
موضوع:مقاله در مورد چربیها-اصول تغذیه
مقاله فوق شامل 33 اسلاید با فرمت PDF می باشد.این مقاله با موضوع چربیها-اصول تغذیه مرتبط با رشته های علوم پزشکی و تربیت بدنی(اصول تغذیه-تغذیه-علوم غذایی-صنایع غذایی-تربیت بدنی) می باشد.
توجه:عزیزانی که به فرمت ورد یا پاورپوینت این مقاله احتیاج دارند می توانند در قسمت دیدگاه های همین مطلب اعلام بفرمایند تا با هزینه ای اندک انجام شود.
فهرست مطالب:
چربیها
تقسیم بندی چربیها
اشباع شدگی
تقسیم بندی لیپیدها
اعمال چربیها در بدن
موقعیت پیوندهای دوگانه
منابع اسیدهای چرب
نسبت امگا-6 به امگا-3
اسیدهای چرب
منابع اسیدهای چرب
هورمون های موثر در متابولیسم چربیها
و...
این پاورپوینت بسیار مناسب برای تدریس یا کنفرانس کلاسی می باشد.
مقاله در مورد چربیها-اصول تغذیه