کوشا فایل

کوشا فایل بانک فایل ایران ، دانلود فایل و پروژه

کوشا فایل

کوشا فایل بانک فایل ایران ، دانلود فایل و پروژه

تحقیق درباره میکروبیوکولوژی

اختصاصی از کوشا فایل تحقیق درباره میکروبیوکولوژی دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات

فرمت فایل word  و قابل ویرایش و پرینت

تعداد صفحات: 40

 

- میکروبیوکولوژی: یا مسمومیت قارچی بیماری‌های حاد یا موسنی هستند که در اثر خوردن مواد غذایی آلوده به مایکولوکسی‌ها ایجاد می‌گردند. این توکسین‌های قارچی در حقیقت متابولیست‌های قارچ‌ها می‌باشند. ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ قارچ تولید می‌گردند وهیچ‌گونه نقش خاصی برای این متابولیت‌ها در چرخه‌ زندگی خود قارچ به اثبات نرسیده است. دان طیور یا اجزای تشکیل دهنده آن به طور معمول با قارچ‌های توکسین‌زای آسپرژیلوس، پنی‌سیلیوم، فوزاربو و غیره آلوده می‌گردد. به همین علت طیور همواره در معرض ابتلا به این بیماری قرار داشته و پتانسیل ایجاد مسمومیت با توکسین‌های قارچی در آن‌ها وجود دارد. مایکوتوکسین‌ها با تأثیر بر روی بافت‌ها و اندام‌های مختلف طیور طیف وسیعی از ضایعات و اختلالات را سبب می‌گردند به همین جهت تظاهرات و نشانی‌های بالینی مایکوتوکسیکوز در طیور بسیار متنوع است. از جمله کاهش میزان رشد جوجه‌ها تغییرات وزن کاهش میزان مصرف مواد غذایی و افزایش ضریب تبدیل مواد غذایی کاهش میزان نطفه‌دار بودن تخم و میزان هچ، کاهش تولید تخم و همچنین ضایعات کبدی، کلیوی، نقوس احشایی، ضایعات جلدی، علائم عصبی، علائم گوارشی، سرکوب ایمنی، خونریزی و مرگ و میر، وارد آمدن خسارات اقتصادی فراوان به گله‌های گوشتی، تخمخ‌گذار و مادر می‌"ردد. شرایط آب و هوایی یک منطقه تعیین کننده شیوع مسمومیت‌ةای قارچی در آن منطقه می‌باشد. برخی از مویه‌های قارچی تمایل به مواد اولیه معینی دارند.

؟؟؟؟؟ قارچ میزان غلظت سموم در خوراک حصاسیت گونه‌های حیوانی، سن ، جنس، وضعیت سلامتی و مدت تغذیه از خوراک از عوامل تأثیرگذار در بروز مایکوتوکسیکوز هستند. (5-15-21-60)

تعریف قارچ: قارچ‌ها جزء نباتات یا گیاهان پست یا تالوفیت‌ها بوده و در این موجودات گیاهی تاکنون ساختمانی به عنوان ریشه، ساقه، برگ و گل و دستگاه آوندی یا کلورفیل دیده شده است. این ارگانیسم‌ها تک سلولی یا چند سلولی هستند. ()

خصوصیات عمومی قارچ‌ها: جانداری یوکاریوت هستند از این رو بیشتر آنتی‌بیوتیک‌ها مؤثر به روی باکتریها، روی آن‌ها بی‌اثرند. قارچ‌ها قادر به انجام فتوسنتز نیم‌باشند. PH مطلوب قارچ‌ها در حدود 6 است، اما شرایط اسیدی‌تر را نیز تحمل می‌نمایند. قارچ‌ها اکثراً هوازی هستند و درجه حرارت مطلوب برای رشد آن‌ها 20 تا 30 درجه سانتی‌گراد می‌باشد. اما قارچ‌هایی که بیماری‌های احشایی (سیستمیک) را ایجاد می‌کند دمای 37 درجه را نیز تحمل می‌کنند.

تغذیه قارچ‌ها به دو صورت انجام می‌شود:

1_ زندگی و تغذیه روی موادی که در حال تجزیه و تخریب و فساد هستند که به این دسته ساپروفیت یا گنده‌روی گویند.

2_ زندگی و تغذیه روی بدن موجودات زنده (انسان _ حیوان) که به این دسته پارازیت یا انگلی گویند.

