نوع فایل: ppt _ pptx ( پاورپوینت )
( قابلیت ویرایش )
قسمتی از اسلاید :
تعداد اسلاید : 17 صفحه
بهداشت آب و مواد غذایی بهداشت آب بهداشت مواد غذایی اصول بهداشتی در تغذیه بهداشت آب -کیفیت فیزیکی آب سالم : بدون رنگ ، بدون طعم ومزه ،عاری از کدورت -کیفیت شیمیایی آب سالم : * سختی آب ، کمتر از 300 میلی گرم در لیتر * میزان کلرورهای موجود در آب ، کمتر از 600 میلی گرم در لیتر * آمونیاک آزاد و نمک های آمونیاکی ، حداکثر 50 میلی گرم در لیتر * آمونیاک مواد پروتیینی ، کمتر از 0.1 میلی گرم درلیتر * نیتریت ها ، در حد صفر باشد * مواد سمی ، مانند فلزات سنگین در حد صفر - میکروبیولوژی آب *عاری از آلودگیهای میکروبی آلودگی های آب - آلودگی ها وبیماری های ناشی از آب آلوده : * آلودگی های ویروسی ( بیماری فلج اطفال ، هپاتیت آ ) * آلودگی های باکتریایی ( بیماری تیفویید ، اسهال خونی ) * آلودگی های انگلی ( اسهال آمیبی ، ژیاردیازیس ) * آلودگی های کرمی ( آسکاریس ،کیست هیداتیک) * آلودگی های شیمیایی ( مسمومیت ها و اختلالات ناشی از دریافت تدریجی مواد آلاینده ) شاخص آلودگی میکروبی آب - شاخص آلودگی میکروبی آب کلیفرم ها می باشد سنجییده می شود Most Probable Number (M.P.N ) با شاخص وجود کلیفرم ها در آب به معنی آلودگی با فاضلاب می باشد .
کلی فرم ها میکروب های میله ای شکل هوازی یا بیهوازی اختیاری ، گرم منفی، بدون هاگ هستند .شامل میکروب های مدفوعی و هم غیر مدفوعی می باشد .
از دیدگاه بررسی های بهداشتی وجود کلی فرم ها باید از گروه مدفوعی شناخته شود مگر خلاف آن ثابت شود .
بهسازی آب پالایش آب : STORAGE انبار کردن FILTRATION پالایش CHLORINATION کلر زنی از نظر فیزیکی ،انبار کردن آب در 24 ساعت اول حدود 90% ناخالصی های معلق ته نشین میشود.
از نظر شیمیایی ، در زمان انبار کردن آب با کمک اکسیژن محلول در آب میکروب های هوازی مواد آلی موجود را اکسیده می کنند .
از نظر بیولوژیکی ، پنج تا هفت روز اول انبارکردن تا 90% میکروبها کم میشود .
CHLORINATION کلر زنی کلرزنی مکمل پالایش آب است .
کلر عوامل میکروبی بیماریزا را از بین می برد ولی بر هاگ میکروبها اثر ندارد - عوامل اثربخشی کلر برای آب شرب : * تعیین مقدار کلر برای آب * صاف و بدون کدورت بودن آب * زمان لازم مناسب PH * اصول کلر زنی آب شرب -( کلر مورد نیاز ) آب با مقدار کلری که به آب اضافه میشود متفاوت است : مقدار کلر باقی مانده در پایان یک مدت معین( 60 دقیقه ) معین ، و دمای معین PH حداقل غلظت توصیه شده کلر باقیمانده 0.5میلی گرم درلیتربعد از یکساعت می باشد .
- حداقل یکساعت تماس کلر باقیمانده با میکروبها و ویروسها میتوان اطمینان از ، از بین رفتن آنها داشت .
کلر بر تخم انگلها تأثیر ندارد .
HARDNESS OF WATER سختی آب - سختی آب عمدتأ ناشی از
متن بالا فقط قسمتی از محتوی متن پاورپوینت میباشد،شما بعد از پرداخت آنلاین ، فایل را فورا دانلود نمایید
لطفا به نکات زیر در هنگام خرید دانلود پاورپوینت: ................... توجه فرمایید !
- در این مطلب، متن اسلاید های اولیه قرار داده شده است.
- به علت اینکه امکان درج تصاویر استفاده شده در پاورپوینت وجود ندارد،در صورتی که مایل به دریافت تصاویری از ان قبل از خرید هستید، می توانید با پشتیبانی تماس حاصل فرمایید
- پس از پرداخت هزینه ،ارسال آنی پاورپوینت خرید شده ، به ادرس ایمیل شما و لینک دانلود فایل برای شما نمایش داده خواهد شد
- در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون بالا ،دلیل آن کپی کردن این مطالب از داخل اسلاید ها میباشد ودر فایل اصلی این پاورپوینت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
- در صورتی که اسلاید ها داری جدول و یا عکس باشند در متون پاورپوینت قرار نخواهند گرفت.
- هدف فروشگاه جهت کمک به سیستم آموزشی برای دانشجویان و دانش آموزان میباشد .
« پرداخت آنلاین »
پاورپوینت بهداشت آب و غذا