کوشا فایل

کوشا فایل بانک فایل ایران ، دانلود فایل و پروژه

کوشا فایل

کوشا فایل بانک فایل ایران ، دانلود فایل و پروژه

دانلود گزارش کارآموزی در معدن سنگ

اختصاصی از کوشا فایل دانلود گزارش کارآموزی در معدن سنگ دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود گزارش کارآموزی در معدن سنگ


دانلود گزارش کارآموزی در معدن سنگ

 

مشخصات این فایل
عنوان: معدن سنگ
فرمت فایل : word( قابل ویرایش)
تعداد صفحات: 33

این گزارش کارورزی درمورد معدن سنگ می باشد.

خلاصه آنچه در گزارش کارآموزی معدن سنگ می خوانید :

موضوع : طرح ریزی و تحقیق سیستم کنترل و برقی شرکت صنعتی و معدنی حوض ماهی اصفهان
مقدمه برق ورودی 20KVA از مجتمع فولاد مبارکه به عنوان ورودی که قسمت اعظم آن به صورت هوایی و از طرق تیرهای برق وارد معدن می شود. و قسمت دیگر برق ورودی برق شهر می باشد 220 ولت که در صورت قطع یا قطعی برق فولاد از آن استفاده می شودکه جوابگوی قسمت های روشنایی معدن می باشد.
برق ورودی 20KV AC ، 510HZ و 500 میلیونولت آمپر به عنوان مشخصات ورودی می باشد . برق 20KVA که به عنوان برق ورودی از مجتمع فولاد مبارکه وارد پست برق معدن میگردد توسط دو ترانس تبدیلبه برق 6000KAV می شود که یکی از این ترانس ها به عنوان ترانس رزرو به کار می ورد . در حقیقت یکی از این ترانس ها در مرحله اول در مدار قرار می گیرد و قرار گرفتن یکی از این دو ترانس فرق نمی کند که مثلاترانس 1 در مدار باشد یا ترانس 2 .
نقشه مداری برق ورودی AC20KVA و 300, 50HZ,500mva .
ورودی دارای سیستمهای حفاظتی از جمله رله جریان زیاد ،رله زمین ، کنتور ، آمپر متر ، کلید تست آمپر و ولتاژ و همچنین جهت ارت کردن پست از کلید اتصال زمین استفاده می گردد . البته لازم به ذکر است که ورودی پست باید کاملاً قطع باشد تا بتوان از کلید اتصال زمین برای تعمیرات پست استفاده کرد همچنین این پست دارای رله افت ولتاژ می باشد .
در مرحله دوم نقشه مداری که در زیر رسم می شود برق ورودی 20 کیلو ولت آمپر وارد پست برق معدن می گردد و از طریق دو ترانس که به صورت موازی قرار می گیرد برق 20 کیلو ولت آمپر را تبدیل به برق 6/6 کیلو ولت آمپر می کند . برای جلوگیری از افت ولتاژ استفاده می شود .

البته بر روی نقشه پست برق 20 کیلو ولت آمپر را تبدیل به 3/6 کیلو ولت آمپر کرده است که این تبدیل برق ورودی 20 کیلو ولت آمپر بین 3/6 تا 6/6 کیلو ولت آمپر متغیر است که به گفته مهندسین زیربط وبا توجه به تجربه کسب شده برق 20 کیلو ولت آمپر توسط دو ترانس که به صورت موازی قرار می گیرند تبدیل به برق 6/6 کیلو ولت آمپر می شود .
همان طوری که قبلاً ذکر شد دو ترانس که در مدار به صورت موازی قرار گرفته است یکی از آنها در مدار فعال است و دیگری رزرو البته فراموش نشود که نیاز نیست دو ترانس در مدار قرار گیرد و یک ترانس کافی است که در مدار قرار گیرد .حالا اگر ما ترانس ها را نام گذاری کنیم (ترانس 1 و ترانس 2) به عنوان مثال اگر ترانس1 را در مدار قرار دهیم ترانس 2 به عنوان رزرو قرار می گیرد و وارد مدار می شود و وقتی که دارد پست برق ما شد یک شاخه آن زمین           (          ) می شود و یک شاخه آن از طریق فیوز به قسمت VACUUMCIRIT Briacat یعنی کلید قطع زیر بار و از ان به ترانسفورمر (AUK.TR) (          ) و دوباره از فیوز به پوتنیشل ترانسفورمر دوباره به کلید فیوز و از آن به کلید ولتمتر وصل می شود حالا اگر یک مشکل برای یکی از ترانس های ما اتفاق به عنوان مثال اگر برای ترانس 1 که در مدار بود مشکلی پیش آمد باید آن را تحت تعمیر قرار داد حالا ما چگونه آن را باید تحت تعمیر قرار دهیم ترانس 1 خراب است حالا ما باید ترانس 2 را در مدار قرار دهیم .  به این صورت عمل می کنیم که چون ترانس 1 در مدار بوده است پس کلید ترانس 2 در حالت قطع بوده است پس ترانس 1 را قطع آن را از مدار خارج می کنیم و کلید را داخل ورودی ترانس2 قرار داده آن را وارد مدار می کنیم و سیستم ما دوباره راه اندازی می شودو حالا دیدیم که در این نوع سیستم یک ترانس که به عنوان رزرو قرار داده می شود خیلی موثر و مفید است زیرا با خراب شدن یکی از ترانس ها ، ترانس دیگری در مدار قرار می گیرد و سیستم ما راه اندازی       می شود و ما می توانیم با بر طرف کردن عیب ترانس خراب شده یا تعویض آن ، ترانسی که عیب آن هر طرف شده یا تعویض شده است را به عنوان ترانس رزرو در مدار قرار دهیم .

