کوشا فایل

کوشا فایل بانک فایل ایران ، دانلود فایل و پروژه

کوشا فایل

کوشا فایل بانک فایل ایران ، دانلود فایل و پروژه

پاورپوینت درباره تجزیه و تحلیل خطر و کنترل نقاط بحرانی در برنامه HACCP در تهیه بستنی سنتی

اختصاصی از کوشا فایل پاورپوینت درباره تجزیه و تحلیل خطر و کنترل نقاط بحرانی در برنامه HACCP در تهیه بستنی سنتی دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

پاورپوینت درباره تجزیه و تحلیل خطر و کنترل نقاط بحرانی در برنامه HACCP در تهیه بستنی سنتی


پاورپوینت درباره تجزیه و تحلیل خطر و کنترل نقاط بحرانی در برنامه HACCP  در تهیه بستنی سنتی

فرمت فایل :powerpoint (لینک دانلود پایین صفحه) تعداد صفحات 11 صفحه

 

 

 

 

در این تحقیق سعی شده است در روند تولید بستنی سنتی کلیه خطرات موجود اعم از میکروبی ، شیمیایی ، فیزیکی

جهت از بین بردن این خطرات ( عوامل بیماریزا – رنگهای شیمیایی غیر مجاز و اجسام خارجی و ذرات ) لحاظ گردد .

در این تحقیق یکی از روشهای تهیه بستنی سنتی بررسی شده و ممکن است روشهای مشابهی نیز موجود باشد که در این مبحث روش معمول مورد بررسی قرار گرفته است .

این بررسی از مرحله دریافت و نگهداری آغاز گردیده و تا مرحله رسیدن به دست مصرف کننده ادامه دارد .


دانلود با لینک مستقیم


پاورپوینت درباره تجزیه و تحلیل خطر و کنترل نقاط بحرانی در برنامه HACCP در تهیه بستنی سنتی
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.