کوشا فایل

کوشا فایل بانک فایل ایران ، دانلود فایل و پروژه

کوشا فایل

کوشا فایل بانک فایل ایران ، دانلود فایل و پروژه

اقدام پژوهی آشنایی با احکام اولیه را در مقطع ابتدایی

اختصاصی از کوشا فایل اقدام پژوهی آشنایی با احکام اولیه را در مقطع ابتدایی دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

اقدام پژوهی آشنایی با احکام اولیه را در مقطع ابتدایی


اقدام پژوهی آشنایی با احکام اولیه را در مقطع ابتدایی

اقدام پژوهی چگونه توانستم آشنایی با احکام اولیه را در مقطع ابتدایی بین دانش آموزان رواج دهم؟

قدام پژوهی حاضر شامل کلیه موارد مورد نیاز و فاکتورهای لازم در چارت مورد قبول آموزش و پرورش میباشد. این اقدام پژوهی کامل و شامل کلیه بخش های مورد نیاز در بخشنامه شیوه نامه معلم پژوهنده میباشد.

فرمت فایل: ورد قابل ویرایش

تعداد صفحات: 24

 

 

 

 

مقدمه

رکن عمدهی تربیت در دورهی کودکی تربیت دینی است. برای تربیت درست دینی درونی ساختن فریضهی نماز و آموزش احکام در رفتارهای کودکان از طریق خانواده و مدرسه نقش عمدهای ایفا کند. اگر برپای این فریضه به صورت آگاهانه در مراحل بعدی زندگی استمرار پیدا کند، میتوان انتظار داشت که جامعه از وجود افرادی شایسته و به کمال رسیده بهرهمند شود.   

برای آموزش احکام به دانش آموزان اولین چیزی که باید مد نظر داشت و نسبت به آن آگاهی پیدا کرد شناخت روحیات و ویژگیهای آنان و همچنین شناخت مراحل رشد آنهاست . باید توجه داشت که وجود گرایش دینی در دانش آموزان غیر قابل انکار است . آنها سرشت خداجوی دارند و مفاهیم اساسی دین اسلام نیز اموری هستند که با سرشت آنان سازگاری بوده و اکتسابی نیستند و وظیفه تعلیم و تربیت شکوفا کردن این گرایشات فطری است.

برای آن که بتوان تعریفی از تربیت دینی به دست آورد نخست باید به تبیین معنای تربیت و دین پرداخت.

تربیت عبارت است از «فراهم آوردن زمینه ها و عوامل به فعلیت رساندن یا شکوفا ساختن استعدادهای شخص در جهت رشد و تکامل اختیاری او به سوی هدف های مطلوب

دین در لغت به معنای جزا، اطاعت، قهر، غلبه، عادت، انقیاد، خضوع و پیروی در اصطلاح عبارت است از: « مجموعه ی عقاید، اخلاق ، قوانین ومقرراتی که برای اداره ی امور جامعه انسانی و پرورش آنها به کار گرفته می شود. » با عنایت به تعریفی که از تربیت و دین به عمل آمده می توان گفت تربیت دینی فرایندی است دو سویه میان مربی و متربی که ضمن آن مربی با بهره گیری از مجموعه ی عقاید ،قوانین و مقررات دینی تلاش می کند تا شرایطی فراهم آورد که متربی آزادانه در جهت رشد و شکوفایی استعدادهای خود گام برداشته ، به سوی هدف های مطلوب رهنمون گردد. تربیت دینی، همچون سایر جنبه های تربیت مانند تربیت جسمانی ،ذهنی، اخلاقی و...فرایندی است دو سویه که باید آموخته و فرا گرفته شود ، با این تفاوت که این نوع تربیت از سایر انواع تربیت مهم تر است و باید با دقت و ظرافت خاص انجام شود .


دانلود با لینک مستقیم


اقدام پژوهی آشنایی با احکام اولیه را در مقطع ابتدایی
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.