کوشا فایل

کوشا فایل بانک فایل ایران ، دانلود فایل و پروژه

کوشا فایل

کوشا فایل بانک فایل ایران ، دانلود فایل و پروژه

دانلود پایان نامه Olap چیست و چگونه کار می‌کند-مهندسی کامپیوتر

اختصاصی از کوشا فایل دانلود پایان نامه Olap چیست و چگونه کار می‌کند-مهندسی کامپیوتر دانلود با لینک مستقیم و پرسرعت .

دانلود پایان نامه Olap چیست و چگونه کار می‌کند-مهندسی کامپیوتر


دانلود پایان نامه  Olap چیست و چگونه کار می‌کند-مهندسی کامپیوتر

 

 

 

 

 

 



فرمت فایل : word(قابل ویرایش)

تعداد صفحات:54

فهرست مطالب:

مقدمه
تاریخچهSql Server
Sql Serverچیست
Sql Server
آشنایی با Analysis Services  و نحوه نصب آن
نصب پایگاه داده و منبع آن
نحوه ایجاد Cube
پیمانه چیست
نحوه اصافه کردن بعد به مکعب
طراحی منبع و پردازش مکعب
ایجاد مکعب پدر و فرزند
ویرایش اطلاعات مکعب
سرجمع (Aggregation) چیست
درک مفاهیم انبار کردن داده ها
درک مفاهیم انبار داده خاص (Data Marts)
ایجاد انبار داده ها
سرویسهای Meta data
عضو محاسبه شده  Calculated Member
ایجاد عضو محاسبه شده
چگونگی مشاهده اطلاعات عضو محاسبه شده
Roles در مکعب چیست
نحوه ایجاد Role  در مکعب
نحوه ایجاد Role در بانک اطلاعات
خواص اعضا (member property)
نحوه ایجاد Member Property
ایجاد ابعاد مجازی
استخراج داده چیست(    Olap Data Mining)
نحوه ایجاد Data Mining Model
فهرست منابع

 

مقدمه :
امروزه پس از جمع آوری و بدست اوردن اطلاعات  ، تجزیه و تحلیل داده ها ، یکی از مهمترین  کارهای بانک های اطلاعاتی می باشد . بر همین اساس اکنون یکی از مهمترین معیار تشخیص بانک اطلاعاتی برتر ، امکانات تجزیه و تحلیل  داده ها در آن بانک می باشد .
از جمله فناوریهای  جدید  در جهت تحلیل داده  ، سیستم Olap  می باشد . Olap که در چند سال اخیر مطرح گشته است و هر ساله راه تکامل خود را طی می نماید یک قابلیت وصف ناپذیر در جهت بدست آوردن اطلاعات کامل تر و دقیق تر از داده های موجود در پایگاه داده ها  می باشد .
درسالهای گذشته و قبل از مطرح شدن عملیات Olap ، نگهداری اطلاعات گذشته یا انبارکردن داده ها مطرح نبود  اما اکنون  جهت تحلیل داده ها برای انجام عملیات Olap   نیازمند انبار کردن داده ها
می باشیم .
جهت بررسی به عملکرد Olap میتوان  به نرم افزار های پایگاه داده قدرتمند مانند  Sql Server  یا Oracle مراجعه نمود و با نحوه عملیات Olaping آشنا شد .
بر همین اساس از آنجا که کار با Sql Server   راحت تر و در عموم بیشتر کاربرد دارد و همچنین آشنایی با آن نزد برنامه نویسان پایگاه داده بیشتر است ، بحث Olaping در این مقاله در Sql server 2000 مطرح می گردد .

تاریخچه    SQL SERVER :
 IBM در دهه  ۷۰ زبانی  با نام  SEQUEL را خاص پرس و جو  (QUERY) از پایگاههای داده ابداع کرد این واژه معادل زبان پرس و جوی ساخت یافته می باشد .
به مرور بخشهای جدیدی به این زبان اضافه شد تا جاییکه دیگر نه تنها برای پرس و جو بلکه برای ساخت و مدیریت پایگاههای داده و موتور ایمنی پایگاه داده نیز بکار می رفت . IBM   این زبان را به عموم عرضه کرد و پس از آن SQL نامیده شد .
موتور پایگاه داده امروزی ویرایش متعددی از SQL را بکار می برند . ویرایش مورد استفاده  SQL SERVER  نیز   (T-SQL)   TRANSACT –SQL   نام دارد .
مایکروسافت در ابتدا SQL SERVER  را با همکاری SYBASE  برای اجرا در محیط OS/2 طراحی کرد ، هنگامیکه مایکروسافت و  IBM از هم جدا شدند ، مایکروسافت کار را با سیستم عامل جدید و شبکه خود تحت عنوان سرویس دهنده  پیشرفته ویندوز NT ادامه داد . در این مقطع مایکروسافت تصمیم گرفت  SQL SERVER   را شخصا برای محصول جدید خود NT  توسعه دهد. نام این محصول جدید  SQL SERVER 4.2  بود که بعدها به 4.21 ارتقا یافت .
پس از جدا شدن مایکروسافت و SYBASE   ، شرکت اخیر موتور پایگاه داده خود را برای اجرا بر روی ویندوز NT  توسعه داد . این محصول (SYBASE ADAPTIVE SERVER  ENTERPRISE )   نامیده میشود .و مایکروسافت ویرایش ٦ وسپس ٥/٦ را عرضه کرد . ویرایش ٧ این محصول با قابلیت اجرا در محیط های  NT  و ویندوز های   95 و 98 معرفی شد . در این ویرایش تفکیک عمده ای نسبت به کد  SYSBASE  ایجاد شده است .
ویرایش های قبلی از این نظر بسیار وابسته به SYBASE بودند . اما در ویرایش ۷ تیم مایکروسافت بتدریج کد مزبور را دوباره نویسی کرد و آن را تغییر داد . این شرکت ضمن ساختار دهی مجدد هسته مرکزی موتور پایگاه داده ، یک بهینه ساز پرس و جوی پیشرفته و پیچیده و یک موتور ذخیره سازی پایگاه داده پیشرفته  را نیز معرفی کرد .
 Sql Server 2000از این کد جدید بهره می گیرد و دارای ویژگیهای قابل ملاحظه ای می باشد . همچنین قابلیت اطمینان ، در دسترس بودن محصول و توسعه پذیری  آن افزایش یافته و در کل کار را برای  راهبران پایگاه داده ساده تر کرده است .


دانلود با لینک مستقیم

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.