کوشا فایل

کوشا فایل بانک فایل ایران ، دانلود فایل و پروژه

کوشا فایل

کوشا فایل بانک فایل ایران ، دانلود فایل و پروژه

دانلود پروژه آمار شما بیشتر از چه طریقی با ایثار و اثرات آن در اجتماع و افراد آشنا شده اید؟

اختصاصی از کوشا فایل دانلود پروژه آمار شما بیشتر از چه طریقی با ایثار و اثرات آن در اجتماع و افراد آشنا شده اید؟ دانلود با لینک مستقیم و پرسرعت .

دانلود پروژه آمار شما بیشتر از چه طریقی با ایثار و اثرات آن در اجتماع و افراد آشنا شده اید؟


دانلود پروژه آمار شما بیشتر از چه طریقی با ایثار و اثرات آن در اجتماع و افراد آشنا شده اید؟

دانلود پروژه آمار شما بیشتر از چه طریقی با ایثار و اثرات آن در اجتماع و افراد آشنا شده اید؟ با فرمت ورد و قابل ویرایش تعدادصفحات 33

 این پروژه آمار به صورت کامل و دقیق طراحی شده و کلیه جداول و نمودار های لازم را جهت ارائه دارد و قادر به کسب نمره کامل می باشد. قیمت این محصول نسبت به نمونه های مشابه سراسر اینترنت بسیار مناسب تر می باشد و بر خلاف بسیاری از نمونه ها که فقط عنوان پروژه را کپی می کنند نمونه کاملی است.
 
1)ایثار، گذشت، شهادت طلبی جزء لاینفک حیات بشری، به ویژه ادیان توحیدی و آسمانی بوده و امر دین و دین ورزی با این عمل عجین شده است. در دین های یهود و مسیح نیز با همان معانی و کاربردهای دینی یا به اعتباری به عنوان امری مقدس و دینی بدان پرداخته شده است.
2)درست است که اوج و عمق ایثار همان شهادت طلبی می باشد که جایگاه وسیعی در فرهنگ و معارف اسلامی باز کرده و در کتب فقهی، حدیثی و تاریخی به کرات این واژه به کار رفته است، با این حال بخشش اموال در راه خدا، انفاق، جز اینها در این مقوله قابل قبول است.
3)ایثار انبیاء(ع) در راه اعتلای کلمة توحید و پیامبر (ص) در تبلیغ دین مبین اسلام و یاران صحابه (به ویژة انصار و مهاجران) ایشان مثال زدنی است اما با این حال مذهب تشیع با ایثار و شهادت طلبی به هم پیوسته است. شیعیان این فرهنگ والا و ارجمند را از امامان عظیم الشأن خویش قرار گرفته اند. حادثه جانگداز کربلا و عاشورای حسینی که منجر به شهادت آن بزرگوار و خاندان و یارانش و اسارت دیگر بازماندگان وی گردید، مثل اعلا و منحصر به فرد ایثار و از جان گذشتگی است که در همارة تاریخ سرمشقی برای نقصها و قیامهای شیعیان بر ضد حکام جور بوده است و از نمونه های بارزش، یکی نهضت مشروطیت ایران و دیگری انقلاب مردم ایران و پیروزی ایشان علیه حکومت شاهنشاهی وابسته به استعمار در بهمن ماه 1357 می باشد.
4)پس از پیروزی ملت شریف ایران و سرنگونی حکومت طاغوت، استعمارگران که از استقلال و آزادی مردم به رهبری حضرت اما (ره) به هراس افتاده بودند و از صدور انقلاب به مستضعفان جهان و کشورهای تحت سلطة آنان نگران بودند، انواع کارشکنی‌ها را برای شکست این انقلاب به کار بستند و از جمله تحریک رژیم بعث عراق برای تجاوز به خاک ایران و جنگ هشت سالة تحمیلی بود. در واقع یکبار دیگر فرهنگ ایثار و شهادت به صورت بسیار بارزتری در ملت ایران نمایان شد و رزمندگان (ارتش، سپاه) جان بر کف و شجاع در این راه از تمام امکانات خویش استفاده کرده و با دادن جان خویش نه تنها انقلاب اسلامی را، بل اسلام را برای قرن بیستم یکبار دیگر ترجمه و تفسیر و زنده کرده اند. نهایت اینکه هزارات شهید، جانباز، آزاده همراه با پیروزی بدست آمده، نتایج پر بار آن می باشد.
5)انقلاب اسلامی ایران الهامبخش روحیه و فرهنگ ایثار طلبی ملت ستمدیدة فلسطین این بوده و انتفاضة تحت تأثیر این آموزه ها، مبارزة جدی تری را علیه صهیونیسم برای آزادسازی قدس اغاز کرد.
6)برغم همة این موارد موضوعی که جای پژوهش گسترده ای را می طلبد و صاحب نظران و اندیشمندان باید درباره اش قلم فرسایی و تلاش ویژه ای را ارائه نمایند، این است که پس ازاتمام هشت سال جنگ تحمیلی روحیه ایثار، شهادت و از خود گذشتگی، و نیز کسانی که پرچمدار این عرصه بوده اند نظیر شهداء، جانبازان و آزادگان، رنگ باخته و به سردی گراییده است. علت این امر از سویی تبلیغات ذشمنان داخلی و خارجی بوده که برای ریشه کن کردن ارزشها، باورها و اعتقادات ملت مسلمان از هیچ کوششی فروگذار نکرده اند از جمله در دسترس قرار دادن برنامه مبتذل ویدئویی، ماهواره ای و اینترنتی و نیز استفاده از شعارهای عوام فریب و کم ارزش و بی ارزش در مقابل شعارهای اسلامی و ملی مردم و از سویی نبودن یک برنامه جامع، اصولی، و منسجم از سوی دولتمردان و نهادهای آموزشی و تربیتی و نیز نهادینه نشدن این ارزشها از دوران کودکی و نوجوانی در بسیاری از خانواده می باشد.
7)ایثار باید ابتدا در تک تک افراد خانواده به یک اندازه پایه گذاری شود تا در تمام جامعه نهادی شود یعنی اگر فقط بعضی از افراد به ایثار و ایثارگری ایمان قلبی بیاورند ولی افراد دیگر حتی از آن آگاهی نداشته باشند هیچ وقت به یک جامعة یک دست و هماهنگ نمی رسیم در این صورت اگر ایثار در جامعه اصلاً مطرح نشود وضع نا به سامان جامعه است. پس ایثار را باید مانند بارانی ببارد در همه جا به یک اندازه می بارد و همة قسمت ها به یک اندازه سود می برند و تأثیر می گیرند، به یک اندازه در تمام جامعه نهادی گردد.
 


دانلود با لینک مستقیم

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.