کوشا فایل

کوشا فایل بانک فایل ایران ، دانلود فایل و پروژه

کوشا فایل

کوشا فایل بانک فایل ایران ، دانلود فایل و پروژه

تحقیق در مورد آبزیان زینتی 17 ص.

اختصاصی از کوشا فایل تحقیق در مورد آبزیان زینتی 17 ص. دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

تحقیق درباه آبزیان زینتی 17 ص.
با فرمت word
قابل ویرایش و پرینت

تعداد صفحات : 17
فرمت : doc

پرورش آبزیان :
آبزیان به موداتی گفته می شود که در آب های شیرین ، نیمه شیرین و شور زندگی می کنند و به دو دسته ی گیاهان و جانوران آبزی تقسیم می شوند .
آبزیان جانوری را به دو گروه تک سلولی و پرسلولی تقسیم می کنند . ماهی و میگو از مهم ترین آبزیان پرسلولی هستند .

نقش آبزیان در زندگی انسان :
آبزیان یکی از عمده ترین منابع تأمین پروتئین مورد نیاز بدن انسان هستند. خوشبختانه در سال های اخیر با استفاده بهینه از منابع آبی کشور تولید آبزیان افزایش یافته و به عنوان یکی از غذاهای سالم و بهداشتی مردم مطرح شده است.



اصول و مبانی کارگاههای تکثیر و پرورش ماهیان زینتی
اگر بتوان پرورش ماهی در محیط باز (استخر بتونی یا خاکی، حوض ،تانکهای با ظرفیت متوسط در محیط باز(500 لیتر به بالا - از جنس پلاستیک یا فایبرگلاس یا ....)) را در زمره سیستم پرورشی باز دسته بندی کرد که در ان دمای آب متاثر از دمای محیط است و سایر شرایط محیطی نیز در پرورش مستقیما تاثیر گذار باشند.در زمانی که دمای هوا به 25 درجه سانتیگراد و دمای آب به حدود 22 درجه سانتیگراد میرسد میتوان بیشتر گونه های پرورشی گرمابی را در آن پرورش داد(لااقل تا زمانی که شرایط محیطی مناسب است(از حدود اواخر ماه دوم بهار تا آخر تابستان و نهایتا تا مهر ماه در استان گیلان)).این پرورش میتواند از تخم گیری تا پروار بندی لاروها و بچه ماهیان و به وزن رساندن ماهیان با استفاده از غذاهای طبیعی تولید شده در آب و استفاده از غذاهای تکمیلی باشد.اینکه چه گونه هایی میتوانند از این شرایط استفاده کنند شاید بتوان از نمونه های ماهی آروانا،اسکار ،آنجل ،خانواده زنده زاها،خانواده گورامیها و .... را نام برد.
اینجانب تجربه نگهداری گورامی مرواریدی،گورامی زرد و سه خال ،گوپی ،مولی بالن و ساده،پلاتی ،خانواده گلدفیش(دم چتری،مرواریدی،کله شیری(اوراندا) را در استخر بتونی داشته ام .آنها با استفاده از غذای طبیعی و دستی به سرعت رشد یافته و به وزن میرسند.البته پرورش در این جایگاهها نسبت به تانکهای کوچکتر محیطهای بسته مزایایی دارد که از جمله آنها میتوان به موارد زیر اشاره کرد.
- استفاده از غذای طبیعی تولیدی در جایگاههای باز و صرفه جویی در هزینه تغذیه.
- افزایش ضریب رشد ماهی با بهبود شرایط پرورشی(تراکم کمتر و فضای زیستی بیشتر برای هر گونه ،استرس کمتر ناشی از کاهش اثر تراکم ذخیره سازی،کاهش مواد آلاینده محیط آبی در واحد سطح ،کاهش برخورد اجتماعی بین ماهیان،بهیود کمی و کیفی تغذیه و ...)
- کاهش ابتلا به بیماری در اثر تقویت جسمی و بنیه ماهی و بهبود عملکرد سیستم ایمنی بدن ماهی.
- کاهش زمان به وزن رساندن ماهی برای عرضه به بازار.
- امکان از بین بردن عامل محدودیت فضای پرورشی برای تکثیر گونه های خاص.
- کاهش هزینه پرورش
- عوامل دیگری نیز وجود دارند که از حوصله حقیر و این پست خارج است.
معایب سیستمهای باز:
- باید اطلاع دقیقی از شرایط زیستی گونه پرورشی داشته باشید تا بتوانید آن را با شرایط جایگاه باز منطبق کنید.
- باید اطلاع درستی از تغییرا ت کلیمایی(آب و هوایی) محل پرورش داشته باشید و دامنه متوسط تغییرات محیطی را برای محل جایگاه بدانید.
- باید توان شناسایی بیماریها و تهدیدات محیطی جدید (نسبت به کار در محیطهای کنترل شده و آکواریومها) کار در جایگاههای باز را دانسته و راهکار مناسب را نیز شناسایی کرده باشید.
- باید توان و آگاهی لازم را برای استفاده از شرایط محیطی جایگاههای باز و استفاده از آن به عنوان سیستم مکمل جایگاههای بسته پرورش ماهیان را داشته و با تلفیق مناسب این دو سیستم بتوانید در پیشبرد اهداف پرورشی موفق شوید.
طبعا میتوان گونه هایی از ماهیان زینتی را در تمام طول سال در جایگاههای باز پرورش داد و یا بطور دائم آنها را در سیستمهای بسته و کنترل شده پرورش داد .آنچه مهم است استفاده از امکانات سیستمهای باز در کنار جایگاههای بسته پرورش ماهیان زینتی است تا به عنوان عاملی مکمل در خدمت اهداف پرورشی قرار گیرد.همانطور که در بسیاری از موسسات داخلی یا خارجی از امتیازات هر دوگونه سیستم پرورشی در کنار یکدیگر و به عنوان مکمل هم استفاده میشود .هر چند لزومی بر استفاده توام آنها وجود ندارد.کاربرد سیستمهای مدرن بسته پرورشی با کنترل تمام پارامترهای تاثیر گذار ، امکان پرورش هر گونه ای را در هر image

لینک دانلود آبزیان زینتی 17 ص. پایین


دانلود با لینک مستقیم


تحقیق در مورد آبزیان زینتی 17 ص.
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.