کوشا فایل

کوشا فایل بانک فایل ایران ، دانلود فایل و پروژه

کوشا فایل

کوشا فایل بانک فایل ایران ، دانلود فایل و پروژه

تحقیق بتن سقف مگر

اختصاصی از کوشا فایل تحقیق بتن سقف مگر دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات

فرمت فایل word  و قابل ویرایش و پرینت

تعداد صفحات: 14

 

کرسی چینی :

با توجه به اینکه کف ساختمانی در طبفه همکف می باید در یک تراز باشد و در صورتی که زمینی تراز نباشد گودی ها را به وسیله کرسی چینی تراز بلندی را قرار می دهیم و به این قسمت از ساختمان کرسی چینی می گوییم . همچنین برای آنکه آب باران وارد ساختمان بشود کرسی چینی می کنند . پهنای دیوار های کرسی چینی متناسب با ارتفاع آن است هر قدر ارتفاع آن بیشتر باشد برای آنکه بتواند خاک پشت خود را تحمل کند . می باید پهنای آن بیشتر باشد . مخصوصاً در کرسی چینی های اطراف ساختمان ر توسط سنگ های شکسته ی کوه انجام می دهد زیرا این سنگ ها به عنوان یک فیلتر عمل کرده و مانع از صعود نم و رطوبت به قسمت میان آن را با سنگ رودخانه ای به ابعاد مختلف پر می کنند و به صورت لایه به لایه تصحیح می کنند .

2-بتن مگر :

مقدمه : بتن مگر بتنی است به مقاومت کم صرفاً برای تشخیص نمودن فشار بندی و پی سازی و تراز نمودن سطح زیر شناژ و پی ها و به صورت مصالحی برای در تماس نبودن شناژ و پی با خاک می باشد . معمولاً بتن مگر بتنی با سیمان کم عیار با میزان 150 کیلوگرم سیمان در هر متر مکعب می باشد که جز در بعضی موارد بتن مگر را از مصالح ریز دانه تهیه می کند که معمولاً مصالح به کار رفته در آن مای شسته ، سیمان و آب می باشد بتن مگر را می توان سلاثی برای رگلاژ نمودن سطح اولیه بین خاک و فونداسیون نامید .سپس بتن مگر نقش حائظ اهمیتی را در ساختمان ایفا می کند هر چند این نوع بتن خواص عمده ی بتن اصلی بکار رفته در مراحل مختلف ساختمان را نداشته ولی به لحاظ اصول زیر بنائی دارای اهمیت خاص می باشد.

موارد اجرایی : در ابتدا باید محل ساختمان مورد نظر را با توجه به نقش های موجود و یا ساختمان های هم جوار پیدا کرد و در گام بعد پس از مرحله خاکبرداری و تصحیح زمین ، با استفاده از دوربین تراز یابی نقاطی متععدی را در زمین انتخاب کرده و ارتفاع آنها رابا هم می سنجیم در صورتی که ارتفاع بعضی مقاط بیشتر از اندازه شد می توان برای صرفه جویی در مصرف سیمان و هزینه های موجود اقدام به کندن نقاط مرتفع کنیم و سپس مرتفع ترین نقطه را به عنوان نقطه مبدأ با کمترین ضخامت بتن مگر در حد یک سانتی متر انتخاب می کنیم و می توان ضخامت دیگر نقاط دیگر را با توجه به نقطه مبدأ معیین کرد سپس از این مرحله ضعل های عمود در امتداد ساختمان استخراج کرده و ریسمان کشی می کنند و سپس رنگی و( گچ یا سیمان سفید ) را برای شخص نمودن راستانی ریسمان کشی روی سطح خاک می ریزد و سپس به مرحله کرم بندی می رسیم کرم بندی عبارت است از تراز قرار دادن ابتدا و انتهای کار با استفاده از بتن مگری می باشد که بدین صورت انجام می شود در ابتدا و انتهای کار مقداری ملات با ضخامت مورد نظر و عرض حدود 20-15 سانتی متر ریخته و با قرار دادن شیشه و تراز رو آن سعی به تراز نمودم آن می کند و پس از تراز کردن دو کرم بین آن را با بتن مگر پر می کنند در سمت مخالف نی لف طول شناژ نیز همین کار را ادامه می دهند و به صورت دو نوار در دو قسمت شناژ ایجاد می کند و پس از گوشت یک روز از کرم و خشک شدن آن اقدام به پر کردن میان دو نوار با بتن مگر می کنند در صورتی که ضخامت بتن مگر بیشتر از 10 سانتی متر شود مجاز شمرده نمی شود . حراکثر ضخامت بتن مگر باید 10 باشد تا ضخامت بتن مگر از حد مجاز بیشتر شود و در ضمن برای قالب بندی بایستی در حدود 15 سانتی متر علاوه بر عرض مورد نظر بتن مگر ریخت و سپس از آکس گذاری توسط گروه ژئوسیپی روی بتم مگر باید دوباره اندازه هایی بتن چک و اصلاح شود و همچنین به دلیل اهمیت بتن مگر باید از آن به خوبی نگه داری شود و به مدت حداقل یک هفته به آن آب داد .

3-شبکه میگرد :

بتن نیز مانند دیگر مصالح ساختمانی نیروی کششی را تحمل نیم کند به همین دلیل در کلیه نقاط فونداسیون مشاهده می گردد که از شبکه های میگرد فولادی استفاده شده است تا نیروی کششی را تحمل کند


دانلود با لینک مستقیم


تحقیق بتن سقف مگر
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.