کوشا فایل

کوشا فایل بانک فایل ایران ، دانلود فایل و پروژه

کوشا فایل

کوشا فایل بانک فایل ایران ، دانلود فایل و پروژه

پاورپوینت خط تولید بیسکویت

اختصاصی از کوشا فایل پاورپوینت خط تولید بیسکویت دانلود با لینک مستقیم و پرسرعت .

پاورپوینت خط تولید بیسکویت


پاورپوینت خط تولید بیسکویت

 

 

 

 

 

تعریف بیسکویت

بیسکویت از کلمه لاتینBis coctus نان دوبار پخته شده گرفته شده است ، محصولات پخته شده، خشک و خنک می شود و مورد مصرف قرار گیرد. امروزه بیسکویت را محصولی مقاوم ،شیک ، رژیمی، غذای کودکان و مناسب برای همه افراد می دانند که از آرد(عمدتاً آرد گندم ) تولید شده و بر حسب نوع بیسکویت و کیفیت آن دارای روغن ،شکر، تخم مرغ، شیرخشک، پودر نارگیل ، پودر کاکائو و غیره می باشد و به جهت رطوبت پایینی که دارد ، مشروط بر آنکه در شرایط مناسبی از جهت رطوبت (محیط خشک) ، اکسیژن (عدم حضور اکسیژن) نگهداری شود ، ماندگاری آن طولانی خواهد بود .

 

ماشین آلات خط تولید بیسکویت

مواد تشکیل دهنده بیسکویت

  • شکر و سایر شیرین کننده ها
  • روغن
  • آنزیم پروتئاز
  • تخم مرغ
  • شیر
  • امولسیون کننده ها
  • مواد پوک کننده و ترد کننده
  • مغزهای مختلف مانند گردو، فندق، بادام، پسته و کنجد

فرآیند تولید بیسکویت

مخلوط شدن مواد      

تهیه خمیر          
شکل دهی به خمیر
پخت                        
خنک شدن                 
بسته بندی

نمودار سازمانی

انواع بیسکویت

ارزش تغذیه ای بیسکویت

بسته بندی مناسب بیسکویت

ماندگاری بیسکویت

عواملی که منجر به افزایش ماندگاری محصول می شوند عبارتند از 

جایگاه بیسکویت به عنوان غذا

ماندگاری بیسکویت ( تغییرات فیزیکی)

 معایب و مزایای بیسکویت

منابع:

جزوه تکنولوژی غلات، دکتر ناصر رجب زاده، انتشارات دانشگاه تهران
تکنولوژی غلات، مهندس رسول پایان
تکنولوژی نان، دکتر ناصر رجب زاده
جزوه فرآورده های آردی، دکتر مهدی کدیور، انتشارات دانشگاه صنعتی اصفهان
Technology of biscuit, cracker and cookies, Duncan Manry, 2000, Woodhead pub
MC, Manufacturing Confection,2006, Wood head pub
 
 
به صورت پاور پوینت در 35 اسلاید و قابل ویرایش

دانلود با لینک مستقیم

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.