لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت
تعداد صفحات: 132
بخش 1- مقدمه
سیستم جمع آوری و ثبت اطلاعات مراحل تولید تلویزیون پارس ، سیستمی است که با استفاده از تکنولوژی بارکد و تجهیزات وابسته ، وظیة شناسایی و ردیابی مکانی و زمانی قطعات مهم مانند شاسی ، لامپ تصویر و … را روی خط تولید تلویزیون بر عهده دارد و با استفاده از آن می توان انواع گزارشهای تخصصی و مدیریتی با توجه به نوع ، تعداد و زمان عبور قطعات از ایستگاههای مختلف را ایجاد نمود.
با توجه به مطالعات و مصاحبه هایی که در طول مدت زمان یکماه جهت انجام شناخت سیستم بعمل آمده است ، کاربران این سیستم را می توان در دو واحد مختلف طبقه بندی کرد :
واحد تولید
واحد کنترل کیفیت
بدین ترتیب با توجه به نیازهای اطلاعاتی این دو واحد ، و در پی بررسی های صورت گرفته ، شناخت لازم در مورد ایستگاه های کنترلی و گزارشات اطلاعاتی حاصل شد.
در اینجا لازم می دانیم که از همکاری صمیمانه آقایان احمدی پور ، اسماعیل زاده در واحد تولید و آقایان کریم نیا ، پرندوش و ترابی در واحد کنترل مرغوبیت و همچنین کلیه مسئولین خطوط تولید آقایان تهرانی ، پاک طینت ، جمالی ، دو دانگه ، سرتیپ زاده و خمسه ، که اطلاعات ارزنده ای در اختیار ما گذاشته و ما را در تهیه این گزارش یاری نموده اند ، سپاسگزاری و قدردانی نمائیم .
سیستم دیگری که در این گزارش به آن توجه شده است ، سیستم ً واسط انبار ً می باشد . سیستم واسط انبار نیز سیستمی است که ورود مواد یا قطعات را از طرق مختلف در انبارهای مواد اولیه ،23 و محصول ثبت نموده و ضمن ایجاد فرم های اطلاعاتی مربوطه و حمایت از فعل و انفعال انبارداری ( غیر از پذیری مواد / قطعات ) ، با بهره گیری از تکنولوژی بارکد ، عملیات انبارداری و انبارگردانی را که در ارتباط با خط تولید است ، پوشش می دهد. علاوه بر آن ، با توجه به اینکه در حال حاضر در شرکت پارس الکتریک ، سیستمی بر روی Mainframe وجود دارد که فعالیتهای انبار را مکانیزه نموده است ، بنابراین سیستم واسط انبار این ارتباط را نیز برقرار نموده و اصلاعات فرمهای مربوط به انبارهای مورد نظر را جهت استفاده Mainframe بر روی فایلهای Text ذخیره سازی می نماید.
در خصوص جمع آوری اطلاعات مربوط به انبار و نحوة انبارگردانی و غیره ، بدینوسیله از زحمات آقایان مرادی ، حیدری ، بنی هاشمی ، پریشانی و بهشتی قدردانی می شود.
در گزارش حاضر ابتدا به مطالعة وضع موجود خط تولید ، سپس به بررسی نقاط ضعف و قوت آن و نهایتاً به پیشنهادی مبنی بر استفاده از تکنولوژی بارکد می پردازیم و در ادامه به مطالعة وضع موجود انبارهای مواد اولیه ، تولیدو محصول نهایی پرداخته و سپس به بررسی نقاط ضعف و قوت آن و پیشنهاد راه حلی برای کدگذاری کالاها و ارتباط آن با سیستم Mainframe موجود می پردازیم و در آخر به بررسی پیکربندی سخت افزاری مورد نیاز جهت پیاده سازی چنین سیستمی خواهیم پرداخت.
بخش 2- بررسی وضع موجود خط تولید
1-2-سیستم کدینگ
خط تولید تلویزیون رنگی شرکت پارس الکتریک به سه قسمت اصلی تقسیم شده است.
خط اینسرت اتوماتیک
خط اینسرت دستی
خط مونتاژ نهایی
که بعضاً از هر یک از خطوط فوق یک یا چند نوع مشابه جهت تسریع در تولید در سالن تولید وجود دارد. هر یک از این قسمتها در هر لحظه ، مشغول به تولید یکی از مدلهای تلویزیونهای گروندیک و یا دوو که اصطلاحاً به آن پارس گفته می شود . می باشد.
سیستم کد گذاری در خط تولید به این صورت است که بر روی شاسی و لامپ تصویر ، که با ارزش ترین قطعات هستند، کدهایی نصب می گردد که مشخص کننده نوع شاسی و یا تلویزیون می باشد. با ترکیب این کدها با شماره سریال هایی که تعداد تولید از شاسی و تلویزیون خاص تا این لحظه را مشخص می کند ، یک تلویزیون شناسایی می شود.
در ادامه به توضیح هر یک از این شمار سریالها و نیز زمان و محل نصب هر کدام می پردازیم .
1-1-2 شماره سریال شاسی
پس از اینک کلیه عملیات اینسرت ماشینی و دستی بر روی یک شاسی انجام شد ، وارد دیگ قلع می شود و پس از خروج از دیگ قلع ، در ایستگاه پرونده سازی شاسی ، یک شماره سریال بر روی آن چسبانده می شود ، در شکل زیر نقشه کارت بر چسب در برگیرندة شماره سریال شاسی ، نمایش داده شده است . همانطوریکه در شکل دیده میشود 7 نسخه از یک شماره سریال بر روی کارت چسبیده شده است.
CHASSIS 9008-000-1151
SERIAL
CHASSIS
SERIAL
CHASSIS
SERIAL
CHASSIS
SERIAL
CHASSIS
SERIAL
CHASSIS
SERIAL
CHASSIS
SERIAL
مشخصات کارت شماره سریال شاسی
اطلاعات موجود بر روی یک بر چسب عبارت است از :
1- CHASSIS :شماره اسمبل شاسی که به رنگ سرمه ای چاپ شده است .
سیستم جمع آوری و ثبت اطلاعات مراحل تولید تلویزیون پارس