کوشا فایل

کوشا فایل بانک فایل ایران ، دانلود فایل و پروژه

کوشا فایل

کوشا فایل بانک فایل ایران ، دانلود فایل و پروژه

تحقیق درمورد امنیت پایگاه داده سرور 10 ص

اختصاصی از کوشا فایل تحقیق درمورد امنیت پایگاه داده سرور 10 ص دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات

فرمت فایل word  و قابل ویرایش و پرینت

تعداد صفحات: 11

 

امنیت پایگاه داده( سرور)

مدیریت پایگاه داده ها در SQL Server - امنیت اطلاعات و عملیات :

اشاره :

مقوله امنیت همواره یکی از مهم‌ترین شاخه‌های مهندسی نرم‌افزار و به تبع آن، یکی از حساس‌ترین وظایف مدیران سیستم به‌خصوص مدیران شبکه و یا مدیران بانک‌های اطلاعاتی است. با تنظیم سطوح دسترسی برای کاربران شبکه یا بانک‌های اطلاعاتی شبکه، امنیت اطلاعات یا به عبارتی عدم دسترسی افراد فاقد صلاحیت به اطلاعات، تضمین می‌گردد. هر سیستم‌عامل، پلتفرم یا بانک اطلاعاتی، شیوه‌هایی خاصی را برای برقراری قواعد امنیتی به کاربران معرفی می‌نماید. در SQL Server هم روش‌های خاصی برای این مقوله وجود دارد که در اینجا به آن‌ها می‌پردازیم

امنیت در ورود به سیستم:

زمانی که یک بانک اطلاعاتی جدید را در SQL Server تعریف می‌کنید، با کلیک سمت راست بر روی نام موتور پایگاه داده‌ای یک سرور درEnterprise Manager و انتخاب قسمت Properties، در زبانه security، موتور بانک اطلاعاتی امکان انتخاب دو روش مختلف در معرفی و یا شناسایی کاربران مجاز برای ورود به سیستم یا همان عمل احراز هویت (Authentication) را در دسترس قرار می‌دهد. البته بعد از ساخت یک بانک اطلاعاتی، با کلیک سمت راست بر روی نام آن بانک و انتخاب گزینه Properties و سپس security هم می‌توان روش مورد استفاده را تغییر داد. (شکل 1)  یکی از این دو روش که برمبنای ارتباط موتور این پایگاه داده با اکتیودایرکتوری ویندوز 2000 سرور بنا شده است و Windows only نام دارد، باعث می‌شود تا کاربران از قبل تعریف شده در دامنه (Domain) یک شبکه مبتنی بر ویندوز 2000 سرور، به رسمیت شناخته شوند. در این صورت نیازی به معرفی کاربر جدید و یا انتخاب دو نام کاربری برای یک نفر وجود ندارد و کاربر مذکور می‌تواند از همان نام کاربری و رمز عبوری که برای ورود به دامنه شبکه ویندوزی خود استفاده می‌کند، برای اتصال به بانک اطلاعاتی هم استفاده کند. در روش دوم، ارایه مجوز دسترسی به کاربران با سیستمی خارج از محدوده دامنه‌‌ویندوزی صورت می‌گیرد. بدین‌صورت مدیر سیستم مجبور است برای کلیه کاربرانی که قصد اتصال به بانک را دارند، نام کاربری و رمزعبور جدیدی را تعریف کند.

 

(شکل 1) 

تعریف کاربران:

در صورتی که شیوه دوم تعریف کاربران را انتخاب کرده باشید، باید ابتدا لیستی از کاربران را به همراه رمزعبور   مربوطه‌شان در قسمتی از صفحه Enterprise Manager  که با عنوان Security مشخص شده، معرفی کنید. این کار با کلیک سمت راست بر روی گزینه Login در قسمت مذکور و سپس new login انجام می‌گیرد. انتخاب یک نام کاربری به همراه ورود رمزعبور تنها کاری است که باید در این جا انجام گیرد تا یک کاربر به‌طور عمومی در لیست  کاربران یک موتور پایگاده داده‌ قرار گیرد. از این به بعد، وظیفه مدیر سیستم تعیین دسترسی کاربران تعریف شده در قسمت security، به بانک‌های مختلف تعریف شده در پایگاه است. این‌کار نیز از دو طریق قابل انجام است. در روش  اول، دسترسی به هر بانک اطلاعاتی از طریق همان قسمت security صورت می‌گیرد. کافی است بر روی هر کاربری که در این قسمت تعریف کرده‌اید، کلیک سمت راست کرده و ابتدا گزینه خصوصیات و سپس زبانه DataBase Access را انتخاب کنید. پس از آن لیستی از کلیه بانک‌های اطلاعاتی موجود در پایگاه به شما نمایش داده می‌شود که باید بانک موردنظر را انتخاب کرده و در ستون Permit  کلیک موردنظر را انجام دهید. پس از این کار می‌توانید یک نام نمایشی را برای نام کاربری مربوطه در ستون user تایپ کنید. در این‌جا به عنوان مثال امکان دسترسی کاربر mda را به بانک Northwind فراهم نموده و نام نمایشی <مهیار داعی‌الحق> برای آن انتخاب شده است (شکل 2). همان‌طور که مشاهده می‌کنید این کاربر به‌طور خودکار در گروه کاربری عمومی(public)  بانک مذکور قرار داده می‌شود.


دانلود با لینک مستقیم


تحقیق درمورد امنیت پایگاه داده سرور 10 ص
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.