کوشا فایل

کوشا فایل بانک فایل ایران ، دانلود فایل و پروژه

کوشا فایل

کوشا فایل بانک فایل ایران ، دانلود فایل و پروژه

دانلود تحقیق کارخانه کشت و صنعت شمال

اختصاصی از کوشا فایل دانلود تحقیق کارخانه کشت و صنعت شمال دانلود با لینک مستقیم و پرسرعت .

دانلود تحقیق کارخانه کشت و صنعت شمال


دانلود تحقیق کارخانه کشت و صنعت شمال

 روغنها و چربیها از زمانهای بسیار دور یکی از اجزا اصلی و مهم تشکیل دهنده غذای انسان بوده است. که یک گرم آن در حدود 2/9 کیلوکالری انرژی در بدن تولید می کند. همچنین غذای طبخ شده در روغن و چربی مزه و طعم مطلوبی را در بر خواهد داشت.

با تغییر ساختار اجتماعی در دورانی که ما در آن زندگی می کنیم ، دگرگونی و چگونگی تولید مواد مورد نیاز جامعه به خصوص مواد غذایی امری اجتناب ناپذیر است در حال حاضر با توسعه کشت دانه ها و میوه های روغنی فقط 15 % از نیاز چربی و روغن مصرفی مردم را می توانیم تامین نمائیم. از این جهت باید میزان قابل ملاحظه ای روغن خام از خارج وارد کشور شود ، لذا برای افزایش راندمان استخراج روغن از منابع روغن و تصفیه روغن نیاز به تکنولوژی جدید روغن می باشد.

در کشورهای صنعتی یک نفر در طول عمر خود در حدود 3 تن روغن و چربی مصرف می کند که بیش از نصف این مقدار به صورت روغن یا چربی غیر قابل رویت موجود در مواد غذایی مانند پنیر ، سوسیس ، کالباس ، گوشت و نظیر اینها می باشد.

اهمیت اقتصادی چربیها و روغنها در جهان و ایران

غذا مسئله مهمی است که نیاز انسانها را برطرف می کند. کار اساسی کشاورزان و کارخانه های صنایع غذایی این است که نیاز مواد غذایی انسانها را تامین کنند. با توجه به افزایش رشد جمعیت در جهان نیاز به مواد غذایی نیز افزایش می یابد و همزمان باید تقاضای مواد غذایی مورد نیاز مردم با امکانات و شرایط موجود تامین شود.

نمودار 1- میزان تولید روغنها و چربیها و رشد جمعیت

این نمودار نشان می دهد که در سال 1985 میزان تولید چربیها و روغنها 80 میلیون تن بوده است. اما جمعیت در همین مثال 4/5 میلیارد نفر می باشد.

نودار (2) میزان ، توزیع تولید چربیها و روغنها را در جهان از سال 1990 – 1985 نشان می دهد.

پیشگفتار :
تاریخچه روغن نباتی در ایران :
1 – 1 تاریخچه کارخانه کشت و صنعت شمال
1 –2 تولیدات اصلی و جانبی کارخانه کشت و صنعت
1 – 3 شرح تولیدات اصلی و جانبی :
1 – 4 محصولات جانبی کارخانه های روغن کشی :
1 – 5 ترکیبات شیمیایی چربیها در روغنها :
1 – 6 مراحل تهیه روغن های نباتی عبارتند از :
مراحل پالایش روغن خام :
1 – 7 علّت هیدروژناسیون :
1 – 8 به طور کلی واکنش هیدروژناسیون شامل مراحل زیر است :

1 – 9 جزئیات مراحل و دستگاهها :
کنورتور :
1 – 10 نقش گاز :
1 – 11 تعریف کاتالیست :
1 – 12 فاکتورهای مهم در هیدروژناسیون :
13 – 1 عمل هیدروژناسیون به چند طریق بدست می آید :
1 – 14 سه نوع هیدروژنه کردن اجراء می شود :
2 – 1 تبدیل لوبیای سویا به روغن :
2 – 2 ذخیره سازی :
2 – 3 مراحل آماده سازی :
2 – 4 استخراج :
2 – 5 حلال گیری :
2 – 6 صمغ گیری و جدا کردن لستین :
2 – 9 تبدیل فرآورده های روغنی :
2 – 10 تصفیه قلیایی :
2 – 11 بی رنگ کردن :
2 – 12 هیدروژناسیون :
2 – 13 بی بو کردن :
2 – 14 فرآورده های روغنی سویا :
2 – 15 کاربردهای پروتئین های سویا :
2 – 15 حلالیت ایزوله ها :
2 – 16 دناتوراسیون :
2 – 17 ترکیب اسید آمینه :
2 – 18 لوبیای سویای کامل :
2 – 19 فرآورده های پروتئینی لوبیای سویای فرآیند شده :
2 – 20 دستگاه جداسازی :
2 – 21 امولسیفیکاسیون :
2 – 22 جذب چربی :
2 – 23 جذب آب :
2 – 24 تشکیل خمیر :
2 – 25 تشکیل فیلم یا لایه نازک :
2 – 26 کنترل رنگ :
2 – 27 هوادهی :
منابع :

شامل 96 صفحه فایل word


دانلود با لینک مستقیم

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.