مقاله کشاورزی با عنوان آموزش پرورش قارچ خوراکی صدفی در 27 صفحه و شامل مطالب زیر می باشد:
* مقدمه
* طبقهبندی قارچها
* تقسیمبندی قارچها از نظر نوع دریافت مواد غذایی
* تقسیمبندی قارچها از لحاظ نوع زندگی
* چرخه زندگی قارچ
* تاریخچه استفاده از قارچ خوراکی
* قارچهای سمی و خوراکی
* مزایای کشت قارچ خوراکی نسبت به دیگر محصولات کشاورزی
* اطمینان از سالم بودن قارچ
* جلوگیری از آلودگی محیط زیست
* کنترل عوامل محیطی
* ایجاد اشتغالزایی بالا
* کوتاه بودن دوره رشد و نمو قارچها
* خواص غذایی و درمانی قارچ
* شناخت قارچ صدفی oyster mushroom
* ارزش غذایی و خواص دارویی قارچ صدفی
* سوابق کشت قارچ صدفی در ایران
* گزینههای مشهور قارچ صدفی
* معروفترین گونههای پلوروتورس عبارتند از
* مراحل کاشت و پرورش قارچ صدفی
* آمادهسازی سالن قارچ صدفی
* ویژگیهای سالن پرورش قارچ: (رطوبت، دما، نور، تهویه)
* دما
* تهویه
* نور
* آمادهسازی بستر
* برای آمادهسازی بستر انجام مراحل ذیل الزامی است
* کاشت بذر
* نکته
* داشت و نگهداری
* نحوه تیغ زدن
* اعمالی که در اتاق رشد انجام میشود
* تعداد چینها
* زمان تزریق
* برداشت
* نحوه چیدن
* فهرست منابع