کوشا فایل

کوشا فایل بانک فایل ایران ، دانلود فایل و پروژه

کوشا فایل

کوشا فایل بانک فایل ایران ، دانلود فایل و پروژه

تحقیق و بررسی در مورد رله کنترل فاز

اختصاصی از کوشا فایل تحقیق و بررسی در مورد رله کنترل فاز دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات

فرمت فایل word  و قابل ویرایش و پرینت

تعداد صفحات: 3

 

رله کنترل فاز

- رله کنترل فاز (phase monitor)  :با کنتاکت خروجی و عملکرد در زمان قطع شدن فاز

- رله کنترل توالی فازی (sequence) : دارای رنج اندازه گیری 100-750 V/ AC

- رله عدم تقارن فازی (symmetric) : با قابلیت تنظیم حساسیت رله به افت ولتاژ و تغیرات جریان

 رله های کنترل اتصال زمین (  Earthing)

- قابلیت تنظیم مقاومت 10….440 کیلو اهم

- ولتاژ تغذیه 24…..240 V    AC/DC

- قابلیت نمایش تفاوت جریان از0.3….10 آمپر (Core-balance)

کنترل مقاومت عایقی سیستم و Earth Fault در پروسه های صنعتی  :

همواره انرژی مصرفی ماشین آلات از طریق انرژی الکتریکی ( بصورت متناوب و مستقیم ) تامین می گردد.

خطر برق گرفتگی می تواند خسارتهای جانی و مالی را در پی داشته باشد که در سیستم های صنعتی عبور

جریان بیشتر از 100 میلی آمپر از بدن انسان می تواند کشنده باشد.  یکی از راههای حفاظت سیستم ،

 الکتروموتورها  و اپراتور در برابر خطر برق گرفتگی ، قرار دادن رله های Insulation می باشد.

با توجه به نوع ارتینگ سیستم این رله ها به دو نوع تقسیم بندی می شوند.

 1- Differential Current Relay 

این گونه حفاظت ها برای شبکه های TT و TN بکار برده می شوند که اصطلاحاً سیستم Ground شده است.بدین معنی که قسمت ثانویه ترانسفورماتور تغذیه شبکه زمین می شود و نول سیستم با زمین هم پتانسیل می شود .

در چنیـن شبـکه هایی از رله های Differential Current استـفاده می شـود. بدین صـورت که از یک هسته ترانس Core Balance استـفاده می شـود و کابل 4 رشته، شامل 3 فاز و 1 نول از داخل هسـته ترانس عبور داده می شود . این ترانس با عبور جریان اشباع شده و در ثانویه آن ولتاژ القاء می شود . در صورتیکه سیستم دارای هیـچگونه جـریان نشتی ( اتصال بدنه ) نباشد ، مجموع جریانهای سه فاز و نول همواره صفر می باشد و هیچ القائی در ترانس صورت نمی گیرد . در غیر این صورت نشتی جریان باعث بوجود آمدن اختلاف جریان شده و در هسته ترانس ولتاژ القاء می شود در نتیجه رله عمل می کند.رنج اندازه گیری جریان نشتی در این رله 10 میلی آمپر تا 10 آمپر است .

/

طریقه اتصال الکتریکی رله ها

2- InsulationMonitor Relay 

 این گـونه حفاظـتها برای شبکـه های IT استـفاده می شود که اصــطلاحاً سیستـم ungrounded می باشد  و ثانویه ترانس تغذیه شبکه به زمین متصل نمی شود . از جمله این موارد ترانسهای اتاقهای عمل و موتورهای DC می باشند این گونه رله ها در دو  رنج AC متناوب ، DC مستقیم طبقه بندی می شوند و قابلیت کنترل مقاومت عایقی بین فاز با زمین ( سیستم های AC) و یا  + L- ، L  با زمین (سیستم های DC) را دارا می باشند . مقدار مقاومت مطلوب را می توان از طریق پتانسیومتر 440-10 کیلو اهم برروی رله تنظیم نمود.این رله ها بصورت ON-Line می تواند شبکه را از نظر مقاومت عایقی کنترل و حفاظت نمایند.  

