فرمت فایل : WORD (قابل ویرایش)
تعداد صفحات:33
فهرست مطالب:
مقدمه:
دستورالعملهای حفاظتی و ایمنی کارگاه های ساختمانی
آشنایی کلی با مکان کار آموزی
نوع کار: ساختمان اتحادیه کارگران امکان
پاک سازی خرابه
گودبرداری
پیـاده کـردن نـقـشـه
بـتـن مگــر
قـالـب بـنـدی فونداسیون و شمع بندی
آرماتوربندی
نحوه ی آرماتوربندی
علت استفاده فولاد و میل گرد در ساختمانها و پی
خم کردن آرماتور :
بتن ریزی فونداسیون :
مخلوط کردن بتون :
کردن ستون های فلزی با ورق:
اتصال ستون ها به فونداسیون :
ترازکردن ستون های عمودی با ستون های افقی:
عایق کاری تیرورق ها :
مقدمه:
آنچه که در این جزوه مورد بحث و بررسی قرار می گیرد پروژه کار آموزی بوده که مراحل اجرائی ساختمان یک اسکلت فولادی از شروع تا خاتمه به اختصارمورد بررسی قرار می دهد . بنا به شرایط شغلی اینجانب در زمان کارآموزی در یک پروژه : اجرای یک ساختمان اسکلت فولادی مشغول فعالیت بودم که موارد اجرائی – جزئیات اجرائی- روش کار –نحوه اجرای این پروژه توضیح داده می شود لذا در شروع توضیحات لازم است برخی تعاریف و اصلاحات جهت تفهیم بهتر مظالب به اختصار شرح داده می شود
الف - کارفرما : عبارتست از شخصیتی حقیقی یا حقوقی که امضاء کننده یکی از طرفین قرار داد بوده و موضوع عملیات پیمان پس از تکمیل به وی تحویل داده می شود .
ب- پیمانکار :عبارتست از شخصیتی حقیقی یا حقوقی که اجرای یک پروژه مطابق نقشه و مشخصات فنی را بعهده می گیرد .
ج - دستگاه نظارت :کارفرما جهت حسن انجام کار یک پروژه عوامل اجرائی را بصورت مقیم مستقر نموده که نظارت اجرای صحیح کلیه عملیات اجرائی بر عهده این عوامل می باشد .
د- پیمان :هر پروزه جهت اجراء نیازمند به مشخص شدن کلیه اطلاعات اجرائی و شرایط حاکم بر پروزه بوده که پیمان نامیده می شود .
ه- اسناد پیمان :اسناد پیمان شامل کلیه نقشه های محاسباتی –معماری –سازه ای –تأسیسات مکانیکی و برقی مشخصات فنی کارهای عمومی ساختمان –شرایط عمومی و خصوص پیمان و کلیه اسناد مبادله شده بین طرفین می باشد .
دستورالعملهای حفاظتی و ایمنیکارگاه های ساختمانی
اجرای کـارهـای ساختمانی شـامـل مراحـل متعددی است که ضمنآن فراد با ماشینآلات ساختمانی، ابزار و مصالح گوناگون سروکار دارند . اینروابط ویژگی ها امکان وقـوع حوادث را بـرای نیروی انسـانی را افـزایشمی دهـنـد . محـافظت از افرادانسانی در قبال حوادث نـاشـی از کـار از اهمیتویژه ای برخوردار اسـت . از اینرو بـایدابـزار و ماشینآلات بـه طور مستمر مورد بازرسی کامل قرار گـرفـتـه و از سالم بودن آنها اطمینان حاصل شود . در بکار گیری ماشینها نیزبایداز افراد با تجربه استفاده شود . برای تامینایمنیکارگاههـای ساختمانی بـایدهمه ی کـارهـا بـا دقت و برنامه ریزی دقیقانجام گیرند. در ضمن باید دقت داشته باشیم وکـه هنگام کار یا تخلیه ی مصالح مزاحمتی برای همسایگانو سایرینایجاد نشود. همچنیناز انجام کارهای پر سر و صدا در شب خودداری شود . در صورتی که لازم است کاری در شب انجام شود بایدقبلا اجازه ی شهرداری و مقامات مسئول کسب شـود .