با توجه به گفته های بالا که مشاهده شده برق ، که از ترانس یکی از شاخه های آن زمین می شود و یکی از شاخه های آن از طریق فیوز وارد ترانسفور مر و دوباره از فیوز به پوتنتیل ترانسفورمر و از پوتنتیل ترانسفورمر رله ولتاژ کم دوباره به فیوز وارد فیوز به کلید ولت متر وصل شده خروجی ما وارد یک شین می شود که قسمت های مختلفی را در بر می گیرد که مثلاً وارد کلید قطع بار VCB ,12KV,600A,25KA می شود و خروجی آن به جریان ترانسفورمر که برابر است با 3Xct(500:5A) (500 : 5A) که از طریق یک رابط وصل است به رله جریان زیاد برای حفاظت ، دوباره از ترانسفومر یک شاخه وصل است به کنتور و رله تعویض ولت آمپر متر که این شاخه که توضیحات آنذکر شد برای دوبار دیگر با این موارد تکرار می شود و در انتهای شین ها برخی که از ترانس ما خارج        می شود به کلید قطع زیر بار و خروجی آن به جریان ترانسفورمر که برابر است با 100, 5A - 3XCT می باشد .

که جریان ترانسفورمر وصل می شود به رله جریان زیاد و دوباره یک شاخه آن به همان کلید قطع زیر بار وارد و از آن دوباره به جریان ترانسفورمر 3xct - 100, 5A که جریان ترانسفورمر وصل می شود به رله جریان زیاد و دوباره جریان ترانسفورمر وصل می شود به یک کنتور و رله تعویض ولت آمپر .
از گفته های بالا ما نتیجه می گیریم که ورودی شی ما به پنچ قسمت که به صورت موازی قرار گرفت تقسیم شد .
البته فراموش نشود که مشخصات شین ما
روی باس 1200A , 6/3 KV و 25KA می باشد .
قسمت بعدی نقشه سیستم کنترل قسمت پس جرثقیل و شاول است .
که توسط کلید قطع بار VCB 12KV, 600A , 25KA وارد ترانسفورمر SXCt : 500 ,5A , = 5000, 5A می شود که وابسته به رله جریان زیاد است که در صورت جریان زیاد رله عمل کند قطع وشود . که همین ترانسفور مر دوباره تشکیل شده است از یک کنتور رله تعویض ولت و آمپر متر .
این مراحل بالا که گفته شده خروجی آن وارد پست جرثقیل و شاول می شود که ابتدا از طریق فیوز وارد ترانسفورمر AUX و از آنجا وارد منبع کنترل می شود دوباره از زیر فیوز به دو شاخه مجاور هم که یکی کلید ARRESTER
(SA : SURGE ARRESTER)
که با همین نام لاتین معرفی شده است و از خروجی آن به زمین متصل می شود .
شاخه دیگر از خروجی فیوز به کلید ارت زمین و از خروجی آن به زمین متصل می شود و دوباره وارد مسیر اصلی می شویم و از نقطه ورودی زیر فیوز وارد ترانسفورمر که وابسته است به کلید رله جریان زیاد می شود و از خروجی آن دوباره به فیوز وارد می شود .

حالا از نقطه ورودی فیوز وارد یک شین که خود دارای کلید POTANTAION TRANSFORMER که خروجی آن به رله ولتاژ کم ختم  می شود دوباره از نقطه رله ولتاژ کم به فیوز و از آن به کلید ولت متر وصل می شود .
این شین که خود دارای فیوز ، کلید پونتنیتل ترانسفورمر ،‌رله ولتاژ کم ، و کلید ولت متر بود به قسمت های مختلفی متصل می گردد که ما جدا جدا آنها را شرح می دهیم .
خروجی ترانسفورمر رله ولتاژ زیاد به کلید قطع زیر بار VCB : 12KV , 600A , 25KA متصل می شود و از طریق باس ، 25KA ,6/3 KV ,800 A وارد کلید قطع زیر بار با همان مشخصات قبلی و از خروجی آن به ترانسفورمر رله ولتاژ زیاد با همان مشخصات قبلی متصل می شود که دارای یک وات متر رله تعویض ولت و آمپر متر می باشد .
و از یک نقطه دوباره وارد کلید قطع زیر بار VCB : 12 KV , 600 A, 25KA و از آن به ترانسفورمر وابسته به رله ولتاژ زیاد که دارای کلید وات متر برای محاسبه توان آن ، رله تعویض ولت و کلید آمپر متر می باشد که این کلید وات متر یا کلید قطع زیر بار شاخه اول در ارتباط است .
و در نهایت خروجی کل قسمت های فوتا یعنی خروجی شاخه اول و خروجی شاخه دوم وصل می شود  به قسمتی به نام شاول
شاول دستگاهی است که عکس بیل های مکانیکی است و سنگ های استخوانی معدن را داخل دامتراک ها می کند .
که این دامتراکها سنگ ها استخراجی را از قله کوه به طرف پایین می آورند و داخل یک مخزنی که به صورت قیفی شکل است می ریزند که این مخزن قیفی شکل سنگ شکن اولیه می باشد که در قسمت بعدی قسمت برقی و سیستم کنترل آن ذکر می شود.
در قسمت پست سنگ شکن اولیه برق 20KVA از طریق یکی از ترانس ها که قبلاً گفته شد که دو ترانس به صورت موازی قرار دارد وارد ترانسفورمر و کلید قطع زیر بار وارد پست سنگ شکن اولیه می شود .

