کوشا فایل

کوشا فایل بانک فایل ایران ، دانلود فایل و پروژه

کوشا فایل

کوشا فایل بانک فایل ایران ، دانلود فایل و پروژه

تحقیق آماده با موضوع جامعه شناسی تغذیه 15 صفحه word

اختصاصی از کوشا فایل تحقیق آماده با موضوع جامعه شناسی تغذیه 15 صفحه word دانلود با لینک مستقیم و پرسرعت .

تحقیق آماده با موضوع جامعه شناسی تغذیه 15 صفحه word


تحقیق آماده با موضوع جامعه شناسی تغذیه 15 صفحه word

مطالعات جامعه شناسی تغذیه، موضوعی بالنسبه جدید است، هر چند که مردم شناسان اجتماعی از مدت­ها قبل به امر تغذیه و غذا توجه داشته­اند و شاید یکی از کارهای بنیادی در این زمینه کتاب خام و پخته اثر کلودلوی استروس باشد. ممنوعیت­ها و توصیه ­های مرتبط با غذا در جوامع گوناگون بشری ابزار مفیدی را در تجزیه و تحلیل تفاوت­های فرهنگی در سطح جهان بدست می­دهد. از سوی دیگر باید اشاره کنیم که توجه جامعه شناسان به امر غذا و تغذیه بازتابی از اهمیت فزاینده اجتماعی و فرهنگی غذا در جوامع نوین صنعتی است.در جوامع امروزی زمینه­ های مختلفی از نظر فرهنگی با امر رژیم غذایی و بدن مرتبط گشته است. تهیه و تولید غذا در خانه­ ها با امر جنسیت و نقش جنس در ارتباط است و نشانی از شرایط تقسیم کار در جامعه دارد. مصرف غذا در اماکن عمومی تنها جنبه گذران اوقات فراغت ندارد، بلکه در حفظ و تحکیم شبکه روابط اجتماعی نیز موثر است. بر این اساس به نظر می­رسد که در سال­های آینده شاهد رشد بیشتر مبحث جامعه شناسی غذا و تغذیه خواهیم بود.

آنچه سب گردیده است که امروزه تغذیه به عنوان یک مسئله مورد بررسی واقع شود و ابعاد جهانی آن مورد توجه قرار گیرد، تفاوتی است که از نظر مصرف سرانه مواد غذایی لازم جهت رشد در سطح کشورهای مختلف دنیا و در داخل هر کشور میان گروه­ها و طبقات مختلف اجتماعی وجود دارد.

تغذیه از ابعاد مهم بهداشت عمومی است و هدف آن ففراهم آوردن شرایط جیمی- روانی لازم از نظر رشد و تکوین ارگانیسم، تحرک و کارایی انسان­ها در زندگی اجتماعی است. تغذیه انسانی از یک سو با عوامل متعددی نظیر شرایط محیط طبیعی، رشد فنی، ویژگی­های اجتماعی- اقتصادی، عوامل فرهنگی و سابقه تاریخی ملت­ها و از سوی دیگر با ساخت زیستی بدن انسان (سن، جنس، کیفیت تندرستی) در رابطه است. از این جهت است که شناخت ابعاد اجتماعی- بهداشتی امر تغذیه در سطح بین المللی، ملی و محلی باید متکی به شناخت اثر متقابل عوامل فوق در یکدیگر باشد.

در کشورهای پیشرفته در حال حاضر بیماری­های ناشی از کمبود مواد غذایی اهمیت قابل توجهی ندارند و حال آنکه در طول چند دهه گذشته همواره عوارض ناشی از کم غذای در میان نسبت قابل توجهی از جمعیت در کشورهای در حال توسعه مشاهده شده است. بررسی­هایی که در زمینه تغذیه گیاهی، حیوانی، انسانی در سال­های گذشته به عمل آمد اطلاعات و تکنولوژی لازم را به منظور مبارزه با بیماری­های سنتی تغذیهع نظیر پلاگر و راشیتیسم، اسکوربت، بری بری فراهم کرد. با در اختیار بودن آگاهی­های علمی بنیادی متخصصین توانستند برنامه­ریزی­های لازم را از نظر آموزش تغذیه انجام دهند و آن را با اعتقادات، نگرش­ها، نظام ارزش­ها و عادات گروه­های مختلف تطابق دهند. اما در این کشورها (کشورهای پیشرفته) مسائل نوینی از نظر تغذیه ظاهر شده­اند: از یک سو بیماری­هایی که از برخورداری از رژیم­های بسیار غنی غذایی به وجود می­آیند و با مصرف زیاد کالری همراه هستند، و از سوی دیگر کم شدن فعالیت­های بدنی و زندگی در نظام شهرهای صنعتی و روابط ناشی از آن.

 

 

 برای دانلود کل مطلب به لینک زیر مراجعه کنید.


دانلود با لینک مستقیم

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.