کوشا فایل

کوشا فایل بانک فایل ایران ، دانلود فایل و پروژه

کوشا فایل

کوشا فایل بانک فایل ایران ، دانلود فایل و پروژه

پاورپوینت ورق کامپوزیت آلومینیوم

اختصاصی از کوشا فایل پاورپوینت ورق کامپوزیت آلومینیوم دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

 

دسته بندی : پاورپوینت 

نوع فایل:  ppt _ pptx

( قابلیت ویرایش )

 


 قسمتی از محتوی متن پاورپوینت : 

 

تعداد اسلاید : 30 صفحه

به نام یگانه معمار هستی ورق کامپوزیت آلومینیوم تاریخچه : ورق کامپوزیت آلومینیوم که هم اکنون با نام‌های بسیار فراوانی یافت می‌شود در ابتدای ساخت شاید به چند نام محدود می‌شد.
که معروف‌ترین آنها آلکلد و آلکوباند می‌باشد. آلکلد برگرفته از دو واژه آلومینیوم و کلد (پوشش) به معنای پوشش آلومینیومی است. و آلکوباند نیز برگرفته از سه واژه آلومینیوم، کامپوزیت (Composite) و باند (پوشش) است. اولین ورقی که وارد ایران شد، آلکوباند، در سال 1378 وتوسط فردی به نام علی کریم‌بیگی و شرکت پانه سازان تهران بود، که به دلیل گرانی (حداقل متری 100 هزارتومان) یک ساختمان‌های خیلی بزرگ دولتی به کار برده می‌شد. سپس حدود یک سال بعد، شرکت آلتک تهران، ورق لکلد را وارد ایران کرد.
از حدود سال 81-80 کم کم ورق‌های بیشتری با برچسب‌های گوناگون و شرکت‌های کم اعتبارتر و ارزان‌تر وارد ایران شد. مانند: آلکوپنل محصول کره جنوبی آلکوتک تولید شده توسط ترکیه آلومیت و آلوباند چین رینوباند (Reynobond) متاسفانه امروزه ورق خوب و معروف آلکلد توسط کشورهای دیگری همچو چین هم تولید می‌شود و از مرغوبیت آن کاسته شده است. نمای آلومینیوم یک کار فنی و مهندسی و تخصصی است و در اجرای آن نیازی به ملات آجر و دو غاب و … نداریم و اتصالات توسط پیچ و پرچ و مهره به یکدیگر متصل می‌شوند لایه‌های تشکیل دهنده ورق کامپوزیت آلومینیوم: دو لایه خارجی که ضخامت کمتری دارند و آلیاژی از آلومینیوم هستند. لایه میانی که ضخامت بیشتری دارد و می‌تواند یک ماده آلی مثل پلی‌اتیلن (پلیمر) و یا یک ماده معدنی باشد.
طریقه اتصال این 3 لایه به یکدیگر: 1- روش نادرست آن که در کشورهایی مثل چین تولید می‌شود به این صورت است : سه لایه را با چسب می‌چسبانند که پس از مدتی ممکن است از یکدیگر جدا شوند و نما طبله کند. 2- روش صحیح که در کشورهایی مثل آلمان و آمریکا اجرا می‌شود به صورت زیر است: پلی اتیلن (یا ماده میانی) را به وسط دو لایه AL تزریق می‌کند.
که این 3 لایه با یکدیگر همزمان ترکیب شده و نورد می‌شوند. پوشش سطح رویه با رنگ فلوروکربن پوشش سطح از رنگ لومیفلون با رزین فلوروکربن تشکیل شده است مجموعه های سنگی گرانیت قرمز، صورتی، سفید، سیاه و سنگ مرمر سفید در دسترس هستند.
روکش آن نیز لومیفلون با زیر سازی رزین فلوروکربن است.
دیگر رنگهای رویه رنگهای پلی استر و پلی یورتان نیز برای رویه در دسترس هستند این ورق‌ها می‌توانند ضخامتهای گوناگونی داشته باشند (مثلا 00 ، 6 – 5- 4- 3 میلی‌متر) اما اندازه متداول و نرمال آن 4 میلی‌متر است. ورق‌های تولید شده را رنگ می‌زنند و روی رنگ را با یک لایه محافظ از جنس رزین PVDF که اصطلاحا ( Composite panel system) خوانده می‌شوند، می‌پوشانند.
روش پردازش برای ساختن پنل ها ماشین آلات و ابزارآلات معمولی نجاری و آلومینیوم کاری استفاده میشود. اره کردن Running Saw و Panel Saw برای نجاری می تواند قطعات را به آسانی ببرد.
تیغه الماس برای برش آلومینیوم و پلاستیک پیشنهاد می شود. برش با گیوتین برش با گیوتین مؤثرترین راه برای قطع پنلها در مقادیر زیاد می باشد شیاردار کردن در ایجاد شیار به فرم U این مساله بسیار مهم است که بین 0.2 تا 0.4 میلیمت

  متن بالا فقط قسمتی از محتوی متن پاورپوینت میباشد،شما بعد از پرداخت آنلاین ، فایل را فورا دانلود نمایید 

 


  لطفا به نکات زیر در هنگام خرید دانلود پاورپوینت:  توجه فرمایید.

  • در این مطلب، متن اسلاید های اولیه قرار داده شده است.
  • به علت اینکه امکان درج تصاویر استفاده شده در پاورپوینت وجود ندارد،در صورتی که مایل به دریافت  تصاویری از ان قبل از خرید هستید، می توانید با پشتیبانی تماس حاصل فرمایید
  • پس از پرداخت هزینه ،ارسال آنی پاورپوینت خرید شده ، به ادرس ایمیل شما و لینک دانلود فایل برای شما نمایش داده خواهد شد
  • در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون بالا ،دلیل آن کپی کردن این مطالب از داخل اسلاید ها میباشد ودر فایل اصلی این پاورپوینت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
  • در صورتی که اسلاید ها داری جدول و یا عکس باشند در متون پاورپوینت قرار نخواهند گرفت.
  • هدف فروشگاه پاورپوینت کمک به سیستم آموزشی و رفاه دانشجویان و علم آموزان میهن عزیزمان میباشد. 


 

دانلود فایل  پرداخت آنلاین 


دانلود با لینک مستقیم


پاورپوینت ورق کامپوزیت آلومینیوم
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.