کوشا فایل

کوشا فایل بانک فایل ایران ، دانلود فایل و پروژه

کوشا فایل

کوشا فایل بانک فایل ایران ، دانلود فایل و پروژه

تحقیق در مورد اصول عملکرد و مهندسی سردخانه های مواد غذایی

اختصاصی از کوشا فایل تحقیق در مورد اصول عملکرد و مهندسی سردخانه های مواد غذایی دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

تحقیق در مورد اصول عملکرد و مهندسی سردخانه های مواد غذایی


تحقیق در مورد اصول عملکرد و مهندسی  سردخانه های مواد غذایی

فرمت فایل : word  (لینک دانلود پایین صفحه) تعداد صفحه  : 22 صفحه

تاریخچه سردخانه درجهان وایران

انتخاب ماده سرمازا ( Refrigerant )

خواص فیزیکی مواد سرمازا

خواص شیمیایی مواد سرمازا

اجزای یک دستگاه برودتی ( نوع کمپرسوری )

1 ـــ اوپرا تور( Evaprator  )

2 ـــ کمپرسور ( c ompressor )

3 ـــ کندا نسور( c ondenser )

4 ـــ شیرهای انبساط ( ExpansionValves  )

نمودارهای فشار - آنتالپی

درجه بندی دستگاه های سرد ساز

عبارات ریاضی مفید در تحلیل فرایند تولید سرما به روش فشرده سازی بخار

بهداشت و گند زدایی ( Hygiene and Disinfection ) و دستورالعملهای ایمنی ( Safety Precoutions  ) در سردخانه

مدت زمان نگهداری مواد غذایی در سردخانه

ساختمان سردخانه

انواع سردخانه

اجرای اصلی ساختمان یک سردخانه

تجهیزات سردخانه

مقدمه

دما نقش مهمی در حفظ کیفیت فراورده های غذایی  دارد . کاهش دما ، سرعت واکنشهایی را که به افت کیفیت  می انجامدکند می کند . به طور کلی اعتقاد براین است که به ازای هر 10 درجه سانتی گراد کاهش دما ، سرعت واکنش به نصف کاهش می یابد .


دانلود با لینک مستقیم


تحقیق در مورد اصول عملکرد و مهندسی سردخانه های مواد غذایی
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.