کوشا فایل

کوشا فایل بانک فایل ایران ، دانلود فایل و پروژه

کوشا فایل

کوشا فایل بانک فایل ایران ، دانلود فایل و پروژه

دانلود پایان نامه رسوب در سطوح گرم شده

اختصاصی از کوشا فایل دانلود پایان نامه رسوب در سطوح گرم شده دانلود با لینک مستقیم و پرسرعت .

دانلود پایان نامه رسوب در سطوح گرم شده


دانلود پایان نامه رسوب در سطوح گرم شده

مقدمه

     گرفتگی، شکل گیری ناخواسته رسوب در سطوح گرم شده، یکی از مهمترین مشکلات حل نشده در صنعت لبنیات است. از این گرفتگی سه مشکل اساسی ناشی می شود. اول، کارآیی عملکرد کاهش می یابد. چون مواد راسب شده جریان سیال و انتقال حرارت را مختل می کند. که آن هم به کیفیت محصول صدمه می زند. به علاوه، ضرورت برطرف رسوب، زمان عملکرد بین چرخه رسوب زدایی را کاهش می دهد و به این ترتیب قیمت ها و هزینه ها را افزایش می دهد. رسوب زدایی روزانه متعاقب یک عملکرد معمول در صنعت لبنیات است و برای کیفیت محصول و بهداشت آن ضروری می باشد. هزینه های سالانه اضافی در صنعت لبنیات که بر اثر گرفتگیبه وجود می آید دراروپا سالانه 260 میلیون یورو تخمین زده می شود.

           گرفتگی شیر تنها به صورت جزئی ،از روی طبیعت پیچیده آن شناخته می شود. روشن است که، گرفتگی را نمی توان حذف کرد اما روش هایی برای پرهیز از گرفتگی یا کاهش آن مورد توجه است. یک مدل گرفتگی شامل همه فرآیندهای مرتبط ابزاری قوی برای توسعه چنین روش هایی می باشد به این ترتیب، طرح و عملکرد برنامه های عملکردی را می توان با توجه به طول زمان عملکرد بهینه کرد و کیفیت محصول را افزایش داد.

          آزمایش ها، حتی در مقیاس آزمایشگاهی، پر هزینه هستند و محدود به ویژگی های عملکردهای آزمایشی تحت توجه یعنی جنبه های فردی محصول و آزمایش می باشند. مقیاس برای کارخانه های صنعتی اکثراً صحت کافی و ممکن را ندارند. به علاوه، بسیاری از تجربیات محدود به سیستم های فرعی شیر می باشند و بنابراین برای مشاهدات کلی نیز کاربردی نیستند. نظارت بر جرم گرفتگی و رسوب زدایی، می تواند اطلاعات مفیدی برای تصمیم گیری های عملیاتی در کارخانه های فرآوری غذایی، فراهم نماید. جرم گرفتگی معمولاً از خارج از تجهیزات فرآوری صنعتی قابل مشاهده نیست و تنها می تواند از طریق اثرات مهمش، مثل افت فشار، آشکار گردد، که به حد کافی برای برچیدن رسوب های منطقه ای و کوچک حساس نیست.

رسوب های جرم گرفتگی در کارخانجات فراوری محصولات حیاتی و غذایی، معمولاً نسبت های مهمی از مایعات را در بر می گیرند و معمولاً نرم و شکننده هستند. به عنوان یک نتیجه، آنها می توانند به آسانی به وسیله تماس، تغییر شکل یابند، و بنابراین ممکن نیست که بتوان ضخامت آنها را به طور صحیح به وسیله ابزار مکانیکی سنتی اندازه گرفت. علاوه بر این، تمایل رسوب های جرم گرفتگی بیولوژیکی به چروک شدگی یا نشست کردن آنها به محیط طبیعی شان، سنجیدن آنها را در هر محل دیگری، مشکل می سازد. این پروژه با هدف آشنایی بیشتر شما به فرایند جرم گرفتگی راههای محاسبه و کاهش آن جمع آوری شوده است


دانلود با لینک مستقیم

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.