کوشا فایل

کوشا فایل بانک فایل ایران ، دانلود فایل و پروژه

کوشا فایل

کوشا فایل بانک فایل ایران ، دانلود فایل و پروژه

دانلود پاورپوینت بازار مشترک اروپا

اختصاصی از کوشا فایل دانلود پاورپوینت بازار مشترک اروپا دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

 

دسته بندی : پاورپوینت 

نوع فایل:  ppt _ pptx

( قابلیت ویرایش )

 


 قسمتی از محتوی متن پاورپوینت : 

 

تعداد اسلاید : 7 صفحه

بسم الله الرحمن الرحیم بازار مشترک اروپا بازار مشترک چیست؟
بازار مشترک بازاری است که علاوه بر اعمال تعرفه مشترک خارجی، سیایت بازارگانی را نیز اتخاذ می‌کند. بازار مشترک در پی یک پارچگی همراه با حرکت آزادانه کالاها، خدمات و عوامل تولید نیز هست. کشورهای عضو بازار مشترک اروپا: اسپانیا – پرتقال – یونان – بریتانیا – دانمارک – سوئد – ایرلند – هلند – لوگزامبورگ فرانسه – آلمان – ایتالیا – بلژیک – اتریش – فنلاند ساختار بازار مشترک در اروپا: ساختار جامعه مشترک اروپا در ابتدا به صورت بازار مشتررک مابین 6 کشور اروپایی در سال 1957 در رم به امضاء رسید.
کشورهای مانند فرانسه – آلمان – ایتالیا – بلژیک – هلند و لوگزامبورگ به فکر هماهنگی و همبستگی اقتصادی برای خارج شدن از بحرانهای اقتصادی مرحله‌ای افتادند، و در سال 1973 انگلیس – دانمارک و ایرلند وارد بازار مشترک اروپا شدند، این ساختار در ابتدا انگلیس – دانمارک و ایرلند وارد بازار مشترک اروپا شدند.
آغاز همکاری اروپائیان: آغاز همکاری اروپائیان: اتحادیه اروپا بزرگترین نهاد در تاریخ برای همکاری کشورهای اروپائی است و سابقه تاسیس آن به سال 1951 باز می‌گردد. در آن سال 6 کشور مذکور معاهده‌یی را به نام اتحادیه‌ی زغال سنگ و فولاد امضاء کردند و متعهد شدند سیاستهای خود در این زمینه را هماهنگ کنند. این ساختار در ابتدا فقط روند اقتصادی داشت ولی کم کم ناگزیر شدند که برای پیشبرد هدفهای اقتصادی نیاز به سیاست اقتصادی و سیاست اجتماعی مشترک می‌باشد و بعد تشکیل شورای اروپا همراه با دیوان عالی قضائی و کمیسیون اروپا که مسئولیت اجرای پروژه‌ها را در دست گرفته است، توانست گام مثبتی در اداره این ساختار بردارد. نهادهای اروپائی نهادهای اروپائی: در سال 1973، جامعه‌ی اروپا با عضویت بریتانیا – دانمارک و ایزلند موافقت کرد و در سال‌های بعد تعداد دیگری از کشورها به عضویت آن درآمدند. اتحادیه اروپا با پیوستن تعدادی از کشورهای شرق و جنوب اروپا، اینک 25 عضودارد، وسعت آن به حدود 4 میلیون کیلومتر مربع و جمعیت آن به 457 میلیون نفر می‌رسد.
با وجود اینکه اتحادیه اروپا دارای پرچم،‌سرود و پول رایج خود است اما هنوز با فدراسیونی از کشورها یا نوعی ایالات متحده‌ی اروپا فاصله بسیار دارد،‌ هرچند ابعاد اختیارات آن به مراتب از یک سازمان همکاریهای منطقه‌ای فراتر رفته است. اهداف بازار مشترک اروپا: در واقع هدف از تشکیل بازار مشترک اروپا ایجاد منطقه‌ای وسیع از سیاستهای مشترک اقتصادی بود که موجب اتحاد قوی در زمینه‌های تولیدی، گسترش مداوم بازار،‌بهبود سطح زندگی و هماهنگی بین کشورهای عضو می‌گردد.
هدف دیگر آن گشترش مبادلات تجاری بین اعضا و در نهایت حذف موانع گمرگی بوده است.
استراتژیهای بازار مشترک تعیین نحوه کار و آهنگ حذف تدریجی موانع مبادلاتی هماهنگ ساختن سیاستهای عمومی کشورهای عضو در زمینه‌های مالی،‌اقتصادی و اجتماعی هماهنگی سیاستهای پولی میان کشورهای عضو ایجاد صندوق سرمایه گذاری برای گسترش مناطق توسعه نیافته کشورهای عضو کارکردهای بازار مشترک: مهمترین کارکردهای که بازار مشترک اروپا به همراه داشت در ابعاد ذیل قابل بررسی است: حقوق کمرگی 2.
محدودیت کمی 3.
موانع تعرفه‌ای غیر تعرفهای 4.
جابجائی آزاد کارگران

  متن بالا فقط قسمتی از محتوی متن پاورپوینت میباشد،شما بعد از پرداخت آنلاین ، فایل را فورا دانلود نمایید 

 


  لطفا به نکات زیر در هنگام خرید دانلود پاورپوینت:  توجه فرمایید.

  • در این مطلب، متن اسلاید های اولیه قرار داده شده است.
  • به علت اینکه امکان درج تصاویر استفاده شده در پاورپوینت وجود ندارد،در صورتی که مایل به دریافت  تصاویری از ان قبل از خرید هستید، می توانید با پشتیبانی تماس حاصل فرمایید
  • پس از پرداخت هزینه ،ارسال آنی پاورپوینت خرید شده ، به ادرس ایمیل شما و لینک دانلود فایل برای شما نمایش داده خواهد شد
  • در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون بالا ،دلیل آن کپی کردن این مطالب از داخل اسلاید ها میباشد ودر فایل اصلی این پاورپوینت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
  • در صورتی که اسلاید ها داری جدول و یا عکس باشند در متون پاورپوینت قرار نخواهند گرفت.
  • هدف فروشگاه پاورپوینت کمک به سیستم آموزشی و رفاه دانشجویان و علم آموزان میهن عزیزمان میباشد. 


 

دانلود فایل  پرداخت آنلاین 


دانلود با لینک مستقیم


دانلود پاورپوینت بازار مشترک اروپا
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.