کوشا فایل

کوشا فایل بانک فایل ایران ، دانلود فایل و پروژه

کوشا فایل

کوشا فایل بانک فایل ایران ، دانلود فایل و پروژه

دانلود پاورپوینت جریان شناسی سیاسی- 176 اسلاید

اختصاصی از کوشا فایل دانلود پاورپوینت جریان شناسی سیاسی- 176 اسلاید دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود پاورپوینت جریان شناسی سیاسی- 176 اسلاید


دانلود پاورپوینت جریان شناسی سیاسی- 176 اسلاید

 

 

 

 

 

 

 

 

اهمیت و ضرورت بصیرت سیاسی

—امام جعفرصادق(ع) می فرمایند:
—«علی العاقل ان یکون عارفاً بزمانه»( اصول کافی ، باب الصمت و حفظ اللسان)
—برهرخردمند لازم است زمان خویش رابشناسد.
—
—«العالم بزمانه لا‌ تهجم علیه اللوابس»(اصول کافی، باب العقل و الجهل)
—هرکس عالم به زمانش باشد مورد هجوم حوادث ناگوار  واشتباهات قرار نمی گیرد.
 
—
  1. 2. سیاست به معنی علم دولت
—
—عده‌ای دیگر از نظریه‌پردازان غربی، سیاست را علم دولت نامیده و آن را به معنی علمی که رفتار دولت را مورد بررسی و مطالعه قرار می‌دهد تعریف نموده‌اند. به عنوان مثال، رافائل می‌گوید: آنچه به دولت مربوط می‌باشد یک امر سیاسی است. او معتقد است که تاریخ نظریه‌های سیاسی عمدتاً درباره دولت است.
—
— بلونشلی نیز می‌گوید: علم سیاست به معنای درست کلمه، علمی است که دولت را بررسی کند.
—
—تعاریف فوق چنان اهمیتی در سیاست دارند که دانشمندان سیاسی را به دو گروه عمده اندیشمندان قدرت محور و نظریه‌پردازان دولت محور تقسیم نموده‌اند.
—
 
—
—پس از پیروزی انقلاب اسلامی باید گفت تا پیش از برکناری بنی‎صدر از ریاست جمهوری درتاریخ اول تیر1360 جناح‎های سیاسی در نظام جمهوری اسلامی به دو جریان "اسلامی" و "ملّی" تقسیم می‎شدند.
—امّا پس از برکناری وی جناح‎های جدیدی مشهور به چپ و راست در درون جریان اسلامی شکل گرفت که از اوایل سال 1361 این جناح‎بندی‎ها به دولت و سپس مجلس شورای اسلامی تسری یافت که عمدتاً حول محور مسائل اقتصادی بود وبر اساس آن گروه‎های داخل نظام به دو دسته طرفدار اقتصاد دولتی و اقتصاد بازار آزاد تقسیم شدند.
—
—
—در دوره نخست ‏وزیرى مهندس موسوى نیروهاى موسوم به چپ اکثریّت یافتند. این گروه که بعداً به چپ سنّتى موسوم شدند، انقلابى، تندرو و رادیکال، ضدّ آمریکا و اسرائیل، طرفدار ولایت مطلقه‏ى فقیه، و خواهان اقتصاد بسته و دولتى بودند.
—

 

—
—شعار اصلاح طلبی و دوره موسوم به "اصلاحات" پس ازدوم خرداد1376 وانتخاب سیدمحمدخاتمی به عنوان رئیس جمهورهفتم آغازشد ودر حقیقت سال‌های 76 تا 84، دوران حاکمیت جریان موسوم به اصلاح ‌طلبی و گفتمان توسعه سیاسی بر کشور است .
—
—این جریان که درسوابق خودبه چپ مذهبی مشهوربود، درگفتمان "اصلاحات" طیف های مختلفی ازسنتی ها، میانه روها وافراطیون رادیکال را گردهم آورد وبا حضور18 گروه وحزب، شورای هماهنگی جبهه دوم خرداد تشکیل شد.
—
—مدت فعالیت دولت اصلاحات ،8 سال(دو دوره چهارساله) بود که از 12 مرداد 1376  تا 12 مرداد 1384 با ریاست جمهوری محمدخاتمی ادامه داشت.
—
—ظرفیت دانشجویی و تشکلهای دانشجویی مرتبط با این جریان به صحنه کشانده می‌شود و ماجرای 18 تیر 78 و پس از آن ماجرای نشست تحکیم در دانشگاه خرم آباد تکرار می‌شود.
—وزارت علوم و مجموعه‌های وابسته به عنوان ستاد مرکزی این تحرکات بود. این روند سبب شد جنبش دانشجویی کشور به انحرافی اساسی دچار شود که آثار آن هنوز تحولات دانشجویی کشور را تحت‌الشعاع خود قرار داده است.
—بعد از انتخابات نهمین دوره ریاست جمهوری عناصر اصلی طیف افراطی این جریان نظیر علی افشاری، اکبر گنجی به دامن آمریکا پناه بردند و در داخل نیز نقد اصلاحات نیز به گفتگوی روزمره آنها تبدیل شده بود.  
— 
—
 
