کوشا فایل

کوشا فایل بانک فایل ایران ، دانلود فایل و پروژه

کوشا فایل

کوشا فایل بانک فایل ایران ، دانلود فایل و پروژه

پروژه کارآفرینی وطرح توجیهی کارگاه دودی و شور کردن ماهی

اختصاصی از کوشا فایل پروژه کارآفرینی وطرح توجیهی کارگاه دودی و شور کردن ماهی دانلود با لینک مستقیم و پرسرعت .

پروژه کارآفرینی وطرح توجیهی کارگاه دودی و شور کردن ماهی


پروژه کارآفرینی  وطرح توجیهی کارگاه دودی و شور کردن ماهی

دانلود پروژه کارآفرینی  وطرح توجیهی کارگاه دودی و شور کردن ماهی بافرمت ورد وقابل ویرایش تعدادصفحات 41

این پروژه کار آفرینی هم در قالب درس کار آفرینی دانشجویان عزیز قابل ارائه میباشد و هم میتوان به عنوان طرح توجیهی برای دریافت وام های اشتغالزایی به سازمان مورد تقاضا ارائه نمود

خلاصه طرح :

در این طرح به بررسی دودی و شور کردن ماهی پرداخته شده است ، برای بررسی طرح از روش های آماری و اقتصادی و برآورد های مالی استفاده شده است ، این طرح شامل چهار فصل میباشد ، فصل اول به بیان کلیاتی از قبیل مقدمه ، تاریخچه ، مجوز های قانونی مورد نیاز ، وضعیت بازار ، میزان واردات و صادرات و ... پرداخته است ، فصل دوم به بیان روش انجام کار پرداخته است ، بازدید از واحد کاری مشابه ، نیروی انسانی ، نحوه تامین سرمایه و ... از جمله عناوین موجود در این فصل میباشد ، فصل سوم به بررسی طرح از دیدگاه اقتصادی پرداخته است ( طرح توجیهی یا BP ) ، عناوینی از قبیل نیروی انسانی مورد نیاز ، میزان سرمایه گذاری ، مواد اولیه مورد نیاز ، ماشین آلات مورد نیاز و ... از جمله عناوین موجود در این فصل میباشد ، در نهایت فصل چهارم به بیان نتیجه اجرای طرح می پردازد .              فصل اول کلیات       1- 1 مقدمه :  یکی از روش های نگهداری گوشت که قدمتی بس طولانی دارد دودی کردن آن است و حتی گفته می شود این نگهداری از نمک سود کردن گوشت هم قدمتی طولانی تر دارد . نگهداری گوشت بوسیله نمک سود کردن از ماقبل تاریخ بوده است . به طوری که در روم قدیم برای نگهداری فرآیندهای از نمک و عسل استفاده می شده است . البته استفاده توام نمک سود و دودی کردن می تواند اثر بهتری در نگهداری داشته و ضمناً ذائقه ، رنگ و طعم گوشت را نیز بیشتر و مطلوبتر حفظ نماید .  همانطوری که گفته شد دودی کردن قدیمی ترین روش نگهداری گوشت است و قدمت آن به دوران غار نشینی بشر می رسد . در زمان های قدیم دود دادن به طریق خیلی ساده و مستقیم انجام می شد اما امروزه دود در کوره های مخصوص تولید و در اتاقک های کاملاً قابل کنترل مورد استفاده قرار می گیرد اما در هر حال اصول دود دادن طی سالیان دراز تفاوت چندانی نکرده و هنوز هم عموماً دود را از سوختن ناقص یا کند خاک اره چوب های سخت مانند چوب بلوط تولید می کنند .  هدف های اصلی دود کردن عبارتند از : دادن عطر و طعم خاص به گوشت ، نگهداری و طولانی کردن عمر محصول ، تولید محصول جدید ، ایجاد رنگ مطلوب و خاصی در گوشت و جلوگیری از اکسیداسیون محصول .  1 – 2 نام کامل طرح و محل اجرای آن : دودی و شور کردن ماهی  محل اجرا :   1 – 3 – مشخصات متقاضیان : نام    نام خانوادگی    مدرک تحصیلی     تلفن               1 – 6  - وضعیت و میزان اشتغالزایی : تعداد اشتغالزایی این طرح 25  نفر میباشد .  