دانلود پروژه کارآفرینی وطرح توجیهی کارگاه تولید روغن دانه انگور بافرمت ورد وقابل ویرایش تعدادصفحات 51
این پروژه کار آفرینی هم در قالب درس کار آفرینی دانشجویان عزیز قابل ارائه میباشد و هم میتوان به عنوان طرح توجیهی برای دریافت وام های اشتغالزایی به سازمان مورد تقاضا ارائه نمود
خلاصه طرح :
در این طرح به بررسی تولید روغن دانه انگور پرداخته شده است ، برای بررسی طرح از روش های آماری و اقتصادی و برآورد های مالی استفاده شده است ، این طرح شامل چهار فصل میباشد ، فصل اول به بیان کلیاتی از قبیل مقدمه ، تاریخچه ، مجوز های قانونی مورد نیاز ، وضعیت بازار ، میزان واردات و صادرات و ... پرداخته است ، فصل دوم به بیان روش انجام کار پرداخته است ، بازدید از واحد کاری مشابه ، نیروی انسانی ، نحوه تامین سرمایه و ... از جمله عناوین موجود در این فصل میباشد ، فصل سوم به بررسی طرح از دیدگاه اقتصادی پرداخته است ( طرح توجیهی یا BP ) ، عناوینی از قبیل نیروی انسانی مورد نیاز ، میزان سرمایه گذاری ، مواد اولیه مورد نیاز ، ماشین آلات مورد نیاز و ... از جمله عناوین موجود در این فصل میباشد ، در نهایت فصل چهارم به بیان نتیجه اجرای طرح می پردازد . فصل اول کلیات 1- 1 مقدمه : این روغن از دانه های انگور واریته Vitis vinifera بدست می آید . روغن هسته انگور یک روغن خوشمزه و ایده آل برای آماده کردن غذاهای سرد و گرم است و سال هاست که در آشپزخانه های اروپا به خاطر طعم خوش و فواید بهداشتی آن به روغن های دیگر ترجیح داده می شود . روغن هسته انگور از هسته های انگورهایی است که پس از آبگیری برای آب انگور و سرکه مصرف می شوند و در یک روند سالم جهت استحصال روغن مورد استفاده قرار می گیرد . روغن هسته انگور صد در صد طبیعی است و هیچ ماده ی شیمیایی به آن اضافه نمی شود این روغن برخلاف روغن های دیگر دود نمی کند و نمی سوزد . نه تنها بر طعم اصلی غذا تاثیر نمی گذارد بلکه اندکی طعم کره ای به آن می دهد و به همین دلیل و آنچه در زیر به آن اشاره خواهد شد مورد تحسین همگان قرار گرفته است . این روغن منبع سرشاری از ویتامین E است که نقش بسیار موثری در جلوگیری از امراض قلبی دارد و مانع لخته شدن خون در رگ ها می شود . مصرف یک قاشق غذا خوری از روغن هسته انگور ، تقریباً نیاز روزانه بدن به ویتامین E را تامین می کند . روغن هسته انگور دارای بالاترین مقدار اسید لینولئیک یعنی 68 تا 76 درصد است . این اسید از اسیدهای چرب بسیار ضروری برای زندگی انسان محسوب می شود که بدن قادر به تولید آن نیست . این روغن دارای pronathrocynidins که نوعی از آنتی اکسیدان های بسیار خوب است ، بافت ها و نسوج بدن را از جراحت و آسیب ها محافظت می کند و دانه های انگور و عصاره آن منبع اصلی این مواد هستند . جالب است بدانیم که روغن هسته انگور به طور طبیعی فاقد کلسترول است . این روغن در حالی که خاصیت افزایش کلسترول مفید یا HDL دارد میزان کلسترول مضر یا LDL و تری گلیسیرید (نمک های آلی حاصل از ترکیب گلیسیرین و اسیدهای چرب ) را کاهش می دهد و به همین دلیل راهی مناسب برای پایین آوردن چربی های اشباع شده است و در نتیجه سبب کاهش خطرات ناشی از بیماری های قلب و عروق خصوصاً تصلب شرائین می شود . این روغن به خاطر خاصیت نرم کنندگی ، در صنایع آرایشی و بهداشتی مصارف فراوانی دارد . از این روغن برای حالت دهنده مو استفاده می شود که حاصل آن موهای پرپشت و براق و با قدرت رشد خوب به لطافت تارهای ابریشم خواهد بود . برای تهیه ماده ی اولیه این روغن کشت مخصوصی صورت نمی گیرد و از سوی دیگر با استفاده از هسته انگور مانع از آلودگی محیط زیست می شود . از این روغن در سالادها و انواع غذاها ، برای تهیه شیرینی ، گریل و سرخ کردن استفاده می شود . درجه حرارت مناسب برای روغن هسته انگور از سایر روغن ها مثل روغن زیتون ، کنجد و کانولا بیشتر است . چنانچه غذای تهیه شده با روغن هسته انگور را در یخچال نگهداری کنیم روغن آن سفت و سخت نمی شود . مصرف این روغن بسیار اقتصادی تر از سایر روغن هاست ، چرا که فقط نصف تا ثلث روغن هسته انگور در مقایسه با روغن های دیگر برای پخت و پز مورد نیاز است . این روغن گیاهی جایگزین مناسبی است برای سایر روغن ها که در تهیه سالاد و انواع پخت و پز و ختی تهیه شیرینی استفاده می شوند . 1 – 2 نام کامل طرح و محل اجرای آن : تولید روغن دانه انگور