برق ورودی داخل پست از طریق فیوز به ترانسفورمر AUV و خروجی آن به منبع کنترل متصل می گردد دوباره از قسمت خروجی فیوز به شاخه های مختلفی تقسیم بندی می شود که یک شاخه آن وارد کلید ارت زمین شده 3xct ES واز آن زمین می شود و شاخه دیگر که در مجاورت کلید ارت قرار دارد  وارد کلید ARRESTER که برابر 8/4KV است قرار می گیرد که باعث کاهش ولتاژ      می شود .
در قسمت سنگ شکن اولیه یا برق فشار قوی کا رمی کند .
خروجی کلید قطع زیر بار VCB : 12KV , 500A,25KA وارد یک سلول       می شود که به قسمت های مختلفی تقسیم بندی می شود .
قسمت اول وارد کلید قطع زیر بار می شود . خروجی آن وارد ترانسفورمر        می شود 3Xct : 50 , 5A که دارای کلید رله ولتاژ زیاد می باشد دوباره از خروجی آن وارد ترانس می شود که خود دارای قسمت های مختلفی از جمله ترانس دیود سر (ترانس کنترل ) کنتور ، کلید وات متر ، رله تعویض ولت آمپر متر می باشد که خروجی آن به موتور سنگ شکن اولیه می رود .

قسمت دوم : دوباره دارای کلید قطع زیر بار است که به ترانسفور مر وارد        می شود که این ترانسفورمر دارای رله جریان زیادی می باشد مه خروجی آن وارد ترانس اولیه با مشخصات TR O3 , 6/3  KV/400 V, 400 KVA می شود و در قسمت آخر این سلول همان مراحل طی می شود .
یعنی وارد کلید قطع زیر بار وصل و از خروجی آن بهترانسفورمر … که این قسمت یعنی قسمت سوم به صورت یدک در مدار قرار می گیرد که در صورت عیب یکی از این قسمت ها می توان آن ا به صورت جایگزین در مدار قرار داد .
حالا می خواهیم ببینیم کار سنگ شکن اولیه چیست .
کار سنگ شکن اولیه خرد کردن تکه سنگ های بزرگ کوه می باشد که ابتدا این سنگ ها وارد مخزنی قیفی شکل شده که سنگ شکن اولیه تکه سنگ های بزرگ را به اندازه صفر تا 200 میلی سانت خرد کرده از طریق نوار نقاله وارد قسمتی به نام سرند شده سنگ های صفر تا 200 میلی سانتیمتری وارد سنگ شکن ثانویه شده و در سنگ شکن ثانویه سنگ های صفر تا 200 میلی سانتی به سنگ های 0تا 50 میلی سانتی تبدیل شده که محصول مورد نظر این معدن می باشد . قسمتی از محصول نهایی ما دپو می شود . و قسمتی دیگر وارد قسیمتی به نام لودینگ یا بارگیرخانه می شود . که در قسمت بارگیری خانه محصول 50 تا0 میلی سانتیمتر از طریق ماشین های باری و سنگین به مجتمع عظیم فولاد مبارکه فرستاده می شود .این محصول نهایی یعنی سنگ 0تا 50 به عنوان سنگ آهک برای جدا سازی ناخالصی یکی از قسمت های مجتمع فولاد مبارکه برده می شود .
.....

بخشی از فهرست مطالب گزارش کارآموزی معدن سنگ

 مقدمه                                        1
تاریخچه -نوع محصول - نام واحدهای مختلف                3
واحد سنگ بری                                4
سنگ شکن                                    6
آپرون فیدر                                    9
نوار نقاله                                    10
سیستم غبار گیر (هیدروسیکلون)                        13
تله شکن                                    15
طرح ریزی و تحقیق سیستم کنترل و برقی معدن                17
کار اتاق سیستم کنترل اولیه                            27

 


دانلود با لینک مستقیم


دانلود گزارش کارآموزی در معدن سنگ
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.