کوشا فایل

کوشا فایل بانک فایل ایران ، دانلود فایل و پروژه

کوشا فایل

کوشا فایل بانک فایل ایران ، دانلود فایل و پروژه

دانلود گزارشکارهای باسیلوس

اختصاصی از کوشا فایل دانلود گزارشکارهای باسیلوس دانلود با لینک مستقیم و پرسرعت .

دانلود گزارشکارهای باسیلوس


دانلود گزارشکارهای باسیلوس

مقدمه:

50گونه از این جنس شناسایی شده است ، این باکتری ها هوازی تا بی هوازی اختیاری هستند ، گرم مثبت و کاتالاز مثبت می باشند . بعضی غیر متحرک و بعضی دارای فلاژل های پریتریش هستند . میله ای شکل و اکثراً به صورت زنجیر به دنبال هم قرار می گیرند . بعضی از گونه ها در مرکز و یا انتهای سلول اسپور تولید می کنند . بعضی در محیط کشت پرگنه های ضخیم و با قطر زیاد در سطح محیط های مایع تولید پوسته می کنند . از تخمیر قند ، اسید و به ندرت گاز تولید می کنند . ولی باکتری های " باسیلوس ماسرانس (B.macerans) " و " باسیلوس پلی میکسا (B.polymexa) " که باعث فساد سبزی و میوه می شوند گاز زیادی تولید می کنند . باسیلوس ها از تجزیه پروتئین ، آمونیاک تولید می کنند و در طبیعت به طور وسیعی منتشرند . اکثراً مزوفیلند اما بعضی از آنها سرما دوست و بعضی گرما دوست هستند . انواع گرما دوست ، در صنعت کنسرو سازی ، به خاطر مقاومت حرارتی بسیار بالای اسپورهای آنها ، اهمیت زیادی دارند . این جنس دارای گونه ی بیماریزای انسانی و حیوانی به نام " باسیلوس آنتراسیس (B.anthracis) که مولد سیاه زخم (شاربن) است و یک گونه مولد مسمومیت غذایی به نام " باسیلوس سرئوس (B.cereus) " می باشد . باسیلوس ها در درجه حرارت های بالا تر از درجه حرارت یخچال باعث فساد بسیاری از مواد غذایی می شوند . از انواع مهم باسیلوس ها می توان گونه های زیر را نام برد :

 باسیلوس استئاروترموفیلوس (B.stearo thermophilus) ،

 باسیلوس سوبتیلیس (B.subtilis) ،

باسیلوس کو آگولانس (B.coagulans) ،

باسیلوس لیچنیفورمیس (B.leicheniformis) ،

باسیلوس سیرکولانس (B.circulans) ،

باسیلوس پومیلوس (B.pumilus) ،

باسیلوس آنتراسیس و باسیلوس سرئوس .

چند نکته مهم:

  1. اسپور تخم مرغی شکل دارند که باعث تورم نمیشود
  2. دمای رشد بسته به گونه آن از 5 تا 75 متفاوت است
  3. در محیط ها غنی مثلBA بخوبی رشد میکند

باسیلوسها گرم + هستند اما در محیط گرم هم رشد میکنند و با باسیل های گرم غیر تخمیری اشتباه گرفته میشوند

که برای جداسازی انها از دو روش استفاده میکنند:

ا.حساسیت به ونکو مایسین:باسیلوس ها حساس و باسیل های گرم منفی غیر تخمیری مقاوم هستند

اا.تست KOH:که گرم ها در حضور آن سوسپانسیونی کشدار ایجاد میکند.

  1. برای جداسازی باکتری های اسپور دار از محیط از دو روش شوک حرارتی و الکل 50 درصد استفاده میکنند.

 

 

شامل 3 گزارشکار

 


دانلود با لینک مستقیم

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.