی تولید خیارشور Cucumber Pickle Caning
مواد اولیه برای تهیه خیار شور
مراحل تولید خیار شور
حذف نمک اضافی خیار شور Freshing Process
بسته بندی در قوطی
نگهداری خیارشور قوطی شده
تغییراتی که در طی شور کردن در خیار اتفاق می افتد:
نغییرات بیوشیمیایی
تغییرات بیوفیزیکی
عوامل مؤثر در فساد خیار شور
نواقص رایج در کنسرو خیار شور
پیدایش حفره در بافت داخلی (Boater Formation)
نرم شدن خیار شور (Softening)
چروکیده شدن خیار شور (Shrivelling)
سیاه شدن (Blackening)
طرز تهیه خیار شور
به صورت word و قابل ویرایش و قالب بندی شده در 15 صفحه