اقدام پژوهی چگونه توانستم با مشکل خودخواهی و غرور مینا مقابله کنم و او را با دوستان خود سازگار سازم؟
قدام پژوهی حاضر شامل کلیه موارد مورد نیاز و فاکتورهای لازم در چارت مورد قبول آموزش و پرورش میباشد. این اقدام پژوهی کامل و شامل کلیه بخش های مورد نیاز در بخشنامه شیوه نامه معلم پژوهنده میباشد.
فرمت فایل: ورد قابل ویرایش
تعداد صفحات:29
مقدمه :
یکی از مهم ترین معضلاتی که در مراکز مشاوره با آن برخورد می کنیم، موضوع تکبّر و خودخواهی است. خودخواهی موجب می شود تا انسان «نفس خود» را محور اصلی دانسته و برای «دیگران» ارزشی قائل نباشد. انسان خودخواه، با شعار «همه ی عالم فدای یک تار موی من!» با دیگران برخورد می کند. چنین کسی وقتی بر کسی مسلّط شد، آن چنان بی رحمانه با او رفتار می کند که گویی با دشمن دیرین خود مواجه شده، و زمانی هم که به دیگران محبّت کند، هدفی جز رسیدن به نفع شخصی و بهره بردای از آن ها ندارد.
والدین، یکی از مهم ترین علّت های آلودگی انسان به این رفتار ناصحیح هستند. رفتارهای غلط و آشنا نبودن با شیوه های صحیح تربیتی موجب می شود تا فرزندانشان به تکبّر و خودمحوری گرایش پیدا کرده، و با رفتار خود، دیگران را آزار دهند. روی همین اساس، والدین وظیفه دارند کودک خود را از خودخواهی و تکبّر دور کرده و با ایثار و فداکاری آشنا سازند.
تربییت دینی کودک . هم اندیشی دینیتوجّه بیش از حدّ به کودک و اعطای امتیازهای نادرست به او موجب می شود تا خود را مستحقّ آن رفتارها دانسته و گمان کند بر دیگران برتری و شرافت دارد. پس اگر دوست داریم به فرزند خود محبّت کنیم، به گونه ای عمل نکنیم که از تعادل رفتاری خارج گردد. برخی از محبّت ها قبل از آنکه خدمتی به فرزند باشد، خیانت در حقّ او بوده و موجب می شود تا همین والدین، اسیر و گرفتار دستان زیاده خواه فرزند خود شوند.
می دانیم که امروزه یکی ازشرایط لازم برای کسب موفقیت های تحصیلی داشتن روان سالم دردانش آموزان است. زیراافرادی که سالم نباشندبه عنوان بیمارمحسوب می شوند واین افراددرحوزه های مختلف زندگی وازجمله تحصیلی عملکردمطلوب ندارندویکی ازمشکلات که مستقیما برعملکرد تحصیلی افرادتاثیر گذاشته است ( مشکلات اخلاقی ) می باشد داشتن چنین مشکلی به عوامل مختلفی بستگی دارد اما چگونگی شکل گیری این مشکل درافرادمختلف یکسان نمی باشدیکی از عوامل بازدارنده در امر تحصیل ، اختلالات رفتاری می باشد . معلمان در برابر اختلالات رفتاری ، به شکل های متفاوتی از خود عکس العمل نشان می دهند . برخی از معلمان آنان را به شدّت سرکوب می کنند . بعضی از معلمان ، در مقابل آنان کو تاه می آ یند ؛ بعضی دیگر آنان را به حال خود رها می کنند . امّا واقعیت این است که در این حالت مشکل ادامه خواهد یافت و مشکلات دیگری نیز به دنبال خواهد آورد به نظر می رسد راه منطقی این است که وقتی مشکلی در کلاس پیش می آید ؛ بهتر است ابتدا آن مشکل شناسایی شود سپس آن مشکل به صورت علمی مورد بررسی قرار گیرد . بعد از آن راه حل هایی جهت رفع مشکل پیدا کرده و به صورت عملی آن مشکل رفع
فایل اقدام پژوهی در مورد خودخواهی و غرور دانش آموز.