فایل بصورت ورد (قابل ویرایش) و در 130 صفحه می باشد.
عنوان صفحه
پیشگفتار ..................................................................................................
مقدمه .......................................................................................................
پیدایش بافندگی در ایران ..........................................................................
فصل اول .................................................................................................
5-1 مخروطیهای دستگاه تنظیم خوراک ..................................................
6-1 زننده ها .........................................................................................
7-1 میله های اجاقی .................................................................................
فصل دوم .................................................................................................
1-2 دستگاه یونی فلاک ریتر .....................................................................
2-2 مخلوط کننده مینی میکس شرکت ریتر ............................................
3-2 تمیزکننده ERM شرکت ریتر ..........................................................
4-2 مفهوم اساسی تغذیه شوت فید .........................................................
5-2 سیستم تک شوتی ...........................................................................
6-2 ترازو WTC .................................................................................
7-2 زننده IM ......................................................................................
8-2 کاردینگ ...........................................................................................
فصل سوم ................................................................................................
فهرست
56
60
61
61
65
70
71
72
72
84
97
98
102
103
103
107
110
112
114
114
114
116
عنوان صفحه
2-3 چندلاکنی 2 .....................................................................................
فصل چهارم .............................................................................................
فصل پنجم ...............................................................................................
3-5 اهمیت عملیات آهار ......................................................................
4-5 انواع الیاف در آهار .......................................................................
5-5 مواد افزودنی برای آهار .................................................................
6-5 لوازم و وسایل مربوط به آهار و کنترلها .........................................
فصل ششم ..............................................................................................
1-6 بافندگی ........................................................................................
2-6 انواع ماشینهای بافندگی .................................................................
3-6 ماشینهای بافندگی راپیری ...............................................................
4-6 ماشینهای بافندگی ارجت ...............................................................
5-6 ماشینهای بافندگی واترجت ............................................................
6-6 مکانیزم تشکیل دهنه کار ...............................................................
7-6 انواع دهنه .....................................................................................
8-6 نوع تشکیل دهنه ............................................................................
9-6 چگونگی تشکیل دهنه ....................................................................
فهرست
117
118
120
121
121
121
122
122
125
عنوان صفحه
10-6 انواع دهنه در لحظه دفتین زدن ........................................................
11-6 لحظه تشکیل دهنه .........................................................................
فصل هفتم .................................................................................................
1-7 تاریخچه شرکت دیبا نخ ............................................................
2-7 وضعیت تولید ریسندگی دیبا نخ ................................................
3-7 اجرای پروژه بافندگی دیبا نخ ....................................................
4-7 وضعیت ضایعات تولید دیبا نخ ..................................................
5-7 وضعیت مواد اولیه ارسالی به سالن .................................................
منابع و ماخذ .............................................................................................