فرمت فایل : word (لینک دانلود پایین صفحه) تعداد صفحه : 22 صفحه
تاریخچه سردخانه درجهان وایران
انتخاب ماده سرمازا ( Refrigerant )
خواص فیزیکی مواد سرمازا
خواص شیمیایی مواد سرمازا
اجزای یک دستگاه برودتی ( نوع کمپرسوری )
1 ـــ اوپرا تور( Evaprator )
2 ـــ کمپرسور ( c ompressor )
3 ـــ کندا نسور( c ondenser )
4 ـــ شیرهای انبساط ( ExpansionValves )
نمودارهای فشار - آنتالپی
درجه بندی دستگاه های سرد ساز
عبارات ریاضی مفید در تحلیل فرایند تولید سرما به روش فشرده سازی بخار
بهداشت و گند زدایی ( Hygiene and Disinfection ) و دستورالعملهای ایمنی ( Safety Precoutions ) در سردخانه
مدت زمان نگهداری مواد غذایی در سردخانه
ساختمان سردخانه
انواع سردخانه
اجرای اصلی ساختمان یک سردخانه
تجهیزات سردخانه
مقدمه
دما نقش مهمی در حفظ کیفیت فراورده های غذایی دارد . کاهش دما ، سرعت واکنشهایی را که به افت کیفیت می انجامدکند می کند . به طور کلی اعتقاد براین است که به ازای هر 10 درجه سانتی گراد کاهش دما ، سرعت واکنش به نصف کاهش می یابد .
تحقیق در مورد اصول عملکرد و مهندسی سردخانه های مواد غذایی