طرح توجیهی کیک غلات حجیم شده ، با فرمت pdf - تعداد صفحه 100
مزیت مهم این پی دی اف امکان کپی برداری متن در ورد است ، بعد از کپی متن در ورد بدون اینکه کاری انجام دهید در اخر متن قسمت مشخص شده را راست کلیک و گزینه keep text only را باید بزنید
فهرست :
1- معرفی محصول.........................5
1 -1- نام و کد محصول...............14
1-2- شماره تعرفه گمرکی..........................14
14......واردات شرایط -1 -3
1-4- بررسی و ارائه استاندارد ملی ..........15
1-5- بررسی و ارئه اطلاعات لازم در زمینه قیمت........21
1-6- توضیح موارد مصرف و کاربرد................30
1-7- بررسی کالاهای جایگزین .............. 36
1-8- اهمیت استراتژیک کالا در دنیای امروز........ 36
1-9- کشورهای عمده تولید کننده و مصرف کننده....... 47
66.....صادرات شرایط -1-10
2- وضعیت عرضه و تقاضا ..............66
2 -1- بررسی ظرفیت بهره برداری و روند تولید............66
2 -2- وضعیت طرح های جدید ............ 67
2 -3- بررسی روند واردات محصول از آغاز برنامه سوم ...... 68
2-4- بررسی روند مصرف از آغاز برنامه سوم ....... 68
2 -5- بررسی روند صادرات محصول از آغاز برنامه سوم... 68
2-6- بررسی نیاز به محصول با الویت صادرات تا پایان برنامه چهارم ......69
3- بررسی اجمالی تکنولوژی.........................70
4- تعیین نقاط قوت و ضعف تکنولوژی ........... 82
بخش مالی طرح...............83
5- وضعیت حمایتهای اقتصادی و بازرگانی........100
6- پیشنهاد محل اجرا.......100
معرفی محصول :
تعریف
غلات در واقع گونه ای از خانواده گندمیان (گرامینه ها) هستند که گیاهان علفی تک لپه ای بوده و دانه
های ریز آنها، مصرف خوراکی دارد. غلات گیاهانی یک ساله هستند، یعنی چرخه ی زنـدگی خـود را در
یک فصل زراعی به پایان می رسانند .
گونه های سردسیری غلات (گندم، جو و چاودار) در فصل پاییز و اوایل بهار کشت شـده و در اواسـط تـا
اواخر تابستان هم برداشت می شوند. گونه های گرمسیری غلات (برنج، ذرت، ذرت خوشه ای و ارزن) نیز
با توجه به شرایط آب و هوایی در اواخر بهار یا اوایل تابستان کشت شده و اواخر تابستان یـا اوایـل پـاییز
هم برداشت می شوند .
تاریخچه
هزاران سال است که این گونه گیاهان، در تأمین غذای بشر نقش حیاتی ایفا می کنند. باستان شناسـان
جوامع ابتدایی توانسته اند از ویرانه های قدیمی مراکز سکونت انسان، دلایلی به دست آورنـد کـه نـشان
می دهد غلات در تمدن های اولیه بشری هم کشت مـی شـده انـد و بـرای مثـال، گنـدم در سـرزمین
حاصلخیز بین النهرین به عمل می آمده است .
بین النهرین امروزه بخش هایی از ترکیه، عراق، سوریه و ایران را تشکیل می دهد. شواهد به دست آمـده
نشان می دهد که در 16,000 تا 10,000 سال قبل از میلاد، انسان ما قبل تـاریخ در ایـن ناحیـه گنـدم
تولید می کرده است .
همچنین هر جا که جامعه ای تشکیل شده، یکی از انواع غلات در پیدایش آن نقش داشته اند. مثلاً برنج
در تشکیل جوامـع نخـستین کـشور چـین و ذرت هـم در تـشکیل جوامـع آفریقـایی مـؤثر بـوده انـد
انواع غلات
زراعی باید 21 درجه سانتی گراد یا بالاتر باشد .
جنوبی و همچنین آفریقا کشت می شود .
خاک، خشکی یا سرمای زمستان است. جو در زمین هایی که گندم قادر به رشد در آنها نیست
هم پرورش می یابد .
می کند. این ماده در آسیا و آفریقا، ماده غذایی مهمی برای انسان و دام می باشد .
غذایی به عنوان خوراک دام هم استفاده می نمودند .
هوای سرد کشت می شود
اهمیت امروزی غلات
گردد. سهم غلات در غذای مردمان اروپایی 45 تا 55 درصد بوده و در ایالات متحده آمریکا
تقریباً 20 تا 30 درصد می باشد .
اند. تقریباً نیمی از کل نیازهای غذایی انسان به ویژه در آسیا به طور مستقیم از غلات تأمین می
گردد .
بسیار بیشتر است. تولید سالانه غلات در جهان، بیش از یک میلیارد و هفتصد میلیون تن می
باشد .گندم، برنج و ذرت سه محصول مهم هستند که هر کدام تقریباً یک چهارم تولید سالانه
غلات را تشکیل می دهند .
تولید می شود که بتوان آنها را در برخی فصول سال غرقاب یا گل -آب نمود .
گندم به عنوان غله ای سازگار، عمدتاً در زمین های چمن طبیعی و همچنین در مناطقی که
آب و هوا برای کشت ذرت مناسب نیست، به عمل می آید. گندم از غلاتی است که در نواحی
سرد هم کشت می شود. این غله در سراسر جهان در فصول مختلفی کشت می شود، به طوریکه
در هر ماه از سال، گندم در یکی از نقاط جهان در حال برداشت می باشد .
فراهم باشد، رشد می نماید