اختصاصی از کوشا فایل
دانلود مقاله کنسروسازی دانلود با لینک مستقیم و پرسرعت .
ماهی از جمله محصولات با ارزش دریایی است که نسبت به فساد حساس بوده و دذر اثر رشد و تگثیر باکتری ها سریعا" فاسد و غیر قابل مصرف می شود. فساد در ماهی به دو صورت میکروبی و شیمیا یی بروز می نماید . فساد میکروبی به دنبال آلودگی ماهی به میکروگانیسم ها از جمکله آسینتوباکتر، فلاووباکتریوم ، پزود و موناس ، سیتوفاگا و غیره در طی مراحل مختلف صید ، عمل آوری ، حمل و نقل و نگهداری ایجاد می گردد.در اثر رشد و تکثیر میکروارگانیسم ها تری متبل آمین اکسید موجود در عضلات ماهی به تری متیل آمین مبدل می شود و پیکرة ماهی بوی زننده و متعفن که محصول فساد شیمیایی است به خود می گیرد. آزمایش ها و روشهای مختلفی جهت تشخیص ماهی از فاسد بکار برده می شود که ....
عناوین بررسی شده در این مقاله 63 صفحه ای عبارتند از :
تاریخچة کنسرو سازی
کنسرو سازی(canning)
انواع ماهی مصرفی در صنعت کنسرو (تون ماهیان)
مراحل تهیة کنسرو ماهی
سکوی تخلیه
آماده سازی اولیه ماهی
واحد قصابی (Butchery) و عملیات آماده سازی اولیه
پخت اولیه(Pre Cooking)
گوشت گیری(mincing) و قوطی گذاری(Packing)
مرحله هواگیری(Exhausting)
جهت ایجاد خلاء جزئی در قوطی کنسرو چند روش وجود دارد:
مرحله درب بندی(Can closing)
فرایند حرارتی (Heat processing)
اتوکلاو(Steam – retorting)
سالن قرنطینه
کنترل کیفیت ماهی
ارزیابی حسی و ظاهری یا ارگانولپتیکی ماهی(Organoleptic Evaluation)
خواص ظاهری(شکل و اندازه ، قوام واستحکام ، رنگ و شفافیت)
آزمونهای میکروبیولوژی ماهی
شمارش کلی باکتری های زنده
شمارش میکروارگانیسم های مهم از لحاظ بهداشت همگانی
شمارش باکتری های بیماری زا
حد مجاز آلودگی های میکروبی ماهی
ویژگیهای فرآورده نهائی یا کنسرو ماهی تون تولید شده
فساد در قوطی های کنسرو ماهی
فساد باکتری کنسرو ماهی
انواع باد کردگی
تست انکوباتورگذاری جهت تعیین استریلیتی تجارتی کنسرو ماهی
روش گرم خانه گذاری
فساد شیمیائی کنسرو ماهی
مشکلات تکنیکی در تهیه کنسرو تون
سبز شدن کنسرو تون (Greening)
نارنجی شدن(Orange discoloration)
سیاه شدن(Blackening)
شانه عسلی یا سوراخ سوراخ شدن(honey-comb)
قوطی های فلزی مورد استفاده جهتبسته بندی کنسرو ماهی تون
قوطی های فلزی با اندود قلع
درب بندی
درز بندی
نشانه گذاری
اندازه گیری وزن خالص محتویات
اندازه گیری وزن آبکش
اندازه گیری در صد گوشت تکه ای
اندازه گیری روغن
اندازه گیری PH
در صد وزن پری
روش اندازه گیری در صد پری
آزمون های درب بندی
اساس اندازه گیری در گیری ( Overlap)
روش مکانیکی
آزمون های لاک قوطی
آزمون اندازه گیری وزن پوششی لاک
آزمون بررسی یکنواختی لاک
دانلود با لینک مستقیم