خلاصه پایان نامه:
نوع مطالعه:
مطالعه به روش شبه تجربی و از نوع Repeated measurement انجام شد. در این مطالعه 23 نفر افراد سالم و 18 نفر مبتلا به تنیس البو مورد بررسی قرار گرفتند. روش نمونه گیری از نوع نمونه گیری غیر احتمالی و به روش ساده انجام گردید. دامنه حرکتی فلکسیون و اکستانسیون مچ، قدرت گرفتن دست، قدرت اکستانسیون مچ و میزان درد ابتدا بدون بریس و سپس با بستن بریسهای 1، 2 و 3 اینچی Counterforce بصورت تصادفی مورد ارزیابی قرار گرفت. نتایج با استفاده از t مستقل پیش از آزمایش،paired-t test, Repeated measures ANOVA مورد بررسی قرار گرفت.
نتایج:
1- بریس C.F با هر سه پهنا باعث کاهش دامنه حرکتی فلکسیون و اکستانسیون مچ در افراد سالم می گردد ولی در افراد مبتلا به تنیس البو تغییر معناداری ایجاد نمی کند.
2- بریس 1 اینچی C.F باعث کاهش قدرت گرفتن در افراد سالم می گردد و بریس 2 و 3 اینچی تغییر معنی داری را در این افراد ایجاد نمی نماید. در حالیکه در افراد مبتلا به تنیس البو بریس 2 و 3 اینچی باعث افزایش قدرت گرفتن بدون درد می گردد.
3- بریسهای 1، 2 و 3 اینچی باعث کاهش قدرت اکستانسیون مچ دست در افراد سالم می گردد و برعکس در افراد مبتلا به تنیس البو باعث افزایش قدرت بدون درد اکستانسیون می گردند.
4- بریس C.F باعث کاهش میزان درد در حین گرفتن می گردد و در این میان پهنای 2 و 3 اینچی تاثیر بیشتری دارد.