فرمت فایل : power point (لینک دانلود پایین صفحه) تعداد اسلاید : 40 اسلاید
مقدمه :
}بیماری های منتقله از غذاFoodborne یکی از چالشهای مهم بهداشتی در سطح جهان است
}در امریکا سالانه 76 میلیون مورد بیماری منتقله از غذا ثبت می شود که 325000 نفر بستری و 5200 نفر فوت می کنند.
}هزینه صرف شده برای کنترل آن بیش از 17 میلیارد دلار تخمین زده میشود
}برقرای نظام مراقبت بیماریهای منتقله از غذا و استخراج اطلاعات مربوط به این بیماریها از جمله بروز و شیوع انواع بیماریهای منتقله از غذا نشان میدهد که در کدام قسمت از زنجیره غذایی جامعه نقص وجود دارد چرا که در تمام مراحل کاشت، داشت و برداشت محصولات غذایی، ذخیره، فراوری و توزیع آن امکان آلودگی به عوامل بیماری زا وجود دارد.
}نظام مراقبت بیماری های منتقله از غذا به عنوان پایش نظام سلامت غذا عمل کرده و نقاط قوت و ضعف آن را نمایان خواهد کرد.
هدف کلی
کاهش ابتلا و مرگ و میر ناشی از بیماریهای منتقله ازغذا به منظور کاهش هزینه های مربوطه و ارتقاء شاخص های سلامتی در کشور
اهداف اختصاصی
1- کاهش مرگ و میر ناشی از بیماریهای منتقله از غذا
2- کاهش ابتلاء به بیماریهای منتقله از غذا
3- کاهش هزینه های کنترل بیماریهای منتقله از غذا
4- افزایش توانایی و ظرفیت آزمایشگاههای تشخیصی در شبکه های بهداشتی و درمانی
5- افزایش هماهنگی و مشارکت، بین بخش های خصوصی و دولتی تشخیص آزمایشگاهی بیماری های منتقله از غذا
6- بهبود کشف، ثبت و گزارش دهی طغیان بیماریهای منتقله از غذا در کشور
پاورپوینت درباره نظام مراقبت کشوری بیماریهای منتقله از غذا