تعداد صفحات : 40
فرمت فایل: word(قابل ویرایش)
فهرست مطالب:
مقدمه
اثرافزایشی گاز 2Co برروی فرایندهای زیستی گیاه
استفاده از گاز2CO در گیاهان گلخانه ای
2CO و ارتباط آن با تولید محصولات زراعی
اثر عوامل محیطی در جذب 2CO به وسیله گیاه:
اعمال مدیریتهای لازم جهت جذب بیشتر2CO بوسیله گیاه:
روند افزایشی 2CO در اتمسفر و واکنش گیاه نسبت به آن
ساختن یک دستگاه ترریق CO2
افزایش دی اکسید کربن :
تئوری مدرنCO2 افزاینده :
اثرات گلوبال انرژی خورشیدی :
انرژی خورشیدی و تکنولوژی مدرن :
دی اکسید کربن :
کربن در اقیانوس :
پدیده دی اکسیدکربن :
مزیت درختکاری :
تغییرات آب و هوای اقلیمی در اثر افزایش اسیددوکربن اتمسفر :
پیشنهادات :
منابع و مأخذ:
مقدمه مقدمه
امروزه بحث نیاز غذائی در رأس مباحث علمی و کشاورزی قرار گرفته و مقبولترین روش جهت مقابله با این بحران افزایش عملکرد گیاهان زراعی در واحد سطح است. این مهم تحقق نمییابد مگر با شناخت عوامل محدودکننده افزایش عملکرد گیاهان زراعی.
از جمله عوامل محدود کننده عملکرد در تعدادی از گیاهان غلظت Co2 در اتمسفر است.
تاریخچه شناخت گاز Co2 و استفاده از آن به عنوان یک ماده غذائی به اوایل قرن 17 برمیگردد و دانشمندی به نام هلمونت آزمایشی به این ترتیب انجام داد.که یک درخت بید به وزن 2/2 کیلوگرم را در داخل یک گلدان که حاوی 8/90 کیلوگرم خاک خشک شده درآون بودکاشت و با آب باران درمواقع لزوم گلدان را آب می داد. بعد از پنج سال وزن درخت بید به حدود7/76 کیلوگرم رسید. در صورتی که وزن خاک گلدان حدود3/90 گیلوگرم بود. مهمترین نتیجه این آزمایش این بود که ماده اولیهای که سبب رشد گیاهان میگردد و اندامهای مختلف گیاهی در اثرآن رشد و نمو و تکامل می یابند Co2 موجود در اتمسفر میباشد. یک پدیده قابل توجه بیولوژیکی گیاهان در سطح کره زمین جذب حدود 15 میلیون تن گاز کربنیک در طول سال است.