مقدمه
در نوشتن این گزارش کار سعی بر آن شده است که مسائل مربوط به انتقال حرارت در سیستم های تک بعدی را مورد بحث قرار داده و به اهداف ارائه شده در دستور کار برسیم
از مطالعه ی ترمودینامیک آموخته ایم که انرژی در اثر فعل و انفعالات یک سیستم با محیط خود انتقال می یابد . این فعل و انفعالات کار و حرارت نام دارند . موضوع این گزارش کار ، گسترش تحلیهای ترمودینامیکی از طریق مطالعه مکانیزم انتقال حرارت از طریق هدایت با استفاده از محاسبه نرخ انتقال می باشد . نوع مکانیزم مورد بررسی پخش انرژی بواسطة حرکت نامنظم مولکولهاست که توسط قانون فوریه مورد بررسی قرار می گیرد .
برای این امر با استفاده از ارائة مفاهیم اساسی مربوط به انتقال حرارت از طریق هدایت ، قانون فوریه را مورد بررسی قرار می دهیم و بوسیلة آن ضریب هدایت حرارتی را برای برنج مورد محاسبه قرار میدهیم . در این آزمایش برای رسیدن به مقاصد خود بر اصول مهم زیر توجه کرده ایم .
هدف آزمایش
بررسی قانون هدایت فوریه در سیستمهای یک بعدی ، اندازه گیری ضریب هدایت حرارتی
تئوری آزمایش :
هنگام اشاره به کلمة هدایت فوراً بایستی توجه خود را به فعالیتهای مولکولی و اتمی معطوف نمائیم . هدایت انتقال انرژی از ذرات پر انرژی به ذرات در یک ماده است که بواسطة فعل و انفعالات بین ذرات صورت میگیرد .