کوشا فایل

کوشا فایل بانک فایل ایران ، دانلود فایل و پروژه

کوشا فایل

کوشا فایل بانک فایل ایران ، دانلود فایل و پروژه

دانلود کارآموزی تکنولوژی صنعتی کاربرد دیگ های بخار

اختصاصی از کوشا فایل دانلود کارآموزی تکنولوژی صنعتی کاربرد دیگ های بخار دانلود با لینک مستقیم و پرسرعت .

دانلود کارآموزی تکنولوژی صنعتی کاربرد دیگ های بخار


دانلود کارآموزی تکنولوژی صنعتی کاربرد دیگ های بخار

تکنولوژی صنعتی کاربرد دیگ های بخار
فهرست مطالب

تاریخچه و انواع دیگ های بخار
قطعات اصلی دیگ های بخار
معرفی اجزای مختلف دیگ های بخار
انتخاب نوع دیگ بخار
دمای آب برگشتی
راهنمایی راه اندازی دیگ های بخار لوله دودی
مکان و شرایط نصب
شرایط نصب دودکش
سیستم هدایت سوخت
منبع آب تغذیه
شرایط آب مصرفی دیگ های بخار
اطلاعات کلی در مورد آب تغذیه دیگ های بخار
لوله کشی عبور بخار آب
روش تمیز کاری
خاموش کردن دیگ برای مدت کوتاه
خاموش کردن دیگ برای مدت طولانی
عیوبی که ممکن است در سیستم کار بوجود آید:
الف) دیگ آب گیری نمی کند:
ب) مشعل شروع به کار نمی کند:
ج) موتور مشعل و دمنده کار می کند ولی شعله ایجاد نمی شود
د) مشعل روشن شده ، بلافاصله خاموش می شود:
هـ ) مشعل در حین کار خاموش می گردد:
و) شعله دود می کند:
ز) مشعل دائماً خاموش و روشن می گردد.
عوامل خطر آفرین در دیگ های بخار
سرویس های روزانه دیگ های بخار
سرویس های هفتگی دیگ های بخار
سرویس های ماهانه دیگ های بخار
سرویس های فصلی دیگ های بخار.........

مقدمه و تشکر

گزارش کارآموزی ابنجانب در شرکت لبنیات چوپان (لبنی دشت) تهیه و تنظیم گردیده است.این کارخانه در سال 78 تاسیس گردیده و در 45 کیلو متری اتوبان خاوران بعد از پلیس راه شریف آباد-شهرک صنعتی علی آباد قرار دارد و با داشتن حدود 250 پرسنل و تولید روزانه 200 تن انواع محصولات لبنی شامل: ماست تازه ، ماست کم چرب ، ماست خامه ای ، پنیر ، خامه ، دوغ ، شیر پرچرب ، شیر کم چرب ، شیر کاکائو یکی از معتبر ترین شرکت های تولید لبنیات می باشد.

فرآیند تولید این شرکت بدین ترتیب می باشد. ابتدا پس از دریافت شیر از واحد پاستور می گذرد. در این واحد پس از غربال گیری  تنظیم چربی آن توسط دستگاههای مخصوص به واحد ماست بندی منتقل می شود. در این مرحله شیر در مخازن 5 تنی و 10 تنی تسیم بندی می شود. این تاکنرها دو جداره می باشد که در بین آنها بخار برای حرارت دادن شیر و آب سرد برای پایین آوردن دما بکار می رود  پس از ورد شیر به این مخازن ورودی بخار آن باز می شود. تا دمای شیر به حدود 80 درجه برسد سپس با پایین آوردن دما تا حدود 40 درجه به آن مایه ماست اضافه می کنند و سپس توسط دستگاههای تمام اتوماتیک در ظرفهای 500 و 1000 و 1500 گرمی بسته بندی می شود و بدین شکل تمام محصولات توسط بخار آب به دمای مطلوب می رسند. بخار آب توسط دیگ بخار که در واحد تاسیسات فنی قرار دارد تولید می شود. موضوع کار آموزی این جانب نیز راجع به تکنولوژی دیگ های بخار و کاربرد آنها می باشد که در مدت چهار ماه روی آن کار شد...........

 

 


دانلود با لینک مستقیم

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.