کوشا فایل

کوشا فایل بانک فایل ایران ، دانلود فایل و پروژه

کوشا فایل

کوشا فایل بانک فایل ایران ، دانلود فایل و پروژه

دانلود روش تحقیق نظر دانشجویان دانشکده حقوق , علوم سیاسی و زبانهای خارجه دانشگاه آزاد مشهد در رابطه ...

اختصاصی از کوشا فایل دانلود روش تحقیق نظر دانشجویان دانشکده حقوق , علوم سیاسی و زبانهای خارجه دانشگاه آزاد مشهد در رابطه ... دانلود با لینک مستقیم و پرسرعت .

دانلود روش تحقیق نظر دانشجویان دانشکده حقوق , علوم سیاسی و زبانهای خارجه دانشگاه آزاد مشهد در رابطه ...


دانلود روش تحقیق  نظر دانشجویان دانشکده حقوق , علوم سیاسی و زبانهای خارجه دانشگاه آزاد مشهد در رابطه ...

دانلود روش تحقیق  نظر دانشجویان دانشکده حقوق , علوم سیاسی و زبانهای خارجه دانشگاه آزاد مشهد در رابطه با علمکرد دو سال اخیر دولت نهم در عرصه سیاست خارجی با فرمت ورد و قابل ویرایش تعدادصفحات 25

انتخاب موضوع پژوهش
بحث و بررسی در خصوص مواضع دولت نهم در عرصه سیسات خارجی در دو سال اخیر و نظر دانشجویان دانشکده حقوق، علوم سیاسی و زبان های خارجه دانشگاه آزاد مشهد درباره آن، در مقایسه با بسیاری از مباحث دیگر از سابقه چندانی برخوردار نبوده و بهتر است بگویم تاکنون در حوزه مطالعاتی کمتر پژوهشگری قرار گرفته است دلیل توجه به این مبحث بررسی نظرات مختلف یک طیف تحصیلکرده اما محدود ، در خصوص نحوه عملکرد دولت در بعد بین المللی و برونداد روابط بین الملل تحت عنوان سیاست خارجی و بررسی نوع تنظیمات روابط خارجی دولت است .
در عرصه ی سیاست خارجی عملکرد موفق و رشد بالای روابط بین المللی دیگر کشورها اعم از اتحادیه اروپا ، ژاپن ، ایالات متحده ، روسیه ، چین و ... همچنین سطح بالای دیپلماسی بالای این کشورها که به نوعی در سیاست خارجی که درون داد آن منافع ملی یک کشور است جای می گیرد، باعث شد که با انجام یک نظرسنجی و یک تحقیق میدانی به نظر دانشجویان از عملکرد دولت نهم در عرصه ی سیاست خارجی در این تحقیق پرداخته شود .

طرح مسئله پژوهش
سیاست خارجی دولتها تحت تأثیر متغیرهای متعددی شکل می گیرد و واحدهای سیاسی اهداف و منافع تعیین نشده، جهت گیریها و استراتژیهای گوناگونی بر می گزینند. این متغیرها در حالتهای گوناگون به صورت متغیرهای مستقل و وابسته مورد توجه قرار می گیرند، و با دگرگون شدن شرایط و مقتضیات داخلی و بین المللی ممکن است طبقه بندی جدید از اهداف و نافع ملی و استراتژیها ارائه شود .
با روی کار آمدن دولت احمدی نژاد از تابستان سال 1384، برخی جهت گیریهای دیپلماتیک دستگاه سیاست خارجی دچار تغییر شد و در این میان پرونده هسته ای به محور اصلی مذاکرات دیپلماتیک ایران تبدیل شد و حل و فصل این موضوع در اولویت یک دستور کار دستگاه سیاست خارجی ایران قرار گرفت.   
در واقع باید گفت نوسانات قدرت نه تنها بر دیدگاه یک دولت از منافع ملی، بلکه بر جهت گیری ها و استراتژیهای سیاست خارجی آن نیز تأثیر می دهد.
محمد احمدی نژاد که با شعار عدالت محوری بر سر کار آمد، تنها نامزدی بود که بر روی انرژی هسته ای تاکید نمود و نیز در راستای عدالت محوری گفت: ایران خواستار اجرای عدالت در سراسر جهان بوده و زور گویی قدرت های غربی را نمی‌پذیرد  و باید گفت از دستاوردهای دولت نهم در عرصه سیاست خارجی طرح مسئله اخلاق در فضای روابط بین الملل بوده است.  درپی آن روابط جمهوری اسلامی ایران با کشورهای ضد آمریکایی، آمریکای لاتین به خصوص کوبا، و نزوئلا، بولیوی و نیکارگوئه ارتقای چشمگیری یافت. دولت احمدی نژاد که پرچمدار بسیج جهانی اسلام است اکنون بیشترین روابط سیاسی خود را با دوستان امریکای لاتین خود، هوگوچاوز، اوامورالس، کاستر و دانیل اورتگا برقرار کرده و روابط با برادران مدرن و مسلمان خود در ترکیه و آزادیخواهان مومن و مسلمان عراق کمرنگ می شود.  منوچهر متکی وزیر امور خارجی دولت نهم می گوید:"سیاست خارجی دوره جدید تهاجمی اما نرم افزارانه و از جنس مناسبات بین المللی است."  
در مناسبات بین المللی راهبردی که تعریف شده راهبرد گفتمان مبتنی بر عدالت خواهی در روابط بین المللی می‌باشد.  
یکی از مهمترین مسائلی که در رابطه با سیاست خارجی بعد از روی کار آمدن دولت نهم مطرح گردید؛ سیاست نگاه به شرق و گسترش مناسبات ایران با کشورهای آسیایی بود در واقع عدم دستیابی به اهداف مورد نظر در روابط با کشورهای غربی در پرتو استقرار خصومت میان ایران و آمریکا به ویژه در پرونده هسته ای موجب شد تا بار دیگر گسترش روابط ایران با شرق مورد توجه و تأکید قرار گیرد.  
سیاست نگاه به شرق هر چند متضمن گسترش روابط ایران با دنیا به ویژه کشورهای آتیه و از شرقی است لکن دل بستن به این کشورها برای جانبداری از ایران در مقابل امریکا آن هم در پرونده جنجالی هسته ای، برغم امضای خود در پای قراردادش معلق گذاشت.
دولت هشتم با پذیرش ورود اروپایی ها به میانه بازی ایران و امریکا، مرتکب اشتباه شد  و دولت نهم نیز با گشودن درهای این پرونده به روی روس ها و چینی ها، همان خطا را در شرق تکرار کرد.  
هر میاس باوند متخصص روابط بین الملل با توجه به سیاست نگاه به شرق و رأی مثبت چین و روسیه علیه ایران می‌گوید: استراتژی نگاه به شرق نیز با شکست مواجه شده است. چین و روسیه از ایران استفاده ابزاری کردند و در جهت امتیاز گیری خود حرکت نمودند. آن ها هم از ایران امتیاز گرفتند و هم از غرب.
 در واقع باید گفت سیاست نگاه به شرق در شرایط فشار غرب زمینه  ساز ناکامی است  از دیگر فعالیت‌های دولت نهم فتح باب دوستی با مصر و تغییر نام خیابان خالد اسلامبولی در تهران و همچنین تغییر نام خیابان پهلوی قاهره به مصدق و ایجاد و روابط بهتر با عربستان و نیز شرکت در اجلاس کشورهای عربی  خلیج در دبی برای دفع مسئله جزایر سه گانه دستگاه دیپلماسی دولت نهم، بوده است. لکن اظهارات احمدی نژاد در مجامع بین المللی در رابطه با موضوع هلوکاست باعث ایجاد تنش میان ایران و کشورهای اروپایی و آمریکایی شد چرا که فرانتس مونتفرنیگ، معاون صدر اعظم آلمان پس از نشستی با رئیس جامعه یهودیان آلمان گفت دولت این کشور برای اتخاذ اقداماتی درباره سخنان احمدی نژاد، تلاش خواهد کرد.
محمود احمدی نژاد در نشستی خبری در عربستان سعودی و در دانشگاه کلمبیا، کشتار یهودیان در زمان جنگ جهانی دوم را مورد شک و تردید دانسته و خواهان انتقال اسرائیلی ها به خاک اروپا شده بود.
احمدی نژاد عرب را متهم به ایجاد استانداردهایی برای اهانت به مسلمانان و نهادهای مذهبی آنان تحت لوای آزادی بیان کرده است؛ در عین حال تابویی برای هلوکاست قائل شده است.
 در پی اظهارات احمدی نژاد، وزارت خارجه آلمان اعلام کرد که سفیر ایران در این کشور را احضار خواهد کرد تا بار دیگر به او گوشزد کند که چنین اظهاراتی غیر قابل قبول است و باعث تیره شدن روابط شده و امکان سفر رئیس جمهور ایران به آن دسته از کشورهایی که انکار هلوکاست جرم است؛   از میان می رود


دانلود با لینک مستقیم

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.