žدر حادثه کوی دانشگاه 18تیر1378 با القای خبر کذب مبنی بر کشته شدن پنج دانشجو در جریان درگیری با نیروی انتظامی و تشدید این فضا توسط نشریات زنجیره ای، هیجان گرایی و برانگیختگی در فضای سیاسی جامعه شکل گرفت.
žدر این هنگام تجدیدنظر طلبان سعی داشتند با گسیل داشتن دانشجویان به سوی بیت رهبری، به زعم خود، پروژه انقلاب مخملی و نافرمانی مدنی را کلید بزنند که این توطئه با حضور میلیونی مردم در تاریخ 23تیر1378 درصحنه دفاع از انقلاب و رهبری خنثی و عقیم ماند.
žالقای انسداد سیاسی در کشور (1379) و تئوریزه کردن مقاومت مدنی (نافرمانی مدنی) از سوی مسافرین کنفرانس ننگین برلین، مرحله دیگری از ساماندهی انقلاب مخملین در ایران بود.
ž
ž
ž
 
—* عطریان‌فر اعتراف می‌کند که «آقای تاجزاده در انتخابات می‌گفت: "اگر بتوانیم ببریم، با تجربیاتی که در این سال‌ها کسب کرده‌ایم به راحتی می‌توانیم رهبری را مهار کنیم. " شاید تنها کسی که انقلاب مخملی در ذهنش کاملا تئوریزه شده بود و بدون آنکه اسمش را بیاورد همان ایده‌ها را مطرح می‌کرد، آ‌قای تاج‌زاده بود.»
—* ابطحی در رابطه با هدف اصلاحات می‌گوید: «هدف اصلاحات حذف عنوان ولایت فقیه و رهبری دینی و تغییر حاکمیت انقلابی و دینی به حاکمیت عرفی و سکولار است.
—
 
—ضِرار به معنی زیان رسانیدن عمدی است و آیات 107 تا 110 سورة توبه اشاره به ماجرای مسجد ضرار می کند که خلاصه آن به این شرح است:
—پس از بازگشت پیامبر (ص) از جنگ تبوک و در زمانی که ایشان هنوز وارد دروازه های مدینه نشده بود ، گروهی از منافقان که به ظاهر مسلمان بودند ، مجددآ نزد پیامبر (ص) آمده و تقاضای خود را مبنی بر اقامه نماز در آن مسجد توسط آن حضرت تکرار کردند. در این هنگام فرشته وحی نازل شد و آیات 107 تا 110 سورة توبه را بر پیامبر (ص) وحی کرد و پرده از اسرار کار آنها برداشت. بدنبال این وحی آسمانی ، پیامبر (ص) دستور دادند که مسلمانان ، مسجد مزبور را آتش زده و بقایای آن را نیز ویران کنند.
—
 
 

وظایف نیروهای ارزشی و انقلابی

ž

احساس مسئولیت توأم با شناخت صحیح دشمن و عالم به زمانه بودن

آگاهی و هوشیاری نسبت به تحرکات جریانات، شخصیت ها و گروه های

سیاسی مختلف

پیگیری و درک درست و دقیق رهنمودها و تدابیر ولایت ازمنابع موثق

محور قرار دادن خط ولایت و محک زدن جریانات و شخصیت ها با خط

ولایت (میزان حال فعلی افراد است)

اهتمام به کار شبکه ای و تشکیلاتی با محوریت خط ولایت و پرهیز شدید

از اجتهاد در برابر نص و کار فردی و بخشی

انسجام و هماهنگی در اقدامات سیاسی و ارائه معیارها

روشنگری و بصیرت افزایی در افکار عمومی و اقناع مخاطبان با شناخت زمان، شناخت نیاز، شناخت اولویّت، شناخت دشمن، شناخت دوست، شناخت وسیله‌اى که در مقابل دشمن باید به کار برد


دانلود با لینک مستقیم


دانلود پاورپوینت جریان شناسی سیاسی- 176 اسلاید
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.