کوشا فایل

کوشا فایل بانک فایل ایران ، دانلود فایل و پروژه

کوشا فایل

کوشا فایل بانک فایل ایران ، دانلود فایل و پروژه

استفاده از شبکه عصبی در مدلسازی باران - رواناب در چند حوزه مشابه

اختصاصی از کوشا فایل استفاده از شبکه عصبی در مدلسازی باران - رواناب در چند حوزه مشابه دانلود با لینک مستقیم و پرسرعت .

استفاده از شبکه عصبی در مدلسازی باران - رواناب در چند حوزه مشابه


استفاده از شبکه عصبی در مدلسازی باران - رواناب در چند حوزه مشابه

• پایان نامه کارشناسی ارشد مهندسی عمران گرایش سازه های هیدرولیکی با عنوان: استفاده از شبکه عصبی در مدلسازی باران - رواناب در چند حوزه مشابه 

• دانشگاه شیراز 

• استاد راهنما: دکتر غلامرضا رخشنده رو 

• پژوهشگر: محمد مهدی شفیعی 

• سال انتشار: تیر 1384 

• فرمت فایل: PDF و شامل 151 صفحه

 

چکیــــده:

رواناب جاری شده در رودخانه‌ها از مهمترین عوامل طراحی سازه‌های هیدرولیکی به حساب می‌آید. حجم آورد رودخانه به پشت سدها و بندها، رسوب انتقال یافته در رودخانه‌ها، طراحی سرریزها، طراحی کانال‌های انحراف آب و غیره از مواردی هستند که در طراحی آنها رواناب نقش مهمی دارد.

بدست آوردن رواناب ناشی از بارندگی حوزه‌ها از پیچیدگی بسیار زیادی برخوردار است. عوامل گوناگونی در جواب حوزه دخیل هستند بطوریکه نمی‌توان کلیه عوامل را در مدلسازی وارد کرد. یکی از بهترین راه‌ها جهت مدلسازی باران - رواناب حوزه‌ها استفاده از مدل‌های جعبه سیاه می‌باشد. این مدل‌ها می‌توانند بدون در نظر گرفتن عوامل موثر بر پیدایش رواناب ارتباط ورودی باران با خروجی رواناب را با استفاده از آمار گذشته پیدا کنند.

در این تحقیق از شبکه عصبی بعنوان ابزار مناسب جهت مدلسازی سود برده شده است. این مدل توانایی ساخت مدل برای عوامل پیچیده را داراست.

جهت حصول به آمار مناسب، اطلاعات چهار حوزه امامه، کسیلیان، کارده و فخرآباد از میان حوزه‌های معرف ایران گردآوری گردید. این اطلاعات شامل باران – رواناب‌های متناظر می‌باشد. بطوریکه اطلاعات بارندگی دارای بازه‌های 15 دقیقه‌ای و اطلاعات رواناب دارای بازه‌های 1 ساعته می‌باشد.

خصوصیات فیزیکی این حوزه‌ها جهت خوشه بندی (دسته بندی) این حوزه‌ها گردآوری گردیدند که از مساحت حوزه، زمان تمرکز، ضریب کشیدگی، ضریب شکل و شیب حوزه بعنوان خصوصیات برتر حوزه در خوشه بندی استفاده شد. این خصوصیات در مدل‌های ART ، SOM وارد گردیده و دسته بندی بوسیله این مدل‌ها صورت گرفته است. مدل SOM، حوزه‌های امامه و کسیلیان را در یک دسته و مدل ART با حفظ حوزه‌های امامه و کسیلیان در همان دسته با توجه به خصوصیات مورد استفاده نسبت تشابه 57.5 درصد را بیان می‌کند.

______________________________

** توجه: خواهشمندیم در صورت هرگونه مشکل در روند خرید و دریافت فایل از طریق بخش پشتیبانی در سایت مشکل خود را گزارش دهید. **

** توجه: در صورت مشکل در باز شدن فایل PDF ، نام فایل را به انگلیسی Rename کنید. **

** درخواست پایان نامه:

با ارسال عنوان پایان نامه درخواستی خود به ایمیل civil.sellfile.ir@gmail.com پس از قرار گرفتن پایان نامه در سایت به راحتی اقدام به خرید و دریافت پایان نامه مورد نظر خود نمایید. **

 


دانلود با لینک مستقیم

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.