قارچ‌ها به علت فقدان سبزینه قادرند در تاریکی و در داخل بدن و نسوج انسان یا حیوان زندگی نمایند.

قارچ‌ها را می‌توان به دو دسته کپک‌ةا و مخرمها تقسیم کرد.

تولید مثل قارچ‌ها به دو صورت جنسی و غیر جنسی صورت می‌گیرد.

_ مایکوتوکسیکوزیس: یا مسمومیت قارچی بیماری‌های حاد یا مونسی هستند که در اثر خوردن مواد غذایی آلوده به مایکوتوکسین‌ها ایجاد می‌گردند. این توکسین‌های قارچی در حقیقت متابولیت‌های ثانویه قارچ‌ها می باشند که در طی مراحل متابولیسم طبیعی قارچ تولید می‌گردند و هیچ‌‌گونه نقش خاصی برای این متاولیت‌ها در چرخه زندگی خود قارچ به اثبات نرسیده است. دان طیور یا اجزای تشکیل دهنده آن به طور معمول با قارچ‌ها توکسین‌زای آسپرژیلوس، پنی‌سیلیوم، فوزاریوم و غیره آلوده می‌گردد. به همین علت طیور همواره در معرض ابتلا به این بیماری قرار داشته و پتانسیل ایجاد مسمومیت با توکسین‌های قارچی در آن‌ها وجود دارد. مایکوتوکسین‌ها با تأثیر بر روی بافت‌ها و اندام‌های مختلف طیور طیف وسیعی از ضایعات و اختلالات را سبب می‌گردند به همین جهت تظاهرات و نشانی‌های بالینی مایکروتوکسیکوز در طیور بسیار متنوع است. از جمله کاهش میزان رسد جوجه‌ها، تغییران وزن، کاهش میزان مصرف مواد غذایی و افزایش ضریب تبدیل مواد غذایی، کاهش میزان نطفه‌دار بودن تخم و میزان هچ، کاهش تولید تخم و همچنین ضایعات کبدی، کلیوی نقوس احشایی، ضایعات جلدی، علائم عصبی، علائم گوارشی، سرکوب ایمنی و مرگ و میر، ورد آمدن خسارات اقتصادی فراوان به گله‌های گوشتی، تخم‌گذار و مادر می‌گردد. شرایط آب و هوایی یک منطقه تعیین کننده شیوع مسمومیت‌های قارچی در آن منطقه می‌باشد. برخی از سویه‌ةای قارچی تمایل به مواد اولیه معینی دارند.

گونه‌ةای قارچ، میزان غلظت سموم در خوراک، حساسیت گونه‌های حیوانی، سن، جنس، وضعیت سلامتی و مدت تغذیه از خوراک از عوامل تأثیرگذار در بروز مایکوتوکسیکوز هستند. (5-15-21-60)

برای تشخیص مایکوتوکسیکوز ضمن بهره‌"یری از آنالیز مواد غذایی و جداسازی مایکوتوکسین‌ها باید ضایعات و جراحات بافتی ناشی از آن را نیز نشان داد. به همین دلیل جهت تشخیص قطعی بیماری و تفریق آن از سایر بیماری‌ها بررسی‌های باتولوژیک و آزمایش‌های هپتوپاتولوژیک ضروری می‌باشند. مایکوتوکسین‌ها با تأثیر بر روی دستگاه‌ها و اندام‌ها‌ی مختلف بدن از جمله سیستم ایمنی، کبد، کلیه، قلب، عروق، مغز استخوان، عضلات، دستگاه گوارش و پوست پاتوژنیسیته خود را اعمال می‌نماید و از این طریق ضایعات متعدد و مختلفی را ایجاد می‌نمایند، از جمله پرخونی، بزرگ شدن و تغییر رنگ کبد، تورم و بزرگ شدن کلیه‌ها همراه با رسوب اروات و ایجاد نفوس احشایی، کاهش اندازه و کوچک شدن بورس فابرسیوس، تغییر در اندازه طحال، نکروز و تشکیل پلاک‌های کازئوز در دهان، حلق، مری، نکروز و خونریزی در پیش معده، سیانوزه شدن پوست همره با ضایعات نکروتیک و دژنراتیو و همچنین گانگون قسمت‌های انتهایی بدن از جمله تاج و ریش، بزرگ شدن قلب و هیدروپریکارد، خونیریزی در عضلات، دیسکندروپلازی استخوان درشت نی.


دانلود با لینک مستقیم


تحقیق درباره میکروبیوکولوژی
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.