بودجه بندی
اقتصادی ، فنی و مالی تولیدحلواشکری
در زیر به مختصری ازعناوین و چکیده آنچه شما در این فایل دریافت می کنید اشاره شده است
خلا صه طرح 1
بخش اول , بررسی اقتصادی 3
1- موضوع محصول 3
2- جایگزینی محصول 3
3- بررسی بازار 3
4- مواد اولیه 4
5- قیمت محصول 4
6- محاسبات اقتصادی 5
بخش دوم , بررسی فنی 8
1- سابقه فعالیت 8
2- محل اجرای طرح 8
3- مدیریت طرح 8
4- جنبه های قانونی 8
5- طرح
1-5- هدف از اجرای طرح 8
2-5- ظرفیت تولید 9
3-5- مواد اولیه و امکانات آن 9
4-5- تولیدات 9
5-5- تکنولوژی تولید 9
6-5- روش تولید 9
7-5- برنامه زمان بندی اجرای طرح 11
6- سرمایه گذاری
1-6- زمین 12
عنوان طرح : حلوا شکری
عنوان صفحه
2-6- ساختمان و محوطه سازی 13
3-6- ماشین آلات و تجهیزات 14
4-6- تاسیسات 15
5-6- وسائط نقلیه 16
6-6- لوازم اداری 17
7-6- هزینه های پیش بینی نشده 17
8-6- هزینه های قبل از بهره برداری 17
7- هزینه های تولید سالیانه
1-7- مواد اولیه مصرفی 19
2-7- نیروی انسانی 20
3-7- سوخت مصرفی 23
4-7- هزینه های نگهداری و تعمیرات 24
5-7- هزینه استهلاک 25
6-7- جدول هزینه های تولید 26
8- سرمایه در گردش 27
9- نحوه تامین منابع مالی 29
10- هزینه تسهیلات مالی 30
11- جدول ماخذ و مبانی محاسبات 31
نکته: فایلی که دریافت میکنید جدیدترین و کاملترین نسخه موجود از گزارش کارآفرینی می باشد.
این فایل شامل : صفحه نخست ، فهرست مطالب و متن اصلی می باشد که با فرمت ( Excel ) در اختیار شما قرار می گیرد.
(فایل قابل ویرایش است )
تعداد صفحات : 35