مطالعه امکان سنجی مقدماتی طرح اولیه
کاغذ تیشو
در زیر به مختصری ازعناوین و چکیده آنچه شما در این فایل دریافت می کنید اشاره شده است
فهرست
-1 معرفی محصول
1-1 مشخصات کلی محصول
2-1 شماره تعرفه گمرکی
3-1 شرایط و واردات و صادرات
4-1 استانداردهای ملی و جهانی
5-1 قیمت تولید داخلی و جهانی محصول
6-1 موارد مصرف و کاربرد
7-1 کالاهای جایگزین و تجزیه و تحلیل اثرات آن بر مصرف محصول
8-1 اهمیت استراتژیک کالا در دنیای امروز
9-1 کشورهای عمده تولید کننده و مصرف کننده محصول
-2 وضعیت عرضه و تقاضا
2 بررسی ظرفیت بهره برداری و وضعیت طرحهای جدید و طرحهای - 1-2 و 2
توسعه و در دست اجرا و روند تولید از آغاز برنامه سوم تا کنون
3-2 بررسی روند واردات محصول از آغاز برنامه سوم تا نیمه اول سال 85
4-2 بررسی روند مصرف از آغاز برنامه
5-2 بررسی روند صادرات محصول از آغاز برنامه سوم و امکان توسعه آن
6-2 بررسی نیاز به محصول یا اولویت صادرات تا پایان برنامه چهارم
1و 2 – بررسی اجمالی تکنولوژی و روشهای تولید و تعیین نقاط قوت و ضعف
تکنولوژی های مرسوم در فرایند تولید محصول :
-3 بررسی و تعیین حداقل ظرفیت اقتصادی شامل برآورد حجم سرمایه
گذاری ثابت
1 محوطه سازی -3
2 ساختمان -3
تاسیسات -3
5 وسایط نقلیه -3
6 تجهیزات و وسایل اداری و خدماتی -3
7 هزینه های متفرقه و پیش بینی نشده -3
8 هزینه های قبل از بهره برداری -3
9 سرمایه در گردش -3
10 برآورد حقوق و دستمزد -3
11 برآورد آب ، برق ، سوخت و ارتباطات -3
12 هزینه های تعمیر و نگهداری و استهلاک -3
13 هزینه های متفرقه و پیش نشده تولید -3
14 هزینه های توزیع و فروش -3
15 جدول هزینه های ثابت و متغییر تولید -3
16 نتیجه گیری -3
-4 میزان مواد اولیه عمده مورد نیاز سالانه و محل تامین آن
-5 پیشنهاد منطقه مناسب برای اجرای طرح
-6 وضعیت تامین نیروی انسانی و تعداد اشتغال
-7 بررسی و تعیین میزان آب ، برق، سوخت، امکانات مخابراتی ارتباطی و
چگونگی امکان تامین آنها در منطقه مناسب برای اجرای طرح
-8 وضعیت حمایتهای اقتصادی و بازرگانی شامل تعرفه گمرکی و حمایتهای
مالی
-9 تجزیه و تحلیل و ارائه جمع بندی و پیشنهاد نهایی در مورد احداث
واحدهای جدید
-10 در صورت پیوستن ایران
به سازمان تجارت جهانی وضعیت این پروژه
چگونه خواهد بود.
معرفی محصول
1-1 مشخصات کلی محصول
تیشو : دستمال کاغذی که از خمیر الیاف سلولزی به رنگ سفید یا رنگ های دیگر باشد .
ویژگی های دستمال کاغذی
دستمال کاغذی باید از خمیر الیاف سلولزی به رنگ سفید یا الوان باشد . دستمال کاغذی
باید کرپ شده (منظور از کرپ، چین خوردگی های سطح کاغذ است که هنگام تولید آن
به منظور افزایش سطح تماس و در نتیجه بالا بردن میزان سرعت جذب آب ایجاد می
شود، به طوری که هنگام پاک کردن دست خیس بعد از نیم ساعت حالت اولیه خود را
به دست آورد و اگر دستمال بلافاصله در تماس با آب خیس پودر شود، حتماً مواد
شیمیایی زیادی در آن به کار برده شده است )، همچنین فاقد پرز (الیاف خرد شده )،
الیاف کلوخه شده، سوراخ، لکه و سایر اجسام خارجی باشد.
زمانی که برگ دستمال کاغذی در مقابل نور قرار می گیرد ، پراکندگی الیاف به طور
یکنواخت دیده می شود . رنگ به کار رفته در ساخت دستمال های کاغذی باید از رنگ
های مجاز و ثابت باشد و با رنگ بسته محتوی دستمال کاغذی هم رنگ و متناسب
باشد. همچنین دستمال کاغذی باید فاقد لکه و بوی نامطبوع باشد.
به هر جهت، ذکر ویژگی های نوار بهداشتی مطلوب در این مقوله خالی ازفایده نیست.
- وجود هر یک از اجزا تشکیل دهنده (فلاف پالپ، تیشو، نوار نازک پلی اتیلن، نان وون،
چسب و نوار سیلیکون)
- قدرت وضریب جذب متناسب با توجه به ابعاد نوار بهداشتی و میزان قیدشده روی
بسته
- عدم وجود جمع شدگی، نایکنواختی، قطع شدگی و بیرون زدگی در سطح لایه نوار
- عدم وجود هرگونه آلودگی
- استحکام کافی در برابر پارگی و از هم پاشیدگی در عین لطافت، نرمی و عدم
حساسیت
- چسبندگی کامل خط چسب پشت نوار
نکته: فایلی که دریافت میکنید جدیدترین و کاملترین نسخه موجود از گزارش کارآفرینی می باشد.
این فایل شامل : صفحه نخست ، فهرست مطالب و متن اصلی می باشد که با فرمت ( PDF ) در اختیار شما قرار می گیرد.
تعداد صفحات : 89