فرمت فایل :powerpoint (لینک دانلود پایین صفحه) تعداد صفحات 33صفحه
نمایه گلایسمی اصطلاحی است که برای توانایی غذاها در افزایش قند خون به کار میرود.
نحوه اندازه گیری نمایه گلیسمی به این شکل است که مقدار مشخصی از ماده غذایی مورد نظر را به فرد داده و در فواصل معین قند خون وی را اندازه میگیرند.
سپس با مقادیر به دست آمده نموداری رسم کرده و با استفاده از سطح زیر منحنی و مقایسه آن با سطح زیر منحنی غذاهای مرجع(نان سفید و یا گلوکز) مقدار نمایه گلیسمی مربوط به آن ماده غذایی به دست می آید.
انواع مختلف غذاهای نشاسته ای،با سرعت و میزان متفاوت قند خون را بالا میبرند.
نمایه یا شاخص گلایسمیک، مواد غذایی مختلف را بر اساس تفاوت تاثیر آنها در الگوی بالا بردن قند خون ،طبقه بندی میکند و مقدار و سرعت افزایش میزان قندخون بعد از خوردن آن ماده غذایی را تعیین میکند.
پاورپوینت در مورد راهبردهای جدید کنترل اضافه وزن و عوامل خطر زای بیماریهای قلبی عروقی در کودکان و نوجوانان