مقاله با عنوان کاربرد نانوتکنولوژی در صنایع غذایی در فرمت ورد و شامل مطالب زیر می باشد:
سابقه و هدف
مواد و روش
یافته ها
نتیجه گیری و توصیه ها
مقدمه
نانو فناوری مرطوب :
نانو فناوری خشک
نانو فناوری محاسبه ای
اهمیت نان وفناوری در جهان امروز و اینده بشریت
حوزه ساخت وتو لید مواد
حوزه الکترونیک و رایانه
سایر حوز ه ها
عوامل موثر بر خواص مواد
عناصر تشکیل دهنده مواد
ساختار مواد
زیر ساختار مواد
اشنایی با اصطلا حات نانو مواد
نانو بیو مواد
نانوبیومواد شامل موارد ذیل است
نانو کپسول ها
درخت سان ها
کاکلیت ها
ذرات ویروس مانند
پروتئین نانو ذرات
کاربرد های نانو فناوری در صنایع غذایی
بسته بندی
تولید غذا های ملکولی
برچسب گذاری و پایش
افزودنی های غذایی در مقیاس نانو
غذاهای دارای انتشار مخصوص در بدن
روکش کردن انزیم ها
نتیجه گیری
بسته بندی مواد غذا یی
شفافیت ودرخشش سطح ان برای رضایت وجلب نظر مصرف کننده