کوشا فایل

کوشا فایل بانک فایل ایران ، دانلود فایل و پروژه

کوشا فایل

کوشا فایل بانک فایل ایران ، دانلود فایل و پروژه

Measuring characteristics of teacher professional

اختصاصی از کوشا فایل Measuring characteristics of teacher professional دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود رایگان متن انگلیسی اصلی

15 صفحه اول این مقاله ترجمه شده است

سنجش ویژگیهای رشد حرفه ای معلم

چکیده: 

هدف اولیه این مطالعه ایجاد و آزمون راونسنجشی ابزاری بود که استنباط معلمان از ویژگیهای رشد حرفه ای را مورد اندازه گیری و سنجش قرار میداد. این نمونه شامل معلمان ابتدایی از پنج حوزه مدرسه ای در ایالت واشنگتن و با اولویت بهبود محدود بود. نتایج تحلیل فاکتور مقدماتی منجر به یک جواب 5 جزیی گردید که تامین کننده اثبات و مدرک برای اعتبار ساختار میباشد. همه اجزا/ معیارهای فرعی با شمولیت درونی قوی ارتباط داده شدند کما اینکه توسط ضریی آلفای کرونباخ مورد اندازه گیری قرار گرفته بودند. هدف ثانویه تعیین این موضوع بود که آیا ویژگیهای رشد حرفه­ای پیش بینی کننده استفاده معلمان از دانش و مهارتهای جدید و خروجیهای یادگیری دانش آموز و بنابراین مشارکت در اعتبار پیشگویانه ساختار بود. رابطه جزیی اما معناداری بین «یادگیری فعال در کلاس» و «استفاده معلمان از دانش و مهارتهای جدید» وجود دارد کما اینکه این ارتباط توسط نمرات مشاهدات کلاسی مورد سنجش قرار گرفته است. رابطه منفی کوچکی بین «مشارکت جمعی» و یادگیری دانش آموزان وجود دارد کما اینکه این رابطه توسط نمرات دانش آموزان در ارزیابی ریاضیات کشوری مورد سنجش قرار گرفته بود. استفاده های بالقوه از این ابزار تحت عنوان «ویژگیهای رشد حرفه ای معلم» (CTPD) در اینجا مورد بحث و بررسی قرار میگیرد.

کلمات کلیدی: رشد حرفه ای، معلمان، بهبود مدرسه، رشد ابزاری.

مقدمه:

کیفیت آموزش یک کودک بستگی زیادی به کیفیت معلم دارد. رشد حرفه ای میتواند به  اثرگذاری و بازدهی معلمان به واسطه تامین بهبود فرد و جمعی پیوسته کمک کند، بهبودیهایی که برای مخاطب قرار دادن مناسب انتظارات بالا رفته جهت بهبود یادگیری دانش آموزان ضروری و مهم به شمار میروند. درهرحال کل رشد حرفه ای اثرگذاری برابری در بهبود کیفیت معلم ندارد. محققان تایید کردند که امروزه معلمان بر این نکته واقف هستند که معلمان ایالات متحده مشارکتی در فرصتهای رشد حرفه ای خوب و مناسب ندارند. به منظور تاثیرگذاری بر بازدهی معلم، رشد حرفه ای باید «با کیفیت بالا، پایدار، تاکیدی، متمرکز بر کلاس» بوده و «تقویت کننده مسئولیت پذیری جمعی برای عملکرد بهبود یافته دانش آموز» میباشد.

هدف

این مطالعه میان رشته ای عطف به ماسبق دو هدف مرتبط با همدیگر دارد. هدف ابتدایی عبارت است از طراحی و آزمون روانسنجشی یک ابزار که ویژگیهای رشد حرفه ای موثر را اندازه گیری خواهد کرد.  شاخص و اندیکاتور تجربی رشد حرفه ای موثر در طول مرور بر مقالات ارائه شده در این زمینه حاصل شدند که عبارتند از: الف). دوره، ب). یادگیریهای فعال شمولیتی، ج). تمرکز بر دانش محتوایی، د). انسجام داشتن با نیازها و مواد درسی معلم و ذ). مشارکت جمعی.

معناداری این مطالعه

این مطالعه به دنبال مخاطب قرار دادن و برآوردن نیازها در حوزه های تحقیقات آموزشی و سیاست آموزشی میباشد. ابتدا ابزارهایی که ویژگیهای رشد حرفه ای را اندازه گیری میکنند، نیاز به اصلاح دارند. مطابق با نیازمندیهای قانون «هیچ کودکی عقب نماند» (2002)، کل برنامه رشد حرفه ای تحت تامین مالی ایالات متحده باید مورد ارزیابی قرار گیرد، هنوز ابزارهای ارزیابی قابل اعتنا و معتبر پرهزینه و کمیاب هستند.

یادگیری معلم و بهبود مدرسه

یادگیری معلم هم فرآیند تغییر فردی و هم فرآیند تغییر سازمانی است. چون عناصر سازمانی ایفای نقش میکنند، رشد حرفه ای را میتواند مکانیسمی از بهبود پیوسته مدرسه باشد. رشد حرفه ای در همه مراحل فرآیند بهبود مدرسه مورد تمرکز و نتیجه محور به ایفای نقش میپردازد بنابراین جداسازی رشد حرفه ای از بهبود مدرسه امر دشواری است.

محیطهای یادگیری برای معلمان

برانسفورد، براون و کوکینگ (2000) چهار اصل طراحی درون ارتباطی را برای محیطهای یادگیری موثر توضیح داده اند؛ یعنی محیطهایی که یادگیرنده محور، ارزیابی محور، دانش محور و جامعه محور میباشند. در یک محیط یادگیرنده محور فرصتهای یادگیری در پاسخ به نیازها، اهداف، علایق و تجربه اولیه یادگیرنده ایجاد میشوند.

ویژگیهای رشد حرفه ای موثر

بدنه کوچک اما در حال رشدی از تحقیقات وجود دارد که استنادها و خصوصیات رشد حرفه ای را به تغییرات ایجاد شده در اعتقادات، دانش، اعمال و دیدگاههای معلم در کنار یادگیری دانش آموز ارتباط میدهد. رشد حرفه ای کنونی که برای تعمیق بخشیدن به دانش محتوایی، درک از چگونگی یادگیری دانش آموزان و روند آموزشی طراحی شده است، به تغییرات ایجاد شده در عمل معلم و کامیابی (توفیق) دانش آموز ارتباط داده شده است.

روش:

فحوا و فضا

داده های ارائه شده برای توسعه ابزار و آزمون  از پروژه تحقیقاتی اولویت بهبود محدود وابسته جمع آوری شدند که در ایالت واشنگتن ایالات متحده آمریکا انجام گرفته بود. این اولویت به صورت فدرالی و توسط دفتر ریاست ساختار عمومی (به عنوان نهادی ایالتی مسئول بازرسی مدارس عمومی در ایالت واشنگتن) تامین و حمایت مالی شد.

طراحی تحقیق

طراحی تحقیق این مطالعه میان بخشی عناصر رواسنجشی و درون ارتباطی را مشارکت داده بود. این محققان بررسی ای را انجام داده و از تحلیل فاکتور پژوهشی (EFA) برای تعیین و شناسایی ابعاد زمینه رشد حرفه ای موثر استفاد کردند.

مشارکت کنندگان و نمونه برداری

سوالات 1 و 2   

معلمان مدارس ابتدایی از 5 بخش مدرسه ای عمومی در جدول شماره 1 اولویت راس با برنامه بررسی رشد حرفه ای و از طریق ایمیل ارتباط برقرار کرد.

روش

سوالهای 1 و 2

به دنبال مرور بر مقالات ارائه شده درباره ویژگیهای رشد حرفه ای، محققان یک گروه تمرکز را برای مفهومی سازی بیشتر و عملیاتی کردن ساختار مورد استفاده قرار دادند. این گروه تمرکز دربرگیرنده هفت معلم از یک مدرسه ابتدایی در منطقه 1 بود.

نتایج:

آمارهای توصیفی برای هر آیتم درجه بندی شده ایجاد شدند. اگرچه بسیاری از آیتمها دارای کجی و kurtosis بیش از 1.0 بودند، اما محققان این آیتمها را حذف نکردند زیرا محققان اعتقاد داشتند که کجی kurtosis به خاطر نمونه محدود بودند نه به خاطر خود آیتم.

درصد پاسخگویی برای بررسی اصلاح شده

این بررسی اصلاح شده برای 749 معلم ابتدایی از پنج منطقه ناحیه 1 اولویت راس ارسال شد. درصد پاسخ کل برابر با 51% (تعداد 406 مورد) بود.

تحلیل فاکتور پژوهشی

شصت و یک آیتم برای تحلیل فاکتور پژوهشی مورد موضوعیت قرار گرفتند. هر دو روند PCA و PAF برای ایجاد و ارائه اعتبار محتوایی این بررسی و توسط تعیین تعداد فاکتورهای زمینه ساز مجموعه متغیرهای اندازه گیری شده اجرا شدند. چون این اجزا با همدیگر ارتباط داشتند، چرخش ترتیبی برای حصول به ساختار نمونه اجرا شد.

 


دانلود با لینک مستقیم


Measuring characteristics of teacher professional
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.