فرمت فایل :word (قابل ویرایش) تعداد صفحات107صفحه
تاریخچه:
قارچ عامل بیماری از ابتدا تا کنوندارای نامگذاری های متفاوتی بوده و در حال حاضر و در بیشتر منابع به نامUstilaginoideavirensخوانده می شود. از نوشته های قدیمی چینی این چنین بر می آید که اینقارچ از گذشته های دور شناخته شده، لیکن فاقد نام علمی بودهاست.
اینباور وجود دارد که وقوع بیماری نشانه ای از وجود سال زراعی خوب است، چرا که شرایطمطلوب آب و هوایی برای رشد قارچ، مخصوصا رطوبت بالا یا بارندگی، همانند شرایط مناسببرای محصول برنج می باشد.
خسارتبیماری بجز در مناطق محصور و در شرایط خاص معمولا جزیی است. گزارشاتی از آلودگیشدید در خلال شرایط آب و هوایی شرجی فیلیپین (1918)، و اپیدمی بیماری در برمه(1935) موجود است. در هر صورت این بیماری در بیشتر مناطق عمده برنج کاری دنیا وجوددارد.
اینبیماری علاوه بر کاهش محصول می تواند جوانه زنی بذور را تا۳۵٪ کاهش دهد، زیرا باعثعقیم شدن دانه هایی می شود که در مجاورت توده اسپوری کروی (sporeball) قرار می گیرند.
تحقیق درباره بیماری سیاهک دروغی برنج