چرا مواد غذایی کنسروی را باید 20 دقیقه جوشاند ؟
مواد غذایی پروتئینی مانند تن ماهی باید حتما پیش از مصرف جوشانده شوند چون نوعی باکتری خطرناک به نام کلستریدیوم بوتولینوم در شرایطی که اکسیژن وجود نداشته باشد (مانند داخل قوطی) میتواند سمی کشنده ترشح کند که مقدار کمتر از 2 میکروگرم از آن قادر به از بین بردن یک فرد بالغ است! حواستان باشد که کلستریدیوم، هیچ تغییری در طعم، بو و شکل ظاهری ماده غذایی کنسروشده ایجاد نمیکند و شما نمیتوانید با مشاهده ظاهر ماده غذاییتان متوجه فاسد یا آلوده بودن آن بشوید. بنابراین جوشاندن کنسرو مواد غذایی پروتئینی درست قبل از مصرف، برای پیشگیری از انتقال بیماریها حتما ضروری است.
مگر کنسروها برای شرایط خاص مانند مسافرت تهیه نشدهاند؟ کسانی که در مسافرت امکان گرم کردن کنسرو را ندارند باید چه کار کنند؟
متاسفانه باید بگویم که به خاطر عوارض مصرف کنسروهای نجوشیده ما نمیتوانیم مصرف این گروه از مواد غذایی را بدون حرارت دیدن، حتی در شرایط خاص و مسافرت توصیه کنیم اما اگر هر جا که رفتید، امکان جوشاندن کنسرو برایتان وجود داشت، میتوانید از انواع آنها به جای غذاهای بینراهی و غیرمطمئن استفاده کنید.
شامل 20 صفحه فایل word