مجوز های قانونی : تعریف: جواز تاسیس مجوزی است که جهت احداث ساختمان ، تاسیسات و نصب ماشین آلات بنام اشخاص حقیقی و حقوقی در زمینه صنایع تبدیلی و تکمیلی بخش کشاورزی (زراعی ، باغی ، شیلاتی ، دام و طیور، جنگل و مرتع)  صادر میگردد.    مراحل صدور جواز تاسیس : 1- پذیرش درخواست متقاضی صدور جواز تأسیس فعالیتهای صنعتی و تکمیل پرونده توسط مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان و یا مدیریت صنایع کشاورزی و روستائی استان .  2- بررسی پرونده از نظر مدارک و تطبیق با مصادیق والویتهای سرمایه گذاری در واحد صدور مجوز مدیریت صنایع کشاورزی و روستائی .  3-  تکمیل پرسشنامه جواز تاسیس ( فرم شماره یک ) توسط متقاضی  4- ارسال پرونده منضم به فرم شماره یک به اداره مربوطه بمنظور بررسی ، اصلاح و تائید فرم پرسشنامه جواز تاسیس با استفاده از اطلاعات طرحهای موجود ، طرحهای تیپ و تجربیات کارشناسی  و ارجاع  پرونده  به  مدیریت .  5- ارجاع پرونده توسط مدیریت به واحد صدور مجوز جهت مراحل صدور جواز تأسیس .   شرایط عمومی متقاضیان ( اعم از اشخاص حقیقی یا حقوقی ) دریافت جواز تاسیس     1-   اشخاص حقیقی  -   تابعیت دولت جمهوری اسلامی ایران  -   حداقل سن 18 سال تمام  -   دارا بودن کارت پایان خدمت یا معافیت دائم   2-   اشخاص حقوقی  -   اساسنامه ( مرتبط با نوع فعالیت )  -   ارائه آگهی تاسیس و آگهی آخرین تغییرات در روزنامه رسمی کشور   مدارک مورد نیاز:  1- ارائه درخواست کتبی به مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان یا مدیریت صنایع  کشاورزی و روستایی استان.  2-  اصل شناسنامه وتصویر تمام صفحات آن 3-  تصویر پایان خدمت یا معافیت خدمت سربازی  4-  تصویر مدرک تحصیلی و سوابق کاری مرتبط با درخواست  5-  یک قطعه عکس از هریک از شرکاء  6-  تکمیل فرم درخواست موافقت با ارائه طرح صنایع تبدیلی و تکمیلی  7-  پوشه فنردار  8- درصورت داشتن شرکت ، ارائه اساسنامه ، آگهی تاسیس و روزنامه ، مرتبط با فعالیت مورد درخواست     اصلاحیه جواز تاسیس : 1- ارسال درخواست متقاضی توسط جهاد کشاورزی شهرستان (متقاضی) به مدیریت و ارجاع به واحد صدور مجوز. 2-  دبیرخانه در مورد تغییرات مدیریت ضمن بررسی اصلاحیه صادر و به اطلاع اداره تخصصی میرساند. 3-  دبیرخانه در موردی که نیاز به کارشناسی تخصصی دارد درخواست را به اداره تخصصی جهت بررسی و اعلام نظر ارجاع می دهد. 4-  اداره تخصصی پس از بررسی وتائید به دبیرخانه صدور مجوز ارجاع میدهد. 5-  دبیرخانه صدور مجوز پس از تائید مدیر اقدام به صدور اصلاحیه جواز تاسیس نموده و رونوشت آنرا به بخشهای ذیربط ارسال می نماید.   تعریف:  پروانه بهره برداری مجوزی است که پس از اتمام عملیات  ساختمان و تاسیسات و نصب ماشین آلات جهت تولید بنام اشخاص حقیقی و حقوقی در زمینه صنایع تبدیلی و تکمیلی بخش کشاورزی وسایر صنایع روستایی صادر می گردد. 


دانلود با لینک مستقیم

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.