کوشا فایل

کوشا فایل بانک فایل ایران ، دانلود فایل و پروژه

کوشا فایل

کوشا فایل بانک فایل ایران ، دانلود فایل و پروژه

تحقیق درباره ی گلخانه 1

اختصاصی از کوشا فایل تحقیق درباره ی گلخانه 1 دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات

فرمت فایل word  و قابل ویرایش و پرینت

تعداد صفحات: 23

 

فهرست مطالب

عنوان

صفحه

بیانیه ماموریت

فصل اول- بررسی‌های فنی طرح

1-1- کلیات

1-2- بررسی محصولات

1-3- ویژگی های محل اجرای طرح

1-4- وضعیت عرضه نیروی کار

1-5- بررسی تاسیسات طرح

1-5-1- سیستم برق رسانی

1-5-2- سیستم سوخت رسانی

1-5-3- سیستم گرمایش

1-5-4- سیستم آبیاری

1-6- بررسی مشخصات گل‌خانه

1-6-1- فریم گل‌خانه

1-6-2- قیم‌ها

1-7- بررسی تجیهزات مورد نیاز

1-7-1- سالن های مورد نیاز فریم گل‌خانه

1-7-2- ملزومات مورد نیاز سیستم برق رسانی

1-7-3- ملزومات مورد نیاز سیستم آب‌رسانی

1-7-4- ملزومات سیستم آب‌رسانی

1-7-5- مخازن مواد غذایی

1-7-6- ملزومات مورد نیاز سیستم تهویه

1-7-7- ملزمات مورد نیاز سیستم گرمایش

1-7-8- ملزومات مورد نیاز بستر کشت

1-8- زمان‌بندی طرح

1-9- بررسی نیروی انسانی مورد نیاز

فصل دوم- بررسی های اقتصادی

2-1- کلیات

2-2- مشتریان و بازارهای هدف طرح

2-3- روش توزیع

2-4- رقبا

2-5- سهم بازار

2-6- ویژگی‌های محصول

2-7- روش های تبلیغ

2-8- روش قیمت گذاری

فصل سوم- بررسی های مالی

3-1- کلیات

3-2- هزینه های سرمایه گذاری طرح

3-3- ساختار سرمایه

3-4- سرمایه در گردش یک دوره کاشت

3-5- پیش بینی سود و زیان

3-6- نقطه سربه سر

3-7- دوره بازگشت سرمایه

فهرست منابع و مآخذ

بیانیه ماموریت

مقدمه

گوناگونی طرح‌های اقتصادی برای سرمایه‌گذاری از یک سو و محدودیت منابع تولید از سویی دیگر همواره سرمایه‌گذاران را در چند راهه تصمیم‌گیری قرار می‌دهد. سرمایه‌گذاران علاوه بر میل درونی و تعلق خاطر به فعالیت‌های اقتصادی تمایل دارند تا آینده آن فعالیت را نیز پیش‌بینی کنند. پیش بینی وقایع آینده در خصوص طرح‌های اقتصادی کمک می‌کند تا تصمیم‌گیری صحیح انجام شده و در اجرای طرح تمهیدات لازم در نظر گرفته شود.

تجزیه و تحلیل اقتصادی طرح‌های سرمایه‌گذاری نه تنها کمک می‌کند تا مناسب‌ترین طرح انتخاب شود بلکه خود به تدوین «طرح تجاری » منتهی می‌شود. بدین ترتیب سرمایه‌گذار می‌تواند مراحل اجرای طرح، حجم منابع مالی مورد نیاز، زمان اجرای طرح و سایر کمیت‌های مربوط به آن را پیش بینی کند. امروزه تدوین طرح تجاری یا راهنمایی سرمایه‌گذاری در بیشتر کشورها مرسوم است و در ایران نیز یکی از مراحل ادواری اخذ مواقت اصولی برای تاسیس بنگاه صنعتی می‌باشد.

آز آن جا که تحلیل‌های اقتصادی برای دستیابی به راه حل یا راه حل‌هایی که در آینده مورد استفاده قرار می‌گیرند به کار می‌روند، طبیعتا“ مبتنی بر ارزیابی وقایعی هستند که در آینده اتفاق می‌افتد. مشکل‌‌ترین بخش از یک تحلیل اقتصادی ارزیابی کمیت‌های مرتبط با آینده می‌باشد. ارزیابی‌ها، بیشتر مبتنی بر نتایج گذشته بوده و بهترین و معمول‌ترین منبع اطلاعات در مورد نتایج گذشته، اطلاعات مربوط به گذشته تشکیلات اقتصادی مشابه است. بررسی سوابق به جهت حصول ارزیابی‌های مثمرثمر و پرارزش، می‌بایست مکررا“ در مورد سوابق آماری اقتصادی و مهندسی، با قضاوت صحیح و تحلیل معقول اجرا شود.

در این طرح سعی برآن است تا با استفاده از مبانی و چارچوب نظری حاکم بر تهیه «طرح تجاری»، فعالیت تولید محصولات کشاورزی و گل‌خانه تهیه و ارائه گردد.

لذا موضع این طرح عبارت است از «تولید صیفی‌جات در گل‌خانه» که در این خصوص لازم به ذکر است، تولید محصولات خیار و گوجه فرنگی در اولویت اول قرار دارند.

1- فصل اول

بررسی‌های فنی طرح

1-1- کلیات

در حال حاضر دو روش برای افزایش تولید محصولات کشاورزی رایج است. روش اول عبارت است از افزایش سطح زیرکشت و روش دوم مبتنی بر رشد تکنولوژی کشاورزی و بهره‌گیری از روش‌های پیشرفته جهت مبارزه و دفع آفات و بیماری‌ها است. متاسفانه در کشور ما از آن جهت که تصور می‌شود زمین به میزان بسیار وسیع وجود دارد، کمتر از تکنولوژی‌های پیشرفته کشاورزی استفاده شده است. به همین جهت هر ساله با تخریب روز افزون خاک مواجه هستیم. از این گذشته روش‌های سنتی کشاورزی به علت قابل کنترل نبودن عوامل موثر در تولید، امکان ایجاد روندی ثابت در افزایش تولید را امکان‌پذیر نمی‌سازد. در کشورهای پیشرفته، مستقل از عامل خاک، گرایش عمومی به سمت روش‌هایی است که در آن حداکثر کنترل عوامل تولید جهت افزایش بازدهی مد نظر قرار می‌گیرد.

روش کشت گل‌خانه‌ای از بسیاری از مزایای فوق‌الذکر برخوردار است و می‌تواند پاسخ‌گوی محدودیت‌های موجود در زمینه آب، خاک، شرایط جوی و سایر عوامل موثر در تولید باشد. عمده‌ترین مزایای کشت گل‌خانه‌ای به قرار زیر است:

در کشت گل‌خانه‌ای مبارزه با آفات و بیماری‌ها بسیار موثرتر و در عین حال ساده‌تر و با هزینه کمتر ا زکشت سنتی است.

در روش گل‌خانه‌ای با سیستم آبیاری قطره‌ای و کشت هایدروپونیک از آن جهت که بستر کشت خاک نیست، تقریبا آفات ریشه و ساقه امکان لطمه زدن به تولید را ندارد.

در روش گل‌خانه‌ای مقدار کود مصرفی در سطح کشت بسیار کمتر از کشت سنتی است. زیرا کود و مواد غذایی لازم از طریق سیستم آبیاری قطره‌ای مستقیما” به نهال می‌رسد. بنابراین به دلیل جذب تمامی کود مصرفی هزینه تمام شده کاهش می‌یابد.


دانلود با لینک مستقیم


تحقیق درباره ی گلخانه 1
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.