فرمت فایل : WORD (قابل ویرایش)
تعداد صفحات:65
تغذیه ۶
مواد غذائی انرژی زا ۶
پروتئین ها ۷
چربی ها ۷
مواد غذایی انرژی زا ۸
آب ۸
ویتامین ها ۸
مواد معدنی (مینرال ) ۹
رژیم غذائی صحیح ۹
عوامل موثر برتغذیه ۹
بررسی وضعیت تغذیه ۱۰
تغذیه و روش های مناسب برای غذا دادن به بیماران ۱۱
سعد معده N.G.Tube 14
GAVAGE یا گاواژ ۱۴
لاواژ ۱۴
لوله جات دارای نوک مشبک فلزی است Jutte Tube. 17
روش کار ۲۱
گاواژ Gavage یا تغذیه از طریق لوله بینی معده ای ۲۳
توباژ یا نمونه برداری از شیره معده Iubaye , Lest Meal , Castric Analysis 26
تغذیه بارانترال parentral nutrion یا تغذیه وریدی ۲۷
عفونت و کلونیزاسیون : ۳۰
زنجیرهی عفونت ۳۰
عامل عفونی ۳۱
مخزن ۳۱
راه خروج ۳۱
روش انتقال ۳۲
راه ورود ۳۲
میزبان ۳۲
عفونت بیمارستانی ۳۲
عفونت آتروژنیک ۳۳
عفونت های اگزوژن ۳۳
عفونتهای آندوژنی ۳۳
فرآیند پرستاری در کنترل عفونت بیمارستانی ۳۴
کنترل ودفع مواد عفونت زا ۳۵
استریل کردن وسایل حیاتی ۳۷
ضد عفونی کردن وسایل تقریباًحیاتی ۳۸
تمیز کردن وسایل غیرحیاتی ۳۸
کنترل و پیشگیری جهت کاهش مخزن عفونت ۳۸
احتیاطهای استاندارد ۳۸
انواع ایزولاسیون ۴۱
احتیاطهای خونی ۴۲
محل استقرار بیمار ۴۳
انجام روش های استریل ۴۳
باز کردن یک بسته استریل در سطح صاف ۴۵
ریختن محلول استریل ۴۶
مهارتهای گزارش نویسی ۴۷
تاریخچه گزارش نویسی در پرستاری ۴۷
هدف از تشکیل پرونده وثبت اطلاعات ۴۸
۱٫جنبه های قانونی ثبت مدارک پزشکی ۴۸
۲٫ جنبه حقوقی ثبت ۴۹
۳٫جنبه های ارتباطی ثبت ۴۹
۴٫ جنبه های درمانی ثبت ۴۹
گزارش بعد از عمل ۵۰
گزارش ترخیص ۵۰
گزارش فوت ۵۰
گزارش نویسی ۵۲
گزارشات بروز ، شیوع وقوع ۵۴
گزارش وظایف ۵۵
راهنماهایی برای ثبت گزارش موثر ۵۵
اهداف گزارش نویسی ۵۷
ارتباط ۵۷
برنامه ریزی مراقبتی ۵۷
مروری بر کیفیت ۵۸
پژوهش ۵۸
تجزیه و تحلیل سیستم ۵۸
آموزش ۵۹
سند قانونی ۵۹
پرداخت ( به عنوان جبران ) ۵۹
سند تاریخی ۶۰
زمانبندی ۶۰
مسئولیت ۶۰
محرمانه ۶۱
گزارش دهی ۶۲
گزارش تغییر نوبت کاری ۶۲
گزارشات تلفنی ۶۴
گزارشات انتقا ۶۴
گزارش حوادث ۶۵
مداخله صحیح :(رهنمودهای قانونی برای گزارش نویسی ) ۶۸
۱- تغذیه نیاز اصلی انسان است اما این نیاز در طول زندگی در طی رشد و تکامل وتغییر در وضعیت سلامتی تغییر می نماید .
علم تغذیه شامل مطالعه مواد مغذی و چگونگی دریافت آنها توسط بدن است . مواد غذائی به ۶ دسته اصلی کربوهیدرات ها ، پروتین ها و لپیدها ، ویتامینها مواد معدنی و آب تقسیم می شود و سه دسته اول انرژی زا هستند و سه دسته دوم غیر انرژی زا ، انرژی یک غذا با واحد کیلو کالری ( Kcal) سنجیده می شود .
میزان متابولیسم پایه (BMR) انرژی است که فرد در هنگام استراحت به آن نیاز دارد و برای حفظ فعالیت های نگهدارنده حیات ، مانند ضربان قلب و … ضروری است .
مواد غذائی
کربوهیدارت ها ترکیبات آلی هستند که جزو فراوان ترین وارزان ترین منبع انرژی می باشند هر گرم آنها ۴ کیلو کالری انرژی تولید می کنند واحد سازنده کربوهیدارت ها ساکارید است و بر همین اساس به ۲ گروه کربوهیدارت های ساده (مونوساکاریدها و دی ساکاریدها ) و کربوهیدارت های مرکب ( پلی ساکاریدها)تقسیم بندی می شوند .
گلوکز که یک مونوساکارید است که پرمصرف ترین کربوهیدارت است .
پروتئین ها جزء حیاتی هر سلول می باشند و هر گرم آنها نیز ۴ کیلو کالری انرژی تولید می کند .همه پروتین ها از ۲۲ واحد سازنده به نام آمینو اسید ساخته شده اند که ۹ تای آنها ضروری هستند یعنی بدن قادر به ساخت آنها نیست .پروتئیها به ۲ دسته کامل ( کیفیت بالا ) و ناقص ( کیفیت پایین ) تقسیم می شوند .
معمولاً پروتین های حیوانی کامل و پروتین های گیاهی ناقصند ، پروتئین ها تنها منبع نیتروژن بدن هستند و تعادل نیتروژنی هنگامی برقرار است که نیتروژن وارد شده به بدن و نیتروژن دفع شده از بدن برابر باشند . این تعادل هنگام مقایسه بین کاتابولیسم ( تخریب بافت ) و آنابولیسم ( ساخت بافت ) بکار می رود .
چربی ها انرژی زا ترین عنصر غذایی هستند و هر گرم آنها ۹ کیلو کالری انرژی تولید می کنند این مواد از اسیدهای چرب و تری گلیسریدهاساخته شده اند اسیدهای چرب خود شامل دو دسته اسیدهای چرب اشباع و اسیدهای چرب غیر اشباع هستند همچنین آنها را ، به دو دسته اسیدهای چرب ضروری و غیر ضروری طبقه بندی می نمایند تنها اسید چرب ضروری برای انسان ها اسید لینولیک است که بدن قادر به ساخت آن نمی باشد .
کلسترول نیز یک چربی اشباع شده است و مهمترین ترکیب غشاء سلولی می باشد