/

طریقه اتصال الکتریکی رله ها  

 Dry running‌ (خشک کار کردن پمپ ها)

هنگامی که یک پمپ بدون بار کار می کند باعث صدمه دیدن و از بین رفتن اجزاء آب بندی (Seal) پمپ ها می شود بطور مثال هنگامی که بعلت گرفتگی فیلتر  سیال وارد پمپ نمی شود و در این حالت موتور Under load می شود. مشخص کردن این حالت با رله های جریانی متداول دشوار می باشد زیرا افت جریان در این حالت مقدار کمی می باشد. توسط رلة BA9065 می توان حالت بی باری را کنترل کرد که براساس اندازه گیری تغییرات Cosθ می باشد.  چون تغییرات Cosθ در این حالت بیشتر از تغییرات جریان مشهود و قابل اندازه گیری می باشد،  توسط این رله می توان به سادگی از صدمه دیدن پمپ و همچنین بوستر پمپ ها در این حالت جلوگیری کرد.

/

 Pump Availability For After Stand by Use              (کنترل مقاومت عایقی موتور)

اغلب پمپ های غوطه ور و شناور برای زمان طولانی ممکن است خاموش باشد و برای مقاطع مورد  نیاز  وارد سیستم می شوند. چون محیط کار  اکثر این موتورها در جای نمناک و با رطوبت می باشد، غالباً همین امر باعث ایجاد زنگ زدگی و خوردگی و همچنین کاهش مقاومت عایقی موتور می شوند. بدلیل هزینه بالای این گونه الکترو پمپها و دشواری تعویض آنها لازم است که از لحاظ پارامترهای مختلف کنترل شوند که یکی از آنها کنترل مقاومت عایقی است. با استفاده از رلة BD5877‌ می توان مقاومت عایقی موتور را در حالت خاموش (Standby) اندازه گیری کرد که در صورت کاهش مقاومت عایقی رله عمل خواهد کرد و از افزایش صدمات بیشتر جلوگیری خواهد کرد.

/

 PhaseFailure (قطعی یکی از فازها و توالی فازها)در صورتیکه یکی از فازهای خط ورودی قطع شود الکترو موتور با 2 فاز کار می کند. که همین امر باعث آسیب رساندن به الکترو موتور می شود و یا همواره ممکن است که توالی فازها جابجا شود و دور موتور معکوس شود حال با استفاده از رله BA9040 می توان از بروز چنین حالتهایی موتور را حفاظت کرد.

- Phase Restoration‌ (قطع و وصل ناگهانی برق)همواره ممکن است بر اثر نوسانات برق (قطع و وصل ناگهانی) ، یکسری از الکترو موتورها خاموش شوند و تعدادی به کار خود ادامه دهند که بعد از مدتی امکان ایجاد تنش و فشار در الکترو موتورهای در حال کار بوجود بیاید. حال با استفاده از ر‌لهBC9190یک رلة تاخیر زمانی می باشد می توان از بروز چنین حادثه ای جلوگیری نمود.

- Over heating of motor bearings  andwinding  (کنترل دمای سیم پیچ و یاتاقان موتور)بر اثر مداوم کار کردن الکترو موتورها و یا پمپ ها، ممکن است که یاتاقان ها و درپوش آنها دچار مشکل شود و همین امر کم کم باعث آسیب الکترو موتورها می شود. که با استفاده از رله BA9094‌ می توان از بروز آسیب به الکترو موتورها جلوگیری کرد ، همچنین بالا رفتن دمای سیم پیچ الکترو موتور نیز می تواند باعث کاهش عایق سیم بندی شود که با استفاده از سنسور PTC و رلهMK9163 می توان دمای سیم پیچ را کنترل کرد.


دانلود با لینک مستقیم


تحقیق و بررسی در مورد رله کنترل